MALMÖ

Sitter i bilen på väg mot Malmö, berättar om gårdagen lite senare. Ha det bra, pussar!


LOVE


LOVELY SUNNY FRIDAY

Älskade bästavän!
Åh äntligen fredag, och äntligen påsklov! vädret är underbart och humöret e på topp. Just nu är jag hos Jessica, vi tar lite bilder osv. Vid 5 tar jag, jessica & sofia bussen in till stan, för o kolla på bio!
Vi ska nämligen se HUNGERSPELEN! lääängtar. Hoppas ni har haft en härlig fredag än så länge, pussar! ♥

NAKED JUICE BAR


Två Iphone pics från dagen!

Ligger i sängen och är super trött.. kom hem för en stund sen. Fick med mig lite små saker som jag kan visa någon dag. Nu måste jag gå upp ur sängen och ta en snabb dusch, tänkte sätta på en ansiktsmask. Vi hörs senare, pussar!

JUST LET IT BE LIKE A MOVIE

Hej på er! slutade vid 15.40, har precis käkat och just nu sitter jag i trädgården och njuter av solen!
Ska strax dra och möta syrran, sen drar vi till nova och shoppar. Pussar än så länge!
Just nu!

GODNATT MINA FINA ♥

Rubriken talar ♥

HJÄLP?!

Hjälp mig att välja! 

Såg för någon timme sedan att både Pitbull och min absolut favorita Nicki Minaj kommer till Stockholm i juni! Pitbull kommer den 3 juni och Nicki den 8 juni. Jag vill så gärna gå på Pitbull konserten, skulle verkligen vara något! Men, samtidigt vill jag verkligen gå på Nickis konsert, hon är ju trots allt min favvo! Måste bestämma mig, så nu får ni hjälpa mig att välja!
Nicki Minaj eller Pitbull?

UPPSATS!

Hejsan! slutade 3, och vid 5 gick jag & jesssica och kollade på en träning. Kom hem vid 7, käkade snabbt och därefter började jag skriva på min uppsats som ska vara inlämnad imorgon.. blev precis färdig med den!
Nu ska jag byta om, borsta tänderna och fixa lite grejer. Vi hörs strax! ♥

BOYFRIEND


ONSDAG

Bild från gårdagen!

Hej på er! just nu befinner jag mig i skolan och har förstärkning & fördjupning. Efter denna lektionen har jag lunch, måste skynda mig eftersom jag måste dra till dagiset där jag praoade och hämta en grej!
Efter skolan blir det plugg, och kanske kompisar. Vi hörs efter senare, pusssar! ♥

DAGENS OUTFIT

Skinnjacka - Stickad tröja - Jeans - Converse

Har kollat på en massa program, nu måste jag gå och lägga mig. Börjar 8.10 imorgon, Godnatt mina fina! ♥

I KNOW LIFE IS UNFAIR BUT THIS FUCKING RIDICULOS

Underbart väder..

Godkväll allihopa. Har precis städat mitt rum, ska byta om och sedan kolla på Top model sverige!
Hoppas ni har haft en härlig tisdag än så länge, pussar til er ♥

ÄLSKADE VÅR


Vädret är såå underbart! 

Kom hem för ett tag sedan. Vädret är underbart, ska strax gå ut och fotografera köpa glass och njuta i det härliga vädret. Redovsningen gick toppen! men nu måste jag skynda mig ut, vi hörs när jag kommer hem.

BOKMÄSSA


Sommaren närmar sig..

Godmorgon! Just nu befinner jag mig i skolan och har rast, vi har Bokmässa idag alltså inga vanliga lektioner!
Om si sådär 40 minuter ska jag redovisa om praon, så ska öva in och så. Wish me god luck!
Slutar halv 3 idag, efter skolan blir det antagligen kompisar!
måste dra ut och fotografera, har inga bilder.. Men ni får ha det så bra, så hörs vi efter skolan ♥

SKYPE

Skype med jessica/hennes katt! 

Har skypat med jessica ett tag, nu måste jag sova. Godnatt mina fina läsare! ♥

VÅRJACKOR

Super snygga vårjackor, vad tycker ni ?

