Goodbye 2011..

Har vart med Jessica och haft förfest haha, nu ska jag fixa mig och sedan ska jag på middag hos en släkting. Vid 11 drar jag ut och träffar kompisar. Kommer kanske inte hinna blogga mer, men isåfall får ni ha det riktigt braa och jag önskar alla mina underbara läsare ett riktigt gott nytt år, bloggar väll när jag kommer hem senare!
Tagga 2012 nuuu!

Gott nytt år!

Om exakt 8 timmar är det nytt år! kan verkligen inte tänka mig det, senare kommer det en massa minnen från 2011. Nu är jag med Jessica och vi ska alldeles strax åka och handla hårfärg! vi hörs!


Todays oufit


Jeans - Ginatricot       Tröja - Ginatricot


Godmorgon

Godmorgon, vaknade vid 10 och sen dess har jag bara städat rummet osv.. Idag är det nyår och det ska firas med en massa vänner och släktingar. Just nu är jag hos Jessica, vi snackar om ikväll och mycket mer.. Vi hörs när jag kommer hem!

I love you

Som många redan vet så ÄLSKAR jag Justin bieber, har gjort det i snart 1 år! kommer aldrig hata honom, han är mitt allt och min dröm är att få träffa honom. Min kompis träffade honom i Danmark för två veckor sen då han var där och fick även hans autograf, hon ska kopiera den till mig!!! Döör, han är verkligen mitt allt, älskar dig Justin bieber nu, i morgon & föralltid!
Love you forever ♥

Snart 2012!

Nu sitter jag här i min urmysiga mjukisdress och kollar på något tv-program samtidigt som jag dricker i min tokfina tekopp, tänk att i morgon är det redan nyår detta året har gått väldigt fort tycker jag, påtal om nyår osv.. tänkte jag lägga ut en massa minnen från 2011 i morgon, nu är jag riktigt trött tror detta blir sista inlägget för dagen, Godnatt söta läsare!
bild i repris..

Love is the answer, at least for most of the questions in my heart

Hejsan! Kom hem för en stund sen, har haft det awesome har ju dels tagit hand om min nya kusin och hjälpt till med honom och har även träffat mina underbara kusiner som jag inte har sett på flera veckor jag hoppas även att ni där hemma har haft det bra, för det har jag haft!
Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan bara ta och koppla av i soffan med en varm kopp te i handen! Imorgon hade jag tänkt visa er det jag köpt under veckan och delvis det jag har fått osv.. Vi hörs strax!

Bloggpaus..

Hejhej! Är hos morbror fortfarande, tror jag sover här inatt. Det ska bli kul, och hjälpa till med bebisen osv.. kommer antagligen inte ha tid till att blogga, men ni får ha det så bra så hörs vi nar jag kommer hem i morgon!

Baby, you light up my world like nobody else

Hejhej!
Kom hem för en stund sen, nu ska jag käka och sen börja fixa mig ska ju hem till min morbror senare. Men ni får ha det så bra än så länge, Så hörs vi!
Miss you girls..

Mot Jessica

Har verkligen inget att göra just nu,ringde Jessica precis och vi ska alldeles strax va. Ska bara fixa en grej snabbt sen drar jag hem till henne, Vi hörs!

Trevligt

Hej, kom precis hem har vart på stan med min nya kusin och hans mamma sen klockan 12. Vi gick runt i lite affärer och fika och hade det jätte trevligt! Ska hem till dem lite senare också, men jag hoppas att ni också har haft det bra! nu ska jag läsa lite bloggar och bara ta det lungt. Vi hörs!

Godnatt allihopa!

Detta är ett mobilinlägg hihi, därför kommer ja inte kunna lägga ut en bild.. Aja är riktigt trött just nu så ska sova , vi hörs i morgon GODNATT söta läsare!

I know..

