The best part of me was always you

Hej på er, nu har jag sett klart topmodel, och har även valt ut model favoriter .. Nu ska jag ta och läsa lite i min bok, därefter ska jag gå och lägga mig. Hoppas alla har haft det bra, Godnatt!

Top model sverige

Nu så har jag satt mig bekvämt i soffan och laddat upp med nygjorda toast framför premiären av Top Model Sverige! Lägger mig tidigt ikväll också. Pussar!


I've been broken before, i know what it's like to not be able to smile


Laga mat

Ja rubriken säger för det mesta, är hemma själv. Så ska ta och laga något gott! Sen ska jag göra klart engelska läxan och sätta upp lite fler afficher måste köpa flera i helgen, ha det bra!



Tisdag

Hejhej, dagen började med en engelska lektion! Vid lunchen stack jag och en massa vänner till Maxhamburgare och käkade lunch där. Men men slutade iallfall vid tre, och sen dess har jag suttit och hängt upp en massa afficher osv.. Hoppas allt är bra med er, vi hörs!


I love you baby

Hej på er, har inte alls varit på blogghumör idag. Men har iallafall suttit och fixat,rensat en massa grejer osv..
Har även gjort lite engelska och so. I morgon börjar jag 10.10 härligt! Ska strax sova, Godnatt!


Möblera om ..

Har precis städat rummet, men kände att jag måste möblera om lite. Tänkte bara flytta lite småsaker typ som sminkbordet och kanske sängen. Tänkte ta och rensa smyckena och hänga upp lite nytt på min nya smyckeshand. Eftersom min kamera är på laddning så kommer jag inte kunna ta foton förens i morgon, men men nu ska jag sätta igång, 1000 pussar till er ♥

The person you're thinking of while reading this, is the person that matters the most

Hejhej, skolan har varit helt okej idag. När jag kom hem satt jag och pluggade och drack lite smoothie. Tänkte fota osv.. Men när jag väl tänkte sätta på kameran så var den inte laddad. Så ska ta och ladda den nu, var precis på Coop med Jessica vi handlade lite smått & gott. Har även gjort lite engelska och so, och har precis tvättat piercingen. Nu ska jag fortsätta med engelskan, vi hörs!

Go hard or go home

Hejhej!

Sitter i skolan, och har ett SO pass vi skriver om franska revolutionen osv.

har precis vart och käkat lunch.

Tänkte snabbt upptadera eftersom jag inte gjorde det igår. Idag ska jag förmodligen plugga och vara med en kompis. Ska även börja fixa min nya design och header.

Har i alla fall en lektion kvar idag, språkval sen så slutar jag klockan 15.00. Efter skolan ska jag snabbt hem och fixa en smoothie och sen ska jag vara med en kompis. Men vi får höras då jag har kommit hem. 1000 pussar! ♥


If you start to miss me, remember, i didn't walk away, you let me go


Every girl ..


Pannkakor

Godmorgon, vakande för drygt 1 timme sen. Nu ska jag ta och fixa lite pannkakor och te, perfekt start på dagen!
Vid två ska jag & mamma till något köpcentrum, ni får ha det så bra!


New in :

Tog en snabb bild med webben, köpte iallfall :
Stickad tröja - H&M 100:-
Clothbrush - 19.50:-

Fika på stan

Hejhej, kom hem för drygt 2 timmar sen. Vi tog en fika på esspresohouse, och gick runt i lite affärer.
Ikväll så ska jag hem till min kusin, nu ska jag ta och fota mina inköp. Vi hörs!
Mums! var det ..

Saturday

Hej på er! Mår ni bra? Själv mår jag bara bra.

Sov inte så bra i natt och vaknade ganska tidigt, drygt 2 timmar sedan. Idag blir det städa rummet och senare blir det ut med Syrran och mamma, vi ska kanske åka in till stan, gå runt i lite affärer och ta en fika.

Kommer förmodligen gå ut och träffa lite kompisar ikväll, men först ska jag städa och fixa lite grejer. Ska även lägga ut bilder på vad jag köpte igår, vi hörs!

Just nu lyssnar jag på härlig musik ..


Mysig kväll

Godkväll, har varit på Nova idag. Fick med mig lite grejer som jag hade tänkt visa i morgon, vid halv nio så gick jag & jessica ut och träffade en massa kompisar. Pallade egentligen inte hänga med men det var ändå kul!
När jag sedan kom hem satt jag och kolla på en massa filmer och käkade en massa gott. Nu ska jag sova, är extremt trött. Godnatt ♥

Dags att shoppa!

Det är fredag, det är helg!
Jag slutade vid två, just nu ska jag börja fixa mig för strax ska jag & Jessica till nova-lund och shoppa!
Hörs när jag kommer hem!
Såhär ser jag ut idag:
Stickad tröja - Vero moda Svarta jeans - H&M Ring - Ginatricot

You da one that i dream about all day

Halloy my friends!

Har precis kollat klart Elsas värld nu ska jag byta om till sov kläder och sedan borsta tänderna. Har nästan bara spenderat hela kvällen till att plugga och kolla tv nu känns det jätte skönt att bara lägga sig i sängen och sova. Dessutom är det fredag i morgon, jag och jessica hade tänkt åka till Nova och shoppa!