WAVE YA HAND AND SCREAM OUT LOUD

Hello! kom hem vid 9, och har precis duschat och bytt om!
just nu sitter jag i min härliga säng och chattar med kompisar. Ska strax gå upp och fixa en kopp te, har sjukt ont i min hals fortfarande får hoppas på att det går över till imorgon. Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs strax! ♥

JAG ÄLSKAR SOL

Hej allihopa. Har fortfarande sjukt ont i halsen, men känner att jag mår mycket bättre nu! Har vart och träffat lite kompisar i det härliga vädret. Nu ska jag käka och sen drar jag och Jessica till gymmet och gymmar. Vi hörs!


HÄRLIGA DANMARK

Min kompis har ritat dem, sjukt fina!

Hej allihopa! shit, vet inte hur jag vill börja men.. tänker berätta lite om "resan"
först blev jag skjutsad till tågstationen i Malmö, därefter tog jag tåget till Köpenhamn och sedan buss. Var framme runt 12-tiden (dag) har ialafall haft det sjukt kul, samt lärt känna nya kompisar osv.. Jag hoppas ni också har haft en trevlig helg! Kom hem runt 7-tiden och har duschat & bytt om. Har varit riktigt sjuk, har haft både feber samt en sjukt jobbig hosta. Blir nog ingen skola för mig i morgon, måste bli helt frisk!
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Jersey shore, och därefter gå och lägga mig. Önskar er en godnatt, så hörs vi imorgon ♥

HEJDÅ!

Hej allihopa! min statstik sjunker & sjunker och pallar helt enkelt inte blogga mer. Men nu ska jag iallafall börja packa för i morgon åker jag till Danmark ju! När jag kommer tillbaka tänker jag börja om på nytt helt och hållet. Ska få tillbaka mina läsare!!!!! Nu får ni ha det så bra, så hörs vi om tre dagar när jag är hemma igen!
Puuuuusssar!

SLÄNGER IVÄG EN GODNATT PUSS

gPhV82 on Make A Gif, Animated Gifs
Godnatt mina fina

Nu har jag kollat tillräckligt med serier.. Så det har varit en lugn kväll liggandes i sängen framför datorn. Har haft så sjukt ont i min rygg också, hoppas det går över till imorgon. I morgon blir det sista dagen på praon för mig, eftersom jag ska ju till Danmark på fredag!
Ja, det var väl inget mer med det. Tänkte bara säga godnatt och slänga iväg en kyss till er för att ni är så fina. Lot och love, natti natti! Vi hörs imorgon som vanligt! ♥

FINT VÄDER

Underbart väder!

Åh, vad underbart väder det har varit idag, man blir så glad! Hoppas det håller nu bara, våren måste ju vara här nu. Har ju vart och praoat idag, det var riktigt kul som vanligt. Fick även sluta nån halv timma tidigare!
Efter praon gick jag ut och träffade Jenny, Sofia & Jessica, vi käkade popcorn, skrattade och hade allmänt kul som vanligt. Vid si sådär 5-tiden skyndade jag mig hem och därefter åkte jag och träffade kusinerna.
Annars då, ligger i sängen och skypar med Jessica just nu.
Tänkte passa på och berätta att på fredag ska jag till Danmark, och kommer vara där i 3 dagar! Alltså kommer jag hem på söndag, tänkte därför ha en liten "blogg-paus" men sen är jag såklart tillbaka igen!
Vi hörs iallafall strax, pussar ♥

INCREDIBLE LOVE

Bilden är tagen i början av 2011, känner knappt igen mig..
Hejsan allihopa! blev precis färdig med prao-uppgiften, skönt!
Har bytt om till lite mer mysigare kläder samt fixat en varm kopp te. Nu ska jag sätta på Top model sverige, vi hörs senare.

 


Med dem bästa just nu


GRATTIS BÄSTIS!