Hejhej! Kommer inte kunna lägga ut bilderna på min nya kusin och mina inköp för att min kamerasladd funkar inte.. men jag och mamma ska åka och handla en ny i morgon , och då lovar jag att jag kommer lägga ut dem! Aa annars gör jag inte mycket, ska strax sova vi hörs!

True

Never make somebody your everything. ' Cause when they're gone, you've got nothing..

Städa!

Nu har jag fått en massa inspirationer av bloggar, videos, och mycket mer.. Har bestämt mig för att göra någon video nu på lovet, men vet inte vad för video ? fick ju flera kommentarer på frågestunden om jag kunde lägga ut en video där jag visar mitt smink, min garderob och mina nagellack. Så tänkte fixa en video nu på lovet då jag ändå är ledig, men om ni har några tips på vad ni vill att jag ska videoblogga om så får ni hemskt gärna kommentera det. Ha det bra!
Nu ska jag städa rummet, sen ska jag baka något gott! Vi hörs.

Skype!

Har suttit och kollat en massa video klipp osv.. Nu ska jag skypa med kompisar och läsa lite bloggar, hoppas ni har det bra!

Uppdateringen suger!

Har vart på Nova och lämnat tillbaka min väska, nu är jag hemma och har precis käkat. Nu ska jag kolla på lite youtube klipp, annars så har jag inget mer att säga märker att uppdateringen suger! men har haft så mycket att göra osv.. men ska försöka blogga mer, vi hörs!

Onsdag 28 december

Godmorgon/godförmiddag, har suttit hela morgonen och kollat tv, läst bloggar osv.. Nu ska jag träffa Sofia sen drar vi till Nova och lämnar tillbaka väskan jag köpte. Har inga planer på vad som händer senare, men ska antagligen vara med någon kompis. Vi hörs!

Ny kusin

Är hemma nu efter en mysig kväll hemma hos morbror, träffade även min nya kusin. Älskar små bebisar som är nyfödda dem är såå gulliga! Har fotat massor, kommer bilder i morgon! Nu ska jag lägga mig är super trött,
i morgon ska jag lämna tillbaka en väska jag köpte, det visade sig att det var jätte dåligt kvalité.. men den var ändå super snygg! Men men Godnatt allihopa.

HTC!

Har äntligen fått en ny mobil! fick en " htc wildfire " är sjukt glad.
Aja har vart och kollat på tjejernas match med Sofia, vi såg inte klart alla utan bara en sen stack vi. Nu är jag hemma och ska strax till min kusin med mamma, vi hörs från mobilen!

Kladdkaka

Har vart med Jessica, och nu är jag hemma och käkar kladdkaka. Senare ska jag gå och kolla på när tjejerna spelar match det ska bli kul! vi hörs strax!

Friends forever, ever

Hejhej!
Vaknade vid 9-10 tiden.. sen dess har jag suttit och läst en massa bloggar, käkat frukost, kollat Tv osv.. Idag ska jag vara med Jessica , men ska först få tag på henne.. vi hörs!

Snart nyår..

Åh snart är det redan nyår, ska kanske fira det med kompisar annars så ska jag iväg och fira det med släkten. Aja nog om det, har precis hängt upp en massa nya kläder, väskor osv.. Nu ska jag ta och surfa runt lite på nätet. Vi hörs!

Visar allt i morgon!

Pallar verkligen inte fota alla mina inköp just nu, så jag gör det helt enkelt i morgon. Just nu skypar jag med Jessica, och läser bloggar. Vi hörs!

Avsluta meningen

Jag går aldrig hemifrån utan säga " hejdå jag går nu " hehe..

Om jag vågade skulle jag ha åkt luftballong

Jag inser att jag måste kämpa för den jag verkligen älskar!

Jag kan inte låta bli att le när jag får ett underbart sms..

När jag borstar tänderna försöker jag sjunga någon random låt men det går oftast inte så bra..

Innan jag går och lägger mig tänker jag på något som kommer hända nästa dag!

Jag tänder på en killes leende och personlighet

Jag vill verkligen inte förlora mina nära och kära

När jag bakar händer det alltid något fel..