Och senare på kvällen kommer min kusin och vi ska typ kolla film, käkat gott, baka, snacka, chilla och mycket mer. I morgon börjar jag 8.10 så ska upp ganska tidigt.

Men men nu ska jag gå och lägga mig, Hörs i morgon!


Ginatricot - Fashion

Har suttit och kollat på Ginatricots nya kollektion och plockat fram lite kläder som jag ska köpa denna månaden eventuellt nästa månad. Älskar deras nya kollektion, bland annat dem färglada jeansen/byxorna och de nya skjortorna. Klippte iallfall ihopa ett snabbt collage på kläder som jag ska köpa och det jag tycker är fint.
Vad tycker ni om deras nya kollektion ?

Morocco te!

Har precis satt på myskläder, nu ska jag sitta i soffan och värma mig med en varm filt. Har gjort klart So:läxan så ska kolla lite tv samtidigt med en kopp te, ni får ha en underbar kväll så hörs vi strax!
Tog en snabb bild!
mamma köpte hem den här smaken (Morocco te) idag, den smakar typ kanel och mint men den är underbart god, tipsar verkligen om den!

Jag vill ha sommar nu!

So sorry för den dåliga updaten idag, men har faktiskt haft fullt upp!

Har både pluggat, fixat mitt rum, rensat nagellack och käkat. Glömde helt totalt bort bloggen.

Annars så har dagen varit helt okej!

Ska fixa lite saker och en kopp te sen ska jag fortsätta med So:läxan,

Hoppas ni har haft en bra dag!

En bild från skolan idag ..

Tredje lektion

Godmorgon!
Befinner mig i skolan just nu. Och är hur trött som helst sitter inne på min tredje lektion, Svenska. Är inte alls på jobbhumör idag, inte alls. Har matte efter denna lektionen och sen lunch.Hann duscha imorse men håret har ännu inte hunnit torka!
Slutar någongång efter 3 idag, och då ska jag förmodligen plugga och kanske vara med någon kompis.
Men nu ska jag fortsätta med arbetet, vi hörs!
Körde på dagens outfit :
Beatles T-shirt - H&M Jeans - Ginatricot Boots - Dinsko
Ringar - Lindex & Ginatricot

Bed time

Hej allihopa!

Har precis bytt om till sov kläder och borstat mina tänderna. Känns jätte skönt att bara lägga sig i sängen och sova nu efter all pluggande. Ska upp tidigt imorgon så att jag inte behöver tänka på att stressa, därför lägger jag mig lite tidigare ikväll. Ska upp runt 7 på morgonen, börjar vid 8 i morgon så därför måste jag hinna duscha, käka, fixa mig osv.. Nu väntar i alla fall sängen på att jag ska lägga mig, vad skönt det ska bli! Hörs imorgon!


Älskade unge!

Hejhej, skolan var helt okej idag. Har pluggat en stund, och för en stund sen kom min underbar kusin.
Nu ska jag klippa min jeans jacka och pyssla om den. Vi hörs!

Grym idé till min nya blogg design

Nu ska jag ta fram någon tidning/bok och läsa, sen ska jag sova.
Jo, förresten! Har fått en så jävla grym idé till min nya blogg design, helt sjukt!
Ni vet en header som byter bilder, som ett bildspel? Så tänkte jag fixa nu, om jag lyckas så klart..
Har hittat en massa koder och så vidare på nätet och har valt ut bilder till det också. Får se bara så att det går att fixa det som jag har tänkt mig. Om det går så kommer det bli sjukt snyggt, men ska jobba vidare med den först och främst. Godnatt! ♥
En gammal bild på mig och Elin sen lägret, tagen av min kompis Michelle!

Toast och té

Har verkligen inga bilder att bjuda på för tillfället..
Sitter iallafall i sängen och fördriver tiden, vet inte ens på vilket sätt. Har pluggat en stund och ska alldeles strax fixa toast och en kopp té. Är riktigt trött, Statstiken har även sjunkit sjukt mycket så ska börja blogga mycket och fota massor nu i helgen då jag har tid till sånt.


Plugga

Hejhej! Skolan var okej idag, efter skolan stack jag, Sofia & Jessica till Nova och gick runt och sedan käkade vi på Macdonalds. Men nu ska jag ta och plugga en stund, vi hörs!

Morgon pigg

Godmorgon, vakande för 1 timme sen. Har precis käkat frukost och gjort mig i ordning. Har nämligen sovmorgon till 10.10 idag!
Nu ska jag lyssna på lite musik och läsa bloggar, vi hörs!

For every love there is a heart somewhere to receive it

Gammal bild, nu ska jag sova! Godnatt.

M&M

Har pluggat hela kvällen, just nu chattar jag med kompisar och samtidigt så käkar jag M&M. Har fotat lite också, så ska ta och redigera lite bilder nu. Vi hörs!
En bild jag tog precis .. Mums!

Back on track!