Idag fyller ju Sofia 15 år, grattis underbara du! jag, rebecca, jessica &  jenny bakade tårtor sedan gick vi och överraskade henne. Du är värd mycket bästis, våra minnen är bäst!
En gång till GRATTIS, älskar dig ♥

@ Morbror

Hej på er! Just nu befinner jag mig hos min morbror, tänkte passa på att hälsa på min saknade kusin. Vi har precis fikat en super god blåbärs paj med glass, mums!
Vi tänkte dra alldeles strax, vi hörs då jag kommer hem!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2842807/images/2012/pic_194700161.jpg" class="image">


LOVE THESE WORDS


TWO PICS

Bild på mig & dagens outfit.

Hej på er! slutade praon vid 3, barnen är så gulliga!
Efter praon skyndade jag mig hem, därefter gick jag hem till Jessica för o baka en tårta till vår älskade vän Sofia som fyller 15 år idag, kommer ett inlägg strax om de.. Nu är jag hemma och ska alldeles strax sätta igång med en uppgift som vi har fått av våra lärare.. Hoppas ni har haft en härlig måndag än så länge. Pussar ♥

TACK TJEJER!

Hej på er! just nu gör jag inget. Humöret är bara på topp! Mina älsklingar sofia & jessica var här innan vi hade riktigt kul. Herregud som vi skrattade, vi snacka om typ allt möjligt. Ska strax sova, i morgon blir det prao på dagis!
Ska bli riktigt skoj och få ta hand om dom små barnen osv.. nu vill jag bara säga natti och ni får sova så gott! ♥

SÖNDAG

Just nu.
Hej på er! idag har jag vart och träffat min älskade och saknade mormor. Efter någon timmes fika och prat, åkte jag och mamma in till stan och lunchade. Nu är jag hemma och har precis bytt om, idag tänkte jag städa rummet, rensa garderoben och va med en kompis. Söndags sysslor.. Denna helg har i alla fall varit jätte rolig. Hoppas ni också har haft det bra!

JUST GO WITH IT

En bild på mig från igår.

Hejsan allihopa! mitt internet har varit segt därför har jag inte kunnat blogga. Men nu är det tillbaks, har iallafall precis tagit ett varmt bad, skönt! Nu hade jag tänkt sätta på en film och käka gott!
Hoppas alla har haft en mysig lördagskväll, vi hörs!

VAD VILL NI SE MER AV I MIN BLOGG?

Har fått en flera kommentarer om att jag inte har bloggat så mycket nu den senaste tiden och att min blogg börjar bli tråkig. Så nu frågar jag er, vad vill ni se mer av i min blogg? Är min blogg tråkig, så vad ska jag göra för att få den på topp igen? Vad tycker ni om att läsa om, vilka bilder vill ni se? Allt upp till er! Sätt igång och kom med förslag, annars slutar jag blogga kanske.. ♥

TILLBAKA

Blev en si sådär 3 dagars blogg paus, har typ ingenting annat att göra op datorn, så varför inte bara blogga ändå, haha? Men från och med nu så jag bara ifall jag någonting att blogga OM. Jag hoppas iallafall alla har haft det bra, för det har jag haft!
Efter praon igår, gick jag och Sofia till Nova-Lund för o handla present till vår fina vän Julia!
Hon hade nämligen fest igår, det var riktigt kul. Har inte skrattat så här mycket på länge..
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, får ta dagen som den kommer. Vi hörs, pussar ♥
Bilder från Julias fest, tagna av Jessica!

JAG TAR EN BLOGG PAUS

Hej på er! har tyvärr varit upptagen, därför har jag inte kunnat blogga. Slutade praon vid 3, och därefter gick jag, jessica & sofia ut i det fina vädret och snackade om allt möjligt. Besluter att ta en kort blogg paus bara, finns ingenting att skriva om längre. Har inte så mycket tid heller. Och orken har jag ju inte heller. Kommer tillbaka då det blir bättre tider, då jag fått ihop lite tid och då jag klickat ett par bilder att visa er. För just nu finns det ingenting som går att prata om nästan, förutom det jag gör om dagarna, och hur roligt är det liksom. Jag finns på Blogresponse/mail! Vi hörs i alla fall då vi hörs, pussar. ♥

NATTI

Är riktigt, riktigt, riktigt trött just nu!
Hade tänkt gå och sova, börjar 9 imorgon.. Back at work helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs imorgon. Godnatt ♥

TOP MODEL SVERIGE

Right now!
Nu så har jag satt mig bekvämt i soffan och laddat upp med nygjorda toast framför ett avsnitt av Top Model Sverige! Vi hörs senare, pussar.