Jag avskyr folk som snackar skit om en..

När jag vaknar på morgonen hör jag alltid lillebrosan som sjunger

Hold my hand, and never let me go

Nu har mina brudar gått hem, vi har planerat en massa för sommaren, och snackat massor. Nu ska jag fixa lite mat, har inte ätit än.. vi hörs!
Bjuder på en gammal sommar bild..

Dagens inköp ;

Hejhej!
Har haft en väldigt lång dag, har vart och shoppat sen klockan tio och var där i 4 tim.. Sen drog jag till center-syd med mamma och shoppade där med. Sammanlagt köpte jag två väskor, en beatles t-shirt, en skjorta. Är väldigt nöjd med mina inköp! Nu är Sofia & Jessica hos mig och vi har precis sett klart filmen " alvin och gänget 3 " och käkat kladdkaka. Nu ska vi bara chilla, vi hörs!
(bilder kommer senare på mina inköp)

Mellandags rea!

Godmorgon!
Sitter och skypar med Sofia, snart drar vi till Nova-Lund och shoppar. Kommer hem antagligen hem vid 3-4 någon gång. Men ni får hade bra, så hörs vi när jag kommer hem!

Love shopping

Har precis satt på mig min mysiga pyamas jag fick igår, nu ska jag fixa en varm kopp choklad och bara ta det lungt ska nog sätta på en bra film. Måste iallafall lägga mig tidigt idag eftersom i morgon blir det massor med shopping med kompisar!
Just who we are..

One direction


Macbook

Har käkat klart nu, nu tänkte jag ta och läsa lite bloggar och samtidigt dricka lite läsk. Vi hörs!

Live, laugh, love

Nu är jag hemma! har vart med Lisa & Jessica, vi kollade på en jätte hemsk film.. men vi hade det jätte kul samtidigt. Nu ska jag käka, vi hörs snart!

Hoppas ni har haft det bra!

Hoppas ni haft en underbar julafton, även fast jag inte firar direkt julafton så hade jag det trevligt med min släkt och fick även en massa fina presenter!
Idag ska jag vara med Lisa & Jessica, men ska in i duschen nu och sedan börja fixa mig. Vi hörs!

Julafton!

Kommer tyvärr inte blogga idag eftersom jag ska till min mormor och ha det trevligt med min familj! bloggar antagligen när jag kommer hem senare.. God jul allihopa!
Jag hoppas att ni får en helt underbar julafton!

God Jul

Jag önskar alla mina kära läsare en riktigt GOD JUL!

Merry christmas everybody !

Nu ska jag lägga mig Godnatt! önskar alla mina kära läsare en riktigt God jul!

Gotta be you

Sitter och lyssnar på 1D, är inte trött så ska vara uppe ett tag till. Nu ska kolla på några video klipp Justin bieber har gjort, vi hörs!

Trixat!

Sitter och skypar med Jessica, samtidigt är jag inne på gratisbio.se och trixar osv.. Ska läsa lite bloggar nu, vi hörs!

Gratis bio!

Vill tipsa er om en hemsida som heter " Gratisbio " ni flesta kanske känner till hemsidan, det är en hemsida som man tjänar poäng och sedan kan man byta ut poängen mot presentkort, biobiljetter, resor och mycket mer! Själv är jag medlem och tycker det är riktigt kul, Bli medlem du med! Klicka på bilden eller HÄÄR för att komma till hemsidan.

Victoria´s Secret

Har vart på coop med Jessica, köpte lite smått och gott! Nu ska jag sätta på mig myskläder och skypa med Jessica, samtidigt käka gott, vi hörs!
Victorias´s secret i Dubai..

Bieber!

Är äntligen färdig med mitt sminkbord, min kamera är inte laddad så kommer lägga ut vanliga "photo-booth" bilder senare.. vi hörs!

Rensa sminket!