Heeeeej alla kära läsare!
Är tillbaka nu, och ska försöka uppdatera så mycket jag kan.
Har dels funderat på mitt nya bloggnamn och har även vart på fest hos en kompis i lördags. Sedan har jag även vart och hälsat på en släkting och sovit över där. Har alltså haft en bra helg, och jag hoppas ni också har haft det.
Nu ska jag plugga vidare.. Vi hörs!

Mina planer för helgen :

- Har massa planer inför helgen, så har tänkt ta en liten bloggpaus tills på söndag skulle jag tro. Nu måste jag plugga, vi hörs om några dagar -

It´s snowiiing!

Vill börja med att säga ÄNTLIGEN så snöar det. Har vart hos moster hela kvällen, och haft det sjukt roligt!
Skulle ju egentligen ta bort bloggen ikväll men har tar bort den i helgen istället! Ska ju skaffa en ny, så behöver ju lite tid att bestämma något bra namn, fixa designen osv..! Men nu ska jag fixa en varm choklad. Går och lägger mig vid 11, vi hörs!

Before i die


Tar kanske bort bloggen ..

Hejhej, kom hem vid fyra. Har precis käkat mellanmål och ska strax iväg!
Påtal om rubriken, så tar jag kanske bort min blogg ikväll och bytar till en annan, men får se hur det blir. Vi hörs!

The diffrence between friendship and love is how much you can hurt each other

Godnatt!

Vet vem du är ..

Fick en kommentar av " Lisa " nu, men det visar sig att " Lisa " är en falsk person. Vet redan vem du är, kan inte fatta att det ska komma från dig HAHAH och du trodde verkligen att jag inte skulle veta vem du var ?! HAHA snälla gumman det finns något som heter Ip-Adress, du har kommenterat min blogg ett flertal gånger fast med olika namn!
Varför kan man inte bara stå för det man skriver ? Har börjat få nog på anonyma kommentarer, så snälla om ni ska kommentera skriv gärna era RIKTIGA namn tack!

Ett blogginlägg ifrån min kusins ipad ..

Min kusin glömde sin ipad hos mig, så fick ha den till i morgon! Just nu sitter i soffan och leker med den haha .. Passade på att blogga från den också hihi! Ska sova vid 11, och jag vet att tävlingen skulle komma ikväll men har inte haft tid till att fixa den osv ... Hoppas ni förstår mig! Men men nu ska jag spela " temple run " Vi hörs! Fick ta en bild från arkivet eftersom det inte finns några bilder på denna, pussshej!

Toast & varmchoklad

Mums! Somsagt rubriken säger ju allt, sitter i soffan med världens mysigaste mjukisdress och käkar Toast och dricker varmchoklad. Samtidigt kollar jag lite Tv, har inga läxor härligt. Vi hörs!

Bild i repris ..

Chill

Hejhej, skoldagen har varit chill idag!
Jag, Sofia & Jenny fixade praopltas på rasten. Vi ska nämligen prao:a på Maxhamburgare i 1 vecka! Ändå fett kul. Nu ska jag plugga lite, vi hörs!
Just nu ..

Tyvärr ingen tävling idag !

Hann inte fixa klart tävlingen, så det får bli i morgon! Nu ska jag sova, är super trött. Godnatt kära läsare!

Fall in love

Godkväll, har precis sett klart två program. Gjorde klart So:n för en stund sen, nu ska jag plugga lite Engelska.
Det känns som jag bloggar om samma sak hela tiden ?! vad tycker ni jag ska börja blogga om? kommentera gärna!
Leker lite med kameran ..

Saknar Dubai ..

Hejhej, slutade vid tjugo över tre idag. Sofia följde med mig hem och vi har bakat och pluggat. Nu ska jag kolla lite Tv, vi hörs!
Saknar Dubai ..
Tävlingen kommer upp senare idag!

Vita blommor

Godmorgon, vaknade för en halv timme sen. Börjar om 1 tim, nu ska jag börja fixa mig och sen kanske kolla på något program, vi hörs mer under dagen!

Ny tävling i morgon ..

Är sjukt trött, så hade tänkt gå och lägga mig nu. Har precis fixat naglarna, och kan visa dem i morgon. Nu måste jag sova, börjar 10.10 i morgon så hinner blogga innan jag drar till skolan! Godnatt .
För er som inte vann, startar jag en ny tävling i morgon. Berättar mer om den i morgon, pusss!

Läsa

Nu har jag satt på mig min mjukisdress. Ska ta och läsa ett litet tag, sen vid halv 11 går jag och lägger mig. Tänkte bara uppdatera er lite, vi hörs senare!
En bild jag tog igår..

Grattiiiis till den lyckliga vinnaren ..

Nu har jag suttit och läst alla motiveringarna, och har valt en lycklig vinnare som jag tycker förtjänar detta pris. Och ursäkta för att det tog mer än en kvart men gjorde mitt bästa..
Den lyckliga vinnaren är ; http://moaajohannaa.blogg.se/

Klicka på bilden eller på länkan ovan om ni vill komma in på hennes blogg!