CATCH THE MOMENT

Kom hem vid halv 4, är helt slut! Herregud, verk i benen och ont i ryggen. Idag fick vi fylla på glassmaskinen, diska en del, fritera pommes, torka/moppa, laga mat till kunder, vi fick även göra kolasås och mycket mer. Har inte haft det såhär kul på länge..
För tillfället så sitter jag i sängen och lyssnar på NRJ på radion med hög volym. Rätt skönt faktiskt. Har även sovit någon timma, uppdateringen suger i know.
Ska förbättra mig, lovar!

IPHONE SKAL

Hittade en bild på en massa snygga Iphone-skal, ska ju få en på min födelsedag som är om cirka 1 månad.
Lääääängtar!

JUSTIN BIEBER

I will always be a beliber ♥

LOVE

En tjej tycker om när en kille:
• Skriver godmorgon/godnatt prinsessa.
• Ringer från ingenstans för att bara prata.
• Ger henne komplimanger.
• Springer efter henne även om hon går sin väg eller slagit dig.
• Inte ljuger och snålar.
• Ger henne komplimanger då hon inte har sminkat/fixat håret.
• Våga visa henne framför sina kompisar och säga: det här är min älskade


GODNATT

Har suttit och läst en stund.

Har bäddat ner mig i sängen lite extra skönt nu. Tänkte faktiskt ta och sova nu, ska ju jobba hårt imorgon på praon..
Ville bara uppdatera bloggen lite eftersom den hänger lite löst dom senaste dagarna. Sen ville jag önska er en god natt. Hörs imorgon bitti igen, Natti!

GRATISBIO!

Klicka på bannern och bli medlem på Gratisbio!
Bli medlem på Gratisbio och få gratis presentkort, bio biljetter och bio menyer. Gratis är alltid bra! Du blir medlem genom att klicka på bannern här upp eller genom att trycka HÄR. Du samlar poäng genom att bland annat värva vänner, besöka nya hemsidor med ett klick, shoppa, göra gratis erbjudanden, spela spel, skriva i andras gästböcker, bli vän med andra med mera.
Själv är jag medlem och har redan fått ihopa " 2318 poäng " genom att spela spel, shopping och massor!
När du klickar på länken ovan så måste du använda dig av mitt användarnamn (Nadin98) när du anger dina andras uppgifter, för då får du en massa extra poäng! Bli medlem nu och bli en del av allt gratis!

INFINITE LOVE

Gammal bild.

Blev typ färdig med rummet, har bara lite grejer som måste fixas osv. Just nu ligger jag i min underbara säng och äter ett super gott choklad. Klickar runt lite på facebook och läser några bloggar. Ska strax krypa ner under täcket och vila ut ordentligt. Imorgon väntar ännu en dag i köket.. får se om kameran hänger med! Tänkte knäppa några bilder på vad vi får göra och lite sånt, annars tar jag lite bilder med mobilen. Vi hörs strax!

LIVE MY LIFE


AT YOUR SERVICE

Bild från praktiken idag, Sofia, jenny & jag!
Slutade praon klockan 3 som sagt. Var helt slut efter idag, har sjukt ont i mina ben efter att ha stått och
diskat, rengört bord, fyllt på dip-såser, rensat varor, packat upp varor, friterat, moppat och mycket mer. Tro mig det är jobbigare än vad man tror.. Men men då jag slutade åkte jag hem, och tog det lungt. Nu ska jag och mamma fortsätta fixa mitt rum osv.. ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, vi hörs strax!
Pussar ♥

TAGGA PRAO

Godmorgon! So sorry för den sämsta uppdateringen. Men igår var jag nästan inte vid datorn, hade så mycket och göra. Bland annat så satt jag och packade ner mina saker osv. Eftersom idag får jag ett nytt rum! Ska fortsätta med packningen när jag kommer hem. Har iallafall precis gjort mig i ordning och käkat det sista, tänkte bara snabbt uppdatera innan jag drar på praon! Slutar somsagt vid 3, så vi får höras då! Pussar & Kramar till er.