Nu ska jag ta och rensa mitt smink, har en massa som ska kastats osv.. Någon hade även önskat ett inlägg på hur jag brukar sminka mig, lägger ut det ikväll/snart. Vi hörs!

Mina favorit parfymer;

Detta är några av mina favorit parfymer, har många andra också!

Tips på billiga smink borstar

Ville tipsa er om billiga smink borstar, man behöver inte alltid köpa dem dyraste utan köp istället dem från H&M för ett jätte bra pris. Själv brukar jag alltid köpa mina där, ibland på kicks men oftast på H&M. Dem är lätta att applicera och sköna för huden, dem fungerar även alldeles utmärkt precis som alla andra borstar! Jag tycker detta är en super bra julklapp/present för er som älskar smink.

Pink

Kom hem vid tre vi hade det riktigt kul, nu har jag bara suttit och kollat på film med lillebrorsan. Ska snart ta och läsa lite bloggar, kanske baka något får se. Vi hörs!

Ut

Godmorgon, har lite bråttom nu.. håller på att fixa mig, sen drar jag och träffar kompisar. Vi hörs när jag kommer hem.

Godnatt

Godnatt!

Skönt!

Hejhej!
Sitter i soffan och kollar lite tv.. annars händer det väll inte så mycket. Ska strax fixa popcorn och sätta på en bra film! det känns riktigt skönt med lov, inga läxor, behöver inte tänka på prov osv.. NAJS!
random bild från Jordanien..

När jag var liten..

Nu har jag druckit upp mitt té, käkat chokladbollar och sett Elsas värld. Nu tänkte jag sätta på en ansiktsmask och sedan ta ett varmt bad. Vi hörs senare!
När jag var liten..

Recept - Chokladbollar..


Bänkad framför tv:n..

Nu har jag bakat klart, det blev chokladbollar! Nu sitter jag i soffan med myskläderna på, varm té kopp i handen och chokladbollar. Om ett par minuter börjar Elsas värld, vi hörs efteråt!

It´s hard to realize who your real friends are..

Nu är jag hemma efter en timme på nova med Sofia. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på härlig musik! funderar på baka något gott, vid sex börjar Elsas värld. Vi hörs!

I couldn't stay away

Är hemma nu, väntar bara på Sofia sen drar vi till Nova för hon skulle köpa en grej snabbt. Sen hittar vi antagligen på något kul efteråt.. Dem senaste tiderna har jag vart på ganska dåligt humör, men mina vänner/familj får mig på ett bättre humör, aja vi hörs!

Sofia

Godmorgon, vi vaknade vid 10 och har precis käkat frukost. Vid 2-3 drar jag till Nova med Sofia, sen har ja inget mer planerat. Vi hörs!

Another cinderella story

Vi har precis sett klart filmen "Another cinderella story" den var sjukt bra. Nu är vi riktigt trötta så vi tänkte gå och lägga oss nu, vi hörs i morgon.. Godnatt!

Nu börjar vår kväll!

Nu har vi fixat film & gott, hoppas ni har en trevlig kväll för det kommer vi ha!

Impossible

Denna låten påminner mig om typ allt, älskar shontelle och hennes låtar så jävla mycket..

Love you!

Jag och kusinen har vart och köpt Ben & Jerry, chips, läsk, godis och mycket mer, vi har även sett klart en film. Nu ska vi sätta på varsin ansiktsmask, och sedan ska jag platta hennes hår, sminka henne, fota osv.. Det ska bli kul! Innan vi sover ska vi sätta på en film och käka en massa gott, vi hörs strax!

Sleep over..

Ska hem till kusinen och sover där i kväll det ska bli kul, tar med datorn. Vi ska kolla på film, käka godis och snacka. Men ska börja packa nu, vi hörs när jag är där.

I'm really hoping that you miss me too

Har precis satt på mig myskläder och nu sitter jag i soffan och lyssnar på härlig musik. Ska snart fixa en varm kopp té, har fortfarande ont i halsen så jag hoppas det hjälper med lite té. Vid sex börjar mitt favorit program, läängtar!