Nu måste du skicka din adress, postnummer osv.. så att jag kan skicka hem ditt skal! Min mail; [email protected]
Till er andra som inte vann, det kommer en ny tävling redan i morgon. Grattis till vinnaren!
Om du inte svarar inom 2 dagar utser jag en annan vinnare, därför är det viktigt att du ser detta!

Sista kvarten ..

Hejhej, hade tänkt berätta att nu har ni exakt 15 minuter på er att delta i tävlingen ( iphoneskals tävling ) . När klockan är halv utser jag EN vinnare med bästa motivering osv.. Passa på att delta i tävlingen innan jag lottar ut vinnaren, Lycka till!

Tv-program

Hejhej, just nu är jag hemma hos min kusin. Påväg hit köpte jag en "pringles" som jag nu ska sitta och mumsa i mig medans jag kolla på ett Tv-program. Annars har jag bara suttit och pluggat engelska, och gjort klart en So-grej. Hoppas allt är bra med er, vi hörs!

We ♥ icecream

Just nu (normala?) ...

I thought you were the person I could trust ..

Hejhej! Slutade 3 idag, Sofia är här och vi har precis käkat mellanmål. Nu ska vi plugga, senare drar jag till min kusin som bor rätt så nära mig, vi hörs!

2 school 4 school

Godmorgon, har precis fixat mig och käkat frukost. Ska alldeles strax ta cykeln och sedan dra mig mot skolan. Idag slutar jag vid 3, vi hörs då eller under dagen!

Skönhetstips


School tomorrow

Ska duscha nu och sen ta fram lite kläder till i morgon, börjar nio men drar till skolan vid halv nio istället. Hinner kanske blogga något inlägg. Nu ska jag göra mig i ordning osv.. Godnatt!

Skönhetstips ?

Kom hem vid tre, har snackat med sofia, käkat och just nu läser jag lite bloggar. Hade tänkt ta det lungt idag, ska läsa lite skvallertidningar och kanske fixa något " skönhetstips " ?

Ut

Godmorgon, vaknade vid tio tiden och sen dess har jag bara käkat frukost & läst några tidningar. Har precis fixat mig, vid 1 ska jag och mamma till min moster. Vi hörs!

saknar tiderna ..

ZzzzzzzZZZZZZzzzzzzz

Är riktigt trött nu, har skypat med Michelle & Elin ett tag. Nu ska jag sova, godnatt allihopa!
Love you girls!

...

The worst thing I know, friends who are affected by people around in a negative way. They believe in to get more attention when they get together with some people when they really only becomes false, no longer popular andalone in the end.

My heart's a stereo It beats for you, so listen close

Sofia gick hem för en stund sen, just nu sitter jag bara i soffan och kollar på Tv. Ska strax ta en snabb dusch, hoppas ni har haft en trevlig kväll!

Normala.se

make a gif
create animated gif

Sofia här!

Hejhej det är Sofia här, jag och Nadin ska baka snart!
Efter det ska vi typ kolla film och chilla med livet hahah
PusPuss /Sofia
Hahaha bild på mig och Nadin på skolavslutningen

Things that make me smile


One thing


Söta kusin

Har precis käkat och vid ungefär 5 kommer Sofia, vi ska baka och hitta på något skoj!
Förlåt för den säämsta uppdateringen märker redan det på statstiken, men jag lovar att blogga mer idag.
Hahaha en bild jag tog för någon dag sen, älskar dig bästa kusin!

Fint väder

Har suttit och beställt lite foton nu. Ska strax iväg med mamma och handla nya möbler. Vädret är underbart idag, går kanske ut och fotar lite senare. Vi hörs!

Fix i rummet

Godmorgon!
Kom hem vid 11 igår, men har haft en sjukt trevlig kväll med dem bästa!
Idag hade jag tänkt "fixa" mitt rum typ hänga upp en
massa bilder, åka och handla lite nya möbler med mamma osv.. Vi hörs!

Friday

Hejhej, äntligen fredag! Har precis käkat mellis och strax kommer Sofia hit. Sen drar vi snabbt till Nova och går runt i affärer osv. . Ikväll blir det kompisar, berättar mer lite senare. Vi hörs när jag kommer hem!
Jag just nu . .

Te

Har precis kollat elsas värld, nu ska jag fixa en kopp te och sedan börja läsa i min nya bok. Vi hörs!

Nya skor

Kom hem för ett tag sen, hittade ett par tillslut! visar antagligen dem lite senare eller i morgon. Blev iallafall nöjd med mitt inköp. Efter all provande osv.. tog vi en snabb fika på espresso-house. Just nu sitter jag och skypar med Elin & Sofia. Vi hörs!
Dålig kvalité, tog bilden med mobilen hihi ..

Nytt inlägg

Slutade för ett tag sen, nu har jag käkat och ska alldeles strax åka och handla nya skor med mamma. Bloggar mer när jag kommer hem. Vi hörs!

Mobilinlägg

Hejhej, ligger i sängen och ar jätte trött! Nu ska jag lägga mig. Godnatt kära lssare!