SLAPP DAG

Hej allihopa! har inte gjort så mycket idag, för det mesta bara suttit och kollat på en massa filmer och bara taigt det lungt. Om si sådär 10 minuter drar jag och träffar Jessica, får se vad vi hittar på!
I morgon är det ju prao, ska bli så himla skönt att slippa skolan i två veckor!
Men men nu måste jag börja göra mig i ordning, vi hörs när vi hörs!
Pussar ♥

TREVLIGT!

Gammal bild på mig och min fina vän, Sofia!

Hej allihopa! Sofia gick hem för drygt 1 timme sen, vi kollade bland annat på Melodifestivalen och åt en massa gott!
Nu har jag bytt om, borstat tänderna och gjort mig i ordning för "läggdags" hoppas mina fina läsare har haft en trevlig kväll för det har jag haft. Med detta säger jag godnatt! ♥

FILMKVÄLL

At the moment!
Hej allihopa!
Har bara suttit och kollat på ett tv program.Strax kommer Sofia till mig, därefter drar vi till coop och handlar gott! Sen hade vi tänkt sätta på en film och bara ta det lungt, men ni får ha en super trevlig kväll. Pussar!

FIKA OCH FINT SÄLLSKAP

Tog en fika med min fina kusin tidigare idag.

Vaknade runt 12 idag, oj oj.. Vaknar aldrig så sent egentligen, ville bara sova ut helt enkelt. Skönt som bara den var det i alla fall! Sova är det bästa som finns faktiskt. Min kusin ringde upp mig och ville ta en fika på stan. Jag gick upp och gjorde mig i ordning lite och sen tog vi bussen till stan där vi satte oss inne på Espresso House.
Efter si sådär 45 minuters prat om allt möjligt gick vi runt i lite affärer osv. Därefter tog jag bussen hem. Nu är jag hemma och ska bara ta det lungt, senare ikväll blir det Sofia!
Vi hörs, pussar!

MEAN GIRLS 2

Jag just nu.

Nu börjar jag bli trött här.. Lägger mig i sängen alldeles strax och sätter på filmen Mean girls 2. Har sett dem flera gånger. Sjukt bra film ändå, såg ettan igår. För er som inte har sett dem, så rekommenderar jag dem starkt!
Typiskt tjejfilmer kan jag säga. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen kryper jag ner i sängen. Med detta säger jag godnatt! ♥

BILJETTERNA KÖPTA!

Kvittot till tåget.

Har suttit med mamma en stund och bokat tågbiljetter till stockholm.
Och nu är biljetterna köpta & utskrivna. Underbar känsla måste jag bara säga! Det är ungefär 3 veckor kvar tills vi är påväg dit. Ska bli sjukt roligt att träffa min älskade & saknade syster. Tågresan dit tar iallafall 5 timmar, och vi åker på morgonen. Hur skönt som helst egentligen. Nu är det bara att tagga.

SNABBT & ENKELT!

Min goda fruktsallad!

Har suttit och kollat på en massa klipp, samtidigt käkat en super samrrig fruktsallad!
I fruksalladen hade jag i Jordgubbar & Äpplen, för att göra den extra god toppade jag lite vaniljsås och choklad smulor samt lite crunchy, och tro mig det smakade riktigt gott.
Det tog inte så lång tid heller, ett par minuter bara!
Ett tips till er från mig, snabbt & enkelt!

MAX-HAMBURGARE & DAGIS

Mina praoställen - Max-hamburgare & Dagis.