Lies don't always end the relationship, sometimes it's the truth that ends it

Hejhej!
Kom hem för en stund sen har haft det super! mamma, jag och syrran käkade på en restaurang och sedan gick vi och shoppade. Köpte en stickad tröja, en deo (visar ikväll). Nu ska jag chatta med vänner och lyssna på musik.

Entré

Godmorgon sovit gott? , för det har nämligen jag gjort. Vaknade för en stund sen. Idag ska jag, mamma och syrran till Entré och shoppa.. Men men vi hörs strax..

Material girls

Har letat runt på nätet, frågat kompisar och tillslut blev det denna
filmen hoppas verkligen att den är bra, kommer antagligen
somna direkt efter filmen, så Godnatt allihopa!

Planer

Har målat naglarna, och just nu chattar jag med underbara vänner. På fredag ska jag, rina, jessica och mulaika till nova och fika/shoppa det ska bli kul. Tänkte alldeles strax sätta på en film, sen sova. Vi hörs strax!

När löven har fallit på marken, har jag fallit för dig

Har bara suttit framför tv:n, käkat gott och skypat med vänner. Nu ska jag kolla bloggar och måla naglarna. Annars har jag inget mer och berätta, bara att ni får ha en trevlig kväll allihopa!

Nu vill jag resa långt,långt..


Hemma

Är hemma nu efter 5 timmars gående i affärer. Har riktigt ont i fötterna.. Köpte en Mascara och en usb-sticka. Vi hörs strax!
Vi fikade..

Jullov!!!!!

Oh my god!! Äntligen jullov.. är sjukt glad! Dagen har vart super men ändå inte för att det var sista dagen för min lärare.. Har även fått mina betyg och är glad över resultatet. Nu är jag med Sofia och vi ska alldeles strax till Nova-Lund för att handla julklappar och fika. Har inga planer för ikväll, men ska antagligen hitta på något skoj med Sofia.
Så här glada är vi!

Ont i halsen

Har läst en stund, nu ska jag sova har riktigt ont i halsen men hoppas på att det går över tills i morgon. Iallafall Godnatt!

Äntligen

Efter all letande och provande vet jag vad jag ska ha i morgon, nu ska jag bara byta om till myskläder och hoppa ner under täcket och läsa ett tag. Börjar nio i morgon , så hinner antagligen blogga. Vi hörs strax!

Varm choklad

Har precis duschat och just nu sitter jag i soffan och dricker varm choklad, ska alldeles strax ta fram lite kläder jag ska ha till skolavslutningen i morgon, vet inte vad jag ska ha?! men men nu måste jag dricka upp, vi hörs!

Veckans skönhetstips

Jag älskar smink, så tänkte dela med mig av några råd/tips ;
Ögonfransar;
Om du vill hålla dina ögonfransar böjda hela dagen ska du då byta ut din vanliga mascara till en vattenfast variant.
Ögon;
Applicera alltid kajal före mascara, annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig. Ögonskugga ska också på före mascara.
Läppar;
Om du vill att dina läppar ska se fylligare ut ska du först måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett riktigt glansigt läppglans i mitten på din underläpp.

I ♥ you


Where have you been?

Drogar låten..

Kladdig kladdkaka

Dagen har vart super, det började med att jag och Sofia fixade oss tillsammans sen stack vi till skolan, där vi träffade en massa underbara vänner. Sen fotades vi på röda mattan haha och käkade gott. Efter skolan bakade jag och Sofia en riktigt kladdig kladdkaka, och nu är jag hemma och sitter och kollar på något random program. Har inga planer för ikväll , men vi får väll se vad som händer.

05.30

Godmorgon!
Vaknade klockan halv sex idag, är riktigt trött! Men men just nu skypar jag med Sofia, ska käka frukost nu och sen måste jag sätta på mig kläderna och sedan dra till Sofia. Vi hörs!