Smoothie

Har bara suttit i soffan och läst lite bloggar, samtidigt druckit smoothie. Nu ska jag kolla lite Tv och bara ta det lungt tänkte strax hoppa in i duschen, har även precis gjort klart engelskan, skönt!

---> www.Eliiinzz.blogg.se

Jag är med i en tävling på min kompis blogg. Gå in här för att komma till hennes blogg. Gå även in här där du kan välja vilket skal du vill ha men under 500:- . Va med ni också så får ni större chans att vinna, glöm inte att vara med i min tävling också. Vi hörs!

Fika

Kom precis hem blev tyvärr inga skor, för gissa vad? jo när vi väll var framme var det bara ett par kvar och storleken var 40! Liksom faaaaan, men som tur var hämtar dem nya i morgon så jag och mamma åker dit i morgon igen. Vi gick iallafall en runda och tog en fika på espresso-house. Nu är jag hemma och ska alldeles strax sätta igång med Engelskan. Vi hörs!
Bild från idag ..

New shoes

Hejhej!
Slutade vid tre, och har precis käkat mellis. Ska alldeles strax åka och handla nya skor med mamma vet redan vilka jag ska ha, så får väll bara hoppas på att dem finns kvar. Men nu har jag lite bråttom vi hörs när jag kommer hem!

Never lie to the girl of your life for the hole of the night

Har precis borstat tänderna och gjort mig i ordning för läggdags, nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. Godnatt kära läsare!

Godkväll

Godkväll eller vad man nu ska säga, har väll inte gjort så mycket. För det mesta bara suttit i sängen och läst i min bok och lyssnat på musik samtidigt.
Nu hade jag tänkt sätta på mig något varmt och bara ta det lungt. Vi hörs strax!

Läsa bloggar

Kom hem för 1 timme sen, just nu gör jag inte så mycket. Ska ta och läsa lite bloggar och fixa en varm kopp te nu. Hoppas allt är bra med er!

Scones

Hejhej!
Slutade vid 3, sen stack jag och Sofia hem till henne och bakade scones. Nu ska vi kolla lite Tv och bara ta det lungt. Vill bara påminna er om tävlingen som ligger i kategorien " tävlingar " bara så ni vet så avgör jag vinnaren om ca två veckor. Ha det bra så hörs vi när jag kommer hem!

Sminkvideo

Nu har jag tagit fram kläder som jag ska ha i morgon, ursäkta att det tog så lång tid för videon men var tvungen att exportera om videon osv .. Detta är sista inlägget för dagen, Godnatt!
Hoppas ni gillar den, märkte precis att ljuset i videon blinkar men det är inget jag kan fixa nu!

Exporterar

Har precis klippt klart videon, nu håller den på att exportera så den är strax uppe. Skolan börjar i morgon så måste lägga mig lite tidigare idag, nu ska jag ta fram lite kläder som jag ska i morgon. Vi hörs!
Gammal men grym!

Kom precis hem ..

Hehej!
Kom precis hem, har ju vart och fixat ID-kort och sen var jag på Nova med Sofia. Fick med mig två saker som jag alldeles strax kommer att lägga ut, nu ska jag fixa smink-videon som jag lovade att lägga ut men den kommer lite senare. Har hänt massor som jag måste lösa osv .. Vi hörs!

Trött

Skypar fortfarande med Jessica, men ska sova nu är riktigt trött. Fick en kommentar på hur jag fotade mina vattenbilder, så tänkte fixa en video i morgon på hur jag gjorde. Men nu måste jag sova, godnatt!

Vad ska jag video blogga om ?

Hade kanske tänkt fixa en smink-video i morgon, har fått massor med kommentarer om det men har bara inte haft tid till att göra en! Om ni skulle vilja att jag video bloggar om något annat så är det bara till att kommentera. Vi hörs!


Skype

Har suttit och redigerat en massa bilder, och just nu skypar jag med Jessica. I morgon ska jag och mamma fixa ID-kort till mig, sen ska jag och Sofia till Nova-Lund och shoppa dock är det sista dagen på lovet i morogn därför vill jag utnyttja dagen till något kul innan skolan börjar igen. Vi hörs!

Fråga & Svar

Svar; Fick en fråga precis angående tävlingen, har man inte någon blogg ska man länka tävlingen, iphone.se osv.. på facebook. Har man inte facebook eller blogg så kan man tyvärr inte delta i tävlingen.

Nytt i bloggen

Har fixat lite nytt i bloggen, vad tycker ni ? själv blev jag jätte nöjd!

Water pictures

Nikon D3100 -

Hög statstik

Har vart med Jessica nästan hela kvällen, vi har suttit och snackat om massor och haft det allmänt skoj!
Fotade även ett par vatten bilder som strax kommer upp nu ska jag ta ett varmt bad, vi hörs!
Vill även berätta att jag är riktigt glaaad för den höga statstiken, tack allihopa älskar er!

Vattenbilder

Har precis städat klart, nu hade jag tänkt ta och fota lite vattenbilder!
har fått massor med inspiration .. vi hörs!

Black & White


Städa

Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och läser bloggar. Ska strax börja städa lite, hade tänkt gå ut och fota en sväng lite senare, men får se om det blir av. Vi hörs!