Det är flera av er som har frågat vart jag ska praoa, och här har ni svaret. Jag ska praoa på två ställen det ena stället är Max-hamburgare och på det andra stället blir det dagis. Ska alltså praoa 1 vecka på varje ställe, ska praoa med Jenny & Sofia på Max. Och på dagiset ska jag praoa ensam. På Max kommer vi får laga mat, städa, diska och en massa annat! Och på dagiset kommer jag helt enkelt få ta hand om barnen och hjälpa till. Ser verkligen fram emot detta, och det ska bli riktigt skoj! Kommer jobba från 9 till 3, rätt skönt faktiskt!

INFINITE LOVE

Bild från dagen!

Hej på er, vi har haft gäster hela kvällen därför har jag inte kunnat blogga. Men dem har precis gått, och nu ska jag byta om till varma kläder och bara ta det lungt framför datorn! nu när jag ändå inte har något att göra så hade jag tänkt ta min tid till att fixa lite grejer i bloggen, men nu vill jag bara önskar mina fina läsare en trevlig " kväll " så hörs vi strax!

FRIDAY BITCHES

Hej allihopa!
Slutade vid 2, men jag och några kompisar stannade kvar och hade kul!
Glömde berätta att nästa vecka och nästa igen blir det PRAO, ska bli riktigt roligt och spännande.
Men just nu är jag hos min fina vän, Jessica. Vi ska alldels strax laga mat, och sen ska vi göra en rolig video!
Ikväll blir det antagligen kompisar, får se!
Men vi hörs när jag kommer hem eller strax, pussssar!

HIMLA TRÖTT

Har kollat på elsas värld och druckit några koppar te, nu ska jag gå och borsta tänderna och därefter gå och lägga mig. Är så himla trött, i morgon är det fredag!
Börjar vid 8.10, vi hörs under dagen. Godnatt och dröm sött allihopa!
Big love! ♥

FOR HIM, I WOULD DO ANYTHING

Hej mina vänner.
Kom hem för ett tag sedan, har precis bytt om till myskläder och ska alldeles strax gå upp och fixa en varm kopp te.
Är färdig med läxorna, skönt!
Ska antagligen bara ta det lungt framför tv:n och chatta med några underbara vänner, vi hörs!
Big love ♥

LOOK AT ME NOW

Hejsan, kom hem för drygt 2 timmar sen. Satt och pluggade en stund, och nu ska jag snabbt käka för vid 6 drar jag och träffar Sofia, sen drar vi mot hallen och kollar på tjejernas match!
Vi hörs när jag kommer hem, pussar ♥
Älskar dig bästis!

BACK IN BUSINESS

Hej på er! Just nu sitter jag i skolan och håller på med en So-uppgift. Slutat vid 15.40 idag..
Sov inte bra inatt heller, vred och vände på mig hela tiden. Somnade kanske vid 2 tiden och vakande sedan ett par gånger. När jag kommer hem så ska jag ta och baka något gott, vid 5 drar jag och joggar en runda!
Men nu måste jag dra! Återkommer senare ♥

GODNATT

Just nu sitter jag i in mysiga säng, samtidigt som jag skypar med min fina vän Jessica!
Vi snackar om allt, och har planerat en massa planer...
Ska strax gå och lägga mig eftersom jag börjar 8 imorgon, och ska upp vid 7. Ska somsagt försöka uppdatera mycket i morgon, jag lovar!
Godnatt och dröm sött allihopa, det blev ett tråkigt inlägg trots allt, men en bild på mig från idag får ni
imorgon. Lovar!


CARPE DIEM

Ginatricot - 99 kr

Denna söta tröja hittade jag på Ginatricots hemsida, och tänker absolut köpa den!
Gillar inte gult egentligen, men den här tröjan gillade jag verkligen! Kommer vara snyggt med brunda armar och ben med ett par slitna ljusa shorts i sommar. Tog bilderna från Ginas hemsida!

JOGGAT

Har tagit mig en lång och varm dusch, efter en härlig Jogging-runda!
Nu ska jag ta en snabb fika,fruktsallad med vaniljsås.
Därefter måste jag göra klart en matteuppgift samt en svenskauppsats. Men vi hörs strax, pussar!
Saknar tiderna ..

TILLBAKA!