Home

Nu är jag hemma och ska alldeles strax gå och lägga mig, i morgon är det filmfestival i skolan. Så ska träffa sofia tidigt på morgonen och vi ska fixa oss tillsammans. Annars har jag väll inget mer att säga, vi hörs i morgon Godnatt!
Älskar er, Krya på dig Jessica♥

Morbror!

Ska alldeles strax iväg till morbror, har inte träffat honom på länge nu! så det ska bli skoj. Kommer kanske ta med min dator, annars så hörs vi väll genom mobilen.

Äntligen snö..

Kom precis hem , har haft en underbar dag. Plus att det snöade idag ääärr så glaad, men nu ska jag kolla lite bloggar, vi hörs!
mysigt!

One direction

Har precis fixat klart mig, nu skypar jag med Sofia och ska alldeles strax dra. Bloggar mer när jag kommer hem, vi hörs!

Every girl dream..


Fixa mig..

Godmorgon!
Vaknade av att lillebrosan ropade på mig, har precis käkat frukost och ska alldeles strax börja fixa mig. Vid halv två drar jag till Nova-Lund för att träffa två underbara tjejer. Vi hörs strax!

LOVE

'
Dem 5 snyggaste kändisarna jag tycker, älskar allihopa & drogar deras låtar. En av dem sjunger inte men hon är riktigt snygg.
Godnatt!

Vanilj té

Har precis tagit fram lite kläder jag ska ha i morgon, nu ska jag fixa en varm kopp té. Samtidigt ska jag mysa framför Tv:n, vi hörs!

Underbar dag..

Har haft en riktigt underbar dag, först shopping med mamma. Sen hem till kusinen, har haft det suupper därför har jag heller inte bloggat så mycket! Men men har precis klätt på mig varma mys kläder, och nu chattar jag med underbara vänner. I morgon ska jag träffa två saknade tjejer. Det ska bli kul, senare ska jag, Sofia & Jessica planera inför måndag osv.. Vi hörs strax!

Burlöv - center

Hejhej, har vart på burlöv center med mamma  idag. Vi fikade, gick och letade efter snygga vinterskor, men hittade inga.. Nu ska jag till min kusin som bor här brevid, bloggar därifrån. Vi hörs!
Jordanien..

Härlig musik

Sitter och lyssnar på härlig musik! ska alldeles strax värma några lussebullar.. Mums! vi hörs strax!


Hjälp?!

Nu tänkte jag sätta på en film, men vet inte vilken.. har ni några filmtips ni skulle vilja dela med er ?

17 december

Godmorgon!
vaknade vid nio tiden, sen dess har jag bläddrat igenom en massa skvallertidningar, käkat frukost och kollat lite Tv. Idag ska jag och mamma kanske till Nova, annars har jag inget bestämt. Vi hörs!

Dålig uppdatering!

I know! ska förbättra mig.. men idag var jag på nova med brudarna, och sen åkte jag och familjen hem till min kusin och träffade en massa släktingar! Nu är jag riktigt trött så ska sova alldeles strax.. Men men ville bara att ni skulle veta varför jag inte blogga så mycket idag. Godnatt, sista inlägget för dagen. Vi hörs i morgon!

Mot Nova..

Hejhej!
Har lite bråttom, men alldeles strax ska jag, Sofia & Jessica till Nova-Lund och shoppa! Hinner inte skriva mer, vi hörs när jag kommer hem!

True

Förhållandet mellan man och kvinna är som förhållandet mellan handen och ögat. Om handen blir skadad gråter ögat och om ögat gråter torkar handen ögats tårar..
Godnatt!

Lussebullar..

Har bakat lussebullar med mamma mums! dem blev riktigt goda..  Nu ska jag ta fram lite kläder jag ska ha på  mig i morgon och sen gå och lägga mig, Vi hörs!




Middag!

Har precis käkat middag (lite sent hehe) , just nu skypar jag med sofia. Längtar tills i morgon för då är det fredag och då ska jag hitta på en massa skoj. Men ska kolla lite bloggar nu , vi hörs!