Tävling vinn ett iphone-skal

Vill du piffa upp din Iphone med ett ur snyggt skal ? klart du vill !

Det ända du behöver göra för att delta i tävlingen är :
- Gå in på iphoneskal.se och välj ut vilket skal du vill vinna
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg och länka till MIG och iphoneskal.se, även till det skal du vill vinna
- Du får välja mellan alla där det finns minst 1 i lager (lagerstatus ser du under bilden) och kostar under 500:-
- Skriv länken till skalet du vill ha & länka blogg-inlägget om tävlingen i en kommentar till detta inlägget
- Glöm inte skriva din e-post så jag kan meddela dig om du har vunnit
Bästa motiveringen vinner!
Vinnaren utses om ca 2 veckor!
Psst!
Gör ni inte allt som står där uppe deltar ni inte i tävlingen!
Lycka till!

Nytt - tryck F5

Äntligen färdig, vad tycker ni? om ni inte ser designen eller headern tryck F5. Jag blev iallafall nöjd med den, fast det är en grej kvar men ska fixa det senare.Vi hörs!

Tävling by Nadinslife.blogg.se

Hejhej!
designen är strax uppe ska bara fixa en grej till, tänkte även berätta att strax lägger jag upp en tävling där man kan vinna ett valfri iphone 4/3 gs skal. Så håll utkik, vi hörs!

Godmorgon

Godmorgon, vaknade vid 11 idag! sen dess har jag suttit och fixat det sista på den nya designen osv .. den kommer upp alldeles strax, vi hörs!
smygtitt på den nya designen ..

Smygtitt på min nya header

Nu har jag fixat klart headern, och jessica har hjälpt mig med min nya design. Lägger ut allt i morgon nu ska jag sova, Godnatt allihopa!

You are my everything, i just want to say that i love you


Ny design på G

Förlåt för den sämsta uppdateringen , men jag har faktiskt suttit och fixat min nya design och min nya header. Har även duschat, kollat på film och käkat gott! Just nu gör jag inget, men ska ta och kolla lite bloggar nu. Vi hörs!
Bild ifrån igår!

Dagens outfit

Stickad tröja - Ginatricot  Svarta jeans - H&M           Linne - H&M

A walkt to remember

Hejhej, kom hem för en stund sen. Har precis ätit, nu ska jag ta och fixa lite i bloggen. Dagens outfit kommer strax. Vi hörs!

Älskar dig Justin!

Godmorgon, vaknade vid tio sen dess har jag bara suttit och kollat på en massa videos på Justin Bieber. Älskar hooooonom, aja idag ska jag och Jessica va vi hade tänkt dra till mossen och fota men vi får se hur det blir. Men nu ska jag börja fixa mig, och sen kommer Jessi hit. Vi hörs!

Skype med Elin & Sofia

Just nu sitter jag i sängen och redigerar en massa bilder, och samtidigt skypar jag med Elin & Sofia. I morgon ska jag & Jessica till mossen och fota! Vi har redan lite planer på hur vi ska göra, men jag hoppas det funkar! Men ska skypa vidare nu, vi hörs!

Dagens outfit

Skjorta - H&M Svarta jeans - H&M

Bildbomb från dagen!

Kom precis hem efter uuuuunderbar dag med dem bästa, dagen började såhär;
Det började med att vi grattade Jessica tidigt på morgonen, sedan satte vi på ögonbindeln och började gå mot busstationen ..
Äntligen framme tänkte Jessica! 
Det blev en middag på en thairesturang!
Så här glad blev Jessica när hon tog av ögonbindeln!
Vi var lite tveksamma på vad vi ville beställa från början ..
Jag beställde nudlar med kyckling sås, mums var det ..

Sofias mat!

Söta tjajor!

Personalen bjöd Jessica på en god efterrätt, för hon fyllde år!


Efter det stack vi hem till Jessica och käkade chokladbollar och massor med gott!





Dagen har varit super, vi har fotat massor med underbara bilder som kommer lite senare.. Hoppas du blev glad med överaskning Jessica and happy birthday sweaty!

6 Januari

Godmorgon!
vaknade vid halv nio. Har precis plattat håret, och satt på mig kläderna nu ska jag bara sminka mig snabbt. Strax kommer Sofia och då ska vi baka sen drar vi och träffar Jenny & Carro. Sen går vi och överaskar födelsedagsgrisen med en massa grejer .. Kan tyvärr inte berätta vad det är för överaskning, men gör det när jag kommer hem! Vi hörs!

Never say Never

Sitter och skypar med tjejerna fortfarande, ska strax sova. Vid tio i morgon kommer Sofia och vi ska göra en grej.. ni får reda på det i morgon!
Men men tror detta blir sista inlägget för dagen, godnatt!

Suprise ..