Hejsan allihopa!
Är tillbaka igen, och mår framförallt mycket bättre nu. Hoppas ni alla har haft det bra!
Slutade för drygt tjugo minuter sedan, men sitter på biblioteket och väntar på Sofia & Jessica.
Jag är riktigt, riktigt, riktigt trött just nu.. kunde verkligen inte sova inatt! Så fick bara i mig 4 timmars sömn.
När jag kommer hem ska jag plugga en stund, och därefter vid 5 ska jag och några kompisar kolla på en match!
Men vi hörs då jag har kommit, pussar!
Just nu ..

BLOGGPAUS!

Har hänt massor, pallar inte ta upp det på bloggen!
Så kommer inte blogga på ett tag, kommer kanske tillbaka om några dagar. Älskar er allihopa & jag hoppas alla mina läsare stannar kvar och förstår mig, vi hörs pussar!♥

NOVA

Drar till Nova en stund med en kompis, vi hörs när jag kommer hem!

3 MARS 2012

Hej på er!
vaknade vid 10 och sen dess har jag bara suttit och snackat med lite kompisar, samt käkat frukost.
Igår var jag och några kompisar på bostället, och hade sjukt kul!
Idag har jag inga planer, ska antagligen ut och fotografera en stund. Vädret är underbart, och solen skiner!
Vi hörs, pussar!

BÄSTA DAGEN!

Hejsan sötnosar, idag är det fredag och dagen har varit underbar!
Just nu är jag med Jenny, Sofia & Jessica. Vi har haft det sjukt kul, vi hörs iallafall mer ikväll!
Pussar!
Sofia ville inte vara med på någon bild, men älskar er allihop! ♥

MUSIKAL

Har precis borstat tänderna och gjort mig i ordning för läggdags, i morgon börjar jag 8.10 och slutar vid 2.
Vid 1 blir det musikal på fågelskolan, det ska bli kul!
Men nu måste jag gå och lägga mig, Godnatt och dröm sött allihopa!

Big love! ♥

VINNAREN ÄR ...

Vinnaren av " Veckans blogg " - tävling!

Här har vi vinnaren av " Veckans blogg " - tävlingen här på min blogg! Tjejen heter Julia Norberg Wahlgren, ni hittar till hennes blogg genom att trycka på bilden ovan eller genom att klicka HÄR. Grattis till dig! Blev det inte du som vann, hoppas på nästa gång! 


NY DUSCHAD!

Har tagit mig en lång och varm dusch och just nu sitter jag med en handduk på huvudet. Satt hela kvällen och gjorde alla läxor som skulle göras. Och nu är jag äntligen färdig, härligt!
Ska strax sätta på något avsnitt av " mammor och mini modeller " och bara ta det lungt, börjar 8.10 i  morgon!
Så ska antagligen lägga mig tidigt, strax kommer veckans vinnare av veckans blogg upp. Så håll utkik!
Pussar till er!

SNYGGISAR

Bilderna är tagna från Nelly.com

Dessa två godingar skulle jag verkligen vilja klicka hem! En jätte söt blå kläning som skulle vara snygg att ha i sommar! Sen en grymt fin klänning som skulle sitta bra på brun hud! båda är från Nelly.som, ska kika närmare på dessa och kanske klicka hem någon av de!

HAPPY BIEBER DAY!

Hejsan, kom hem för drygt 2 timmar sen.Skulle ju somsagt vara med Jessica, men när jag väll kollade på mitt läxschema märkte jag att jag hade en matte läxa + lite grejer inför UTV-samtalet som måste göras tills i morgon!
Blev iallafall precis färdig med matteläxan, nu ska jag käka!
Vi hörs, pussar!
Grattis, Grattis & Grattis älskade Justin på din 18-årsdag!
Önskar dig all lycka, love u! ♥

1 MARS 2012

At the moment ..
Hej allihopa, just nu befinner jag mig i skolan och har svensk/engelska. Slutar vid 15.40, och därefter ska jag hem till Jessica. Vi ska köpa pizza, och hitta på något kul!
Har inga läxor till i morgon så antagligen blir det mycket uppdatering, men men nu måste jag återgå till en uppgift. Vi hörs, pussar!

RSS 2.0