Dålig uppdatering!

Heeeej, förlåt för sämsta uppdateringen, men har haft det fullt upp i skolan & även riktigt kul! Efter skolan stack jag, Sofia & Jessica till Coop och handlade gott, sen stack vi hem till Jessica och snackade osv.. Därför har jag inte kunnat blogga. Men ska kolla Elsas värld nu, vi hörs efteråt.

School

Godmorgon!
Hann inte blogga imorse, men men nu är jag i skolan och fixar vår film med Michelle. Annars så händer det väll inget speciellt. Slutar två idag också Yeay! Vi hörs strax..

Det här är min skola, hehe..

Kärlek

Har suttit med en bok i handen och läst, nu orkar jag verkligen inte läsa vidare så ska ta och borsta tänderna och gå lägga mig. Börjar halv nio i morgon som vanligt, Godnatt!

Love!


Så gullig..

Somsagt ska jag träffa en underbar tjej på söndag som jag då inte har träffat på ett halv år läängtar,
så gulligt av henne att hon skrev ut det på fb ♥

Skype med knasbollen

Sitter och skypar med den här bruden, samtidigt kollar jag lite bloggar, och chattar med underbara vänner.
Vi Hörs!

Whats Makes You Beautiful

Sitter och drogar One Direction, dem är så grymt duktiga. Annars gör jag inget speciellt, längtar tills på söndag för då ska jag träffa en underbar tjej som jag inte har träffat på ett halv år snart, lääängtar! Just nu funderar jag även på vad jag ska ha på mig på julavslutningen. Ska fundera vidare lite till, vi hörs!

Svar på frågor från frågestunden -

Svar - Taaack såå himla mycket! Blir så glad av alla underbara kommentarer. Du anar inte hur glad jag blir Taack!
1. H&M , Ginatricot , Cubus och många fler..
2. nja.. kan iallafall visa vad jag använder för smink i något inlägg!
3. Sofia, Michelle, Jenny, Jessica, Elin, Julia, Hanna W, Hanna B & Rebecca ♥
4. Jag använder faktiskt inget, på vardagar använder jag först en ansiktskräm och sen bara lite mascara, tack!
5. hmm... jag hade sparat hälften, och typ shoppat allt jag vill ha, delat med mig till familjen och mycket mer..
6. njaa.. eller vet inte riktigt vad du syftar på när du menar " festar " om du menar födelsedags fester/ vanliga fester med mina vänner så gör jag det ganska ofta annars så brukar jag väll inte direkt festa så mycket.
7. Nää , min kompis fixar och kan säkert fråga om hon hade velat fixa headers/designer. Tack!
8. haha aw, tror inte det hehe.. för det brors på vad man bor osv..
Tack så mycket för dina frågor! kram.
1. Elin, Jessica, Sofia, Julia, Jenny, Hanna W, Michelle, Hanna B
2. hehe.. läser alla mina kompisar som står där uppe ↑ sen läser jag även Kenzas, veys, Keela och många fler..
3. Jag gillar allt med dem, ni är helt klart underbara, man kan verkligen lita på er! Ni finns för en, och jag finns för er, Älskar er ni är helt klart dem bässssssta tjejerna!
4. INget faktiskt!
5. Man kan verkligen alltid lita på dem, ni är underbara, bäääst  & jag älskar er!
6. Den är sjukt fin, intresssant, läser den varje dag, underbar osv.. ♥
7. Jag tycker du är snygg, söt, underbar, vacker, en tjej man kan lita på, du är min barndomsvän, kommer alltid vara din vän eller hur jag ska förklara det, Älskar dig ELIN! ♥♥♥♥
8. Elsas värld!!!
9. Nej ♥
10. Jaaaaaaaaaaaaa förfaaaaaan, klart Elin ♥ Du är en av mina bästa vänner för mig, och min barndomsvän. Älskar dig gumman!
Tack för frågorna gumman, Pussss på dej!
Taaccck , det glädjer mig :D
1. När jag umgås med mina vänner, familjen, resa allt nästan!
2. hehe, jag förstår inte riktigt hur du menar med vad hatar du mest ? men just nu hatar jag typ inget..
3. Nej, men funderar på att börja på dans!
Tack för frågorna, kram!
1. Lilla, turkos blå.
2. Alla mina bästa vänners, Kenzas, Keela, fokis, veys och många fler..
Taaacck, det glädjer mig verkligen!
1. Hmm lite svårt.. Men typ 16 wishes, bride wars och många fler kan inte välja en..
2. Talk that talk, justin bieber " santa claus is coming to town "
3. mellan 20-30 hehe..
4. Har fått den frågan många gånger, men visst kan jag det!
5. Min dröm är att få träffa justin bieber och Beyoncé, att min blogg bli små känd. Har många drömmar hehe..
Pusss på dej!
Tack för alla underbara kommentarer/ frågor, ni gjorde min dag!