Har suttit och snackat med jenny, sofia & carro nu, vi planerar en stoor överaskning för födelsedagsgrisen. Det är därför jag inte har haft tid till att blogga, läängtar tills i morogn! Berättar mer om överaskningen i morgon, och tar såklart med kameran, Vi hörs strax!
Love you ♥

Grattiiiis bästis äntligen 15 ♥

Äntligen fyller min twini 15 åååååååår!!! Grattttttttttiiiiis, Grattttiiiiiiis, Gratttttiiiis älskling. Älskar diiiig sjukt mycket ♥
Har varit bääääästis med dig sjukt länge nu,! och jag önskar dig all lycka i framtiden, 1 gång till GRATTTTISS BABE , har sååå mycket att säga men du förstår nog, Loooooove you twini ♥ ♥ ♥
Vi har såååå många minnen tillsammans och jag hoppas dem blir fler!
Du är min andra halva, vi föralltid livet ut. Du är en syster för mig! Love you bestfriend ♥

So nice

Riktigt snygga till sommaren, älskar dem! Ska nog beställa hem ett par.

Faaaaan ..

Lillebrosan " råkade " stänga locket på datorn, och hela video-överförningen började om på nytt (faaan) ...
Aja min moster kom för en stund sen. Därför blev det lite ändrade planer, nu ska jag fixa en header och lite sånt. Vi hörs!

Äntligen

Yeayy! Äntligen håller min " 2011 video " på att ladda upp. Den är uppe strax, men men nu ska jag kolla på Elsas värld, vi hörs!

Godis

Hejhej!
Kom hem vid fyra har haft det sjukt skoj som vanligt, men men jag har precis käkat!
Nu tänkte jag ta och läsa lite bloggar och käka godis,
senare drar jag ut med en massa kompisar. Vi hörs!

Skridsko

Godmorgon, vaknade vid 9. Har precis fixat mig och käkat frukost om 5 min går jag och träffar Jessica sen drar vi och träffar Jenny & Carro. Vet inte när jag kommer hem, men blogger när jag kommer hem!

Sometimes a stranger can bring great meaning to your life

Nu är jag riktigt trött, dessutom så måste jag vakna tidigt i morgon ju ..
Aja ska sova nu, godnatt söta läsare!

My passion for photography

Har precis satt på mig myskläder, ska strax gå och lägga mig eftersom i morgon ska jag och några underbara vänner till ishallen! Det ska bli riktigt kul, vi hörs!

My day

Dagen började med att jag och Jessica stack till Nova och käkade ..
Bild på mig ..
Mumssss!
Vid fyra drog vi hem till Jessica och tog en massa " random " bilder!
trött blev man efter all fotografering ..
Hann aldrig ta några bilder när vi var på stan eftersom jag lämnade kameran hemma!
Men här har ni några bilder från vår dag, har fler bilder men bjuder på dessa!

Home sweet home

Är äntligen hemma efter super dag med bästisen, först var vi på Nova testade olika parfymer, åt gott, skratta osv.. Sen stack vi hem till Jessica och fotade, sminkade oss och sedan fixade vi oss. Vid sju åkte vi in till stan och hade det jätte roligt, sen åkte vi hem till Jessica igen och kollade på film. Kom precis hem, nu ska jag ta och redigera lite bilder som jag har tagit idag, vi hörs!

Drar till Nova nu ..

Har precis fixat mig och ska alldeles strax träffa Jessica, sen drar vi mot Nova och shoppar. Vi hörs när jag kommer hem!

Sun shine

Godmorgon, vaknade av att solen sken in i mitt rum YEAY äntligen lite sol .. Har inga planer för idag, men jag tror jag ska vara med några kompisar, vi hörs!

Skype Elin ..

Har precis käkat och nu sitter jag och skypar med Elin, saknar henne! Aja snart börjar mitt tv program, nu ska jag skypa vidare med Elin och samtidigt läsa lite bloggar, vi hörs!
Miss u honey ..

Hockeyman

Kom hem vid 6, dagen har varit bääääst! Har inte skrattat så här mycket på länge, tack tjejer för ni gjorde dagen underbar! Aja dagen började med att jag, mamma åkte och fixade bankkort till mig. Sen gick jag till arenan och träffade tjejerna. Aaa och sen åkte vi och hade det riktigt kul, vi fick även nummer av en kille haha .. Senare stack vi hem till caroline och hade det jätte kul också! aa så har min dag vart. Carro filmade massor så det kommer antagligen någon video kanske ikväll! Påtal om videos så vill min " 2011 video " fortfarande inte publiceras. Men men vid åtta börjar mitt favoritprogram så ska kolla på det, sen drar jag kanske ut och träffar kompisar, vi hörs!
Älskar er!
Psst; fråga inte vem "hokeyman " är hehe ..

Ishallen

Ska sova nu, kommer kanske hinna blogga i morgon! annars bloggar jag när jag kommer hem, tar såklart med kameran så det kommer bilder när jag kommer hem, godnatt alla söta läsare!

All you need is love

Förlåt för den super dåliga uppdateringen, men har precis sett klart två filmer. Just nu sitter jag bara i soffan och dricker te. Ska alldeles strax sova eftersom jag ska vakna tidigt i morgon. Vi hörs strax!

Min dag!