When making him or her happy is on the top of your to do list, that's love

Mitt program tog precis slut. Nu tänkte jag ta och redigera ett par bilder och läsa lite bloggar, samtidigt som jag dricker en varm kopp té. Ska svara på alla frågor från frågestunden senare. Så vi hörs!
Julen närmar sig..

All this way..


Snart jullov..

Är riktigt glad just nu, om exakt 6 dagar är det jullov det ska bli riktigt skönt! Just nu sitter jag i myskläder och har precis käkat klart. Nu ska jag sitta i soffan och kolla på mitt favorit program, vi hörs!

Söta flicks!

Hejhej!
När jag kom hem från Sofia, åkte jag och mamma och handlade. Nu är jag hemma och ska alldeles strax käka. Vid sex börjar mitt favorit program yeay! Vi hörs strax!
Vi har alltid lika skoj på rasterna..

Mums..

Goda blev dem..

Våfflor..

Slutade två idag, följde med Sofia hem. Vi ska baka våfflor mums.. Har kameran med mig, ska fota massor så det bilder när jag kommer hem. Vi hörs!


Godmorgon!

Godmorgon kära läsare!
Har precis käkat frukost och klätt på mig, ska alldeles strax ge mig av till skolan. Idag tar jag med mig min kamera och fotar lite allt möjligt i skolan. Kommer bilder senare... Men men vi hörs mer i skolan!

hug harder, laugh louder, smile bigger, love longer

Lägger mig tidigt idag också. Ska ta och läsa en stund nu, somnar väll antagligen när jag har läst ett par sidor. Detta blir sista inlägget för dagen, Godnatt!
My mac ♥

Nejlikoapelsin

Det här använde jag ↑

Julpyssel..

Har verkligen inte haft något och göra, så tog fram lite pyssel och började jul pyssla, bestämde mig för att göra en "nejlikoapelsin" hur enkelt som helst. Tänkte dela med mig av det enkla pyssel tipset :
Visar er strax min apelsin!

En fråga & ett svar..

Svar; Jo klart jag kan, ursäkta för dålig bild kvalite förra gången hehe..
tack så mycket, det glädjer mig!
Kram!



Luciatåg

Glömde berätta att idag på morgonen följde jag med mamma och lillebror till dagiset när han skulle gå
" Luciatåg " tog även med kameran och fotade massor, dock vägrade min lillebror ha sin pepparkaks dräkt! Därför har han vanliga kläder på bilden hehe..
Men söta ver dem..

Pepparkakor..

Jag och lillebrosan har precis bakat klart våra pepparkakor dem blev riktigt goda ändå, nu tänkte jag sitta i soffan och mumsa i mig några pepparkakor och samtidigt kolla på Tv. Vi hörs!
Resultatet ;

Lucia..

Hejhej!
Sitter i skolan och fixar vår film tillsammans med Michelle, imorse var alla och
kollade på Lucia i matsalen. Dem var riktig söta, efter