Hejhej!
Har haft det jätte kul idag, först lagade jag och Sofia mat och sedan kom Jenny och vi bakade chokladbollar, men glömde kameran.. Så det blir inga bilder tyvärr! Men kom hem vid kvart över 8 typ, och sen dess har jag bara suttit vid tv:n. I morgon ska jag, Jenny, Elin, kanske Jessica och kanske några andra också till ishallen och åka skridsko! Det ska bli jätte kul, tar med kameran! Vi åker redan vid 10 i morgon bitti, får se om jag hinner blogga då. Men men vi hörs!
Love ♥

One thing


Cheers to a new year and another chance for us to get it right

Godmorgon, vaknade vid 11 och har precis käkat frukost. Idag ska jag vara med Sofia, vi ska fota, laga mat och ha det super skoj! Men nu måste jag ta och ladda kameran, och börja fixa mig. Vi hörs!

Sweet dreams

Rubriken säger allt!
Godnatt!

Facebook

Skypar med Sofia fortfarande, i morgon hade vi tänkt laga mat och fixa en god efterrätt! Kommer massor med bilder.. Nu ska jag skypa vidare och samtidigt scrolla runt på facebook, vi hörs!
bild i repris..

If you believe, all things are possible

Har sett klart filmen, den var riktigt bra rekommenderar den starkt!
Just nu skypar jag med Sofia, vi planerar lite saker inför i morgon..
Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, vi hörs!

Film + Gott

Nu har jag bara " 2011 videon " kvar att lägga upp men den vill fortfarande inte så lägger antagligen upp den i morgon. Nu ska jag ta fram lite gott och sedan sätta på en bra film, tror det blir " New york minute " den sägs vara jätte bra. Men men vi hörs senare ikväll!

Smink jag använder dagligen

Jag brukar inte använda foundation, puder osv.. i skolan, Utan jag använder mest mascara till skolan och kanske ibland lite eyeliner. Jag börjar alltid med att skölja ansiktet innan jag sätter på sminket, sedan sätter jag på en ansiktskräm som jag brukar köpa på kicks. Sedan smörjer jag in hela ansiktet, och tillslut sätter jag på mascaran & eyelinern. På fester och annat brukar jag använda " rouge" som jag köper på H&M eller Kicks, jag använder även ögonskugga (tunt, oftast brukar det inte synas) som jag oftast köper på H&M, aa sen sätter jag bara på mascaran och sedan eyelinern. Sådär brukar jag sminka mig!
Det var också någon som undrade om jag kunde visa alla mina nagellack, så här kommer en bild på nästan alla. Dem nya från " veromoda "  är inte med för jag köpte dem förra veckan, och bilden har jag tagit för ett tag sen..
Hoppas ni som frågade fick svar på era frågor, och om ni har några andra förslag/frågor på vad jag kan blogga mer om eller visa så är det bara till att kommentera!

we'll look at the stars when we're together

Har suttit och redigerat, fotat, fixat & trixat, duschat & tagit hand om mig och nu är jag äntligen klar, känner mig riktigt fräsch. Filmen vill fortfarande inte publiceras fast än jag har prövat på massa olika sätt. Men men tänkte trixa lite till med den, nu ska jag lägga ut smink som jag brukar använda dagligen osv.. så håll utkik!

Mina senaste inköp!

Stickad tröja H&M - 100 :- (rea)
Beatles t-shirt - H&M - 75 :- (rea)
-
Pices nagellack - Veremoda 3 för 99 :-
Skjorta - H&M - 100 :- (rea) Nagelfil - Kicks 49 :- (rea)
Deodorant - H&M - 10 :- (rea)
HTC wildfire - Mamma & Pappa köpte!

Somebody to love

Har precis käkat middag och nu tänkte jag ta ett varmt bad och sedan smörja in mig i body lotion osv..
Idag hade jag tänkt utnyttja tiden till att lägga in bilder på mina inköp, videon och mycket mer som jag inte har haft tid till att lägga ut. Alltså blir det en helt vanlig söndagskväll med en massa gott och kanske någon film, vi hörs!

Time for cookies..

Mums.. sitter i soffan och käkar en massa cookies, videon jag skulle lägga upp vill inte publiceras så ska sitta och trixa och fixa med den. Vi hörs!

1 Januari 2012

Godmorgon!
somnade ganska sent igår, men nu är det första januari alltså första dagen på året. Har fixat en " 2011 video " som jag lovade att jag skulle lägga ut, den kommer strax upp. Nu ska jag fixa en kopp te och bara ta det lungt, senare ska jag vara med en kompis, vi hörs!

Gott nytt år allihopa, nu ser man fram emot 2012!

Åh har haft det super, hoppas ni också har haft det! Tog även en massa bilder som jag kanske lägger ut i morgon, somsagt skulle jag ju lägga ut en massa bilder från 2011 men det blev inte av.. Men jag fixar det i morgon, dock blev det inte " 1000 " inlägg haha.. är bara på 700! Men men nu är jag riktigt trött så ska gå och lägga mig, Ännu en gång önskar jag alla mina kära läsare ett riktigt gott nytt år.
2012 bitchess..

RSS 2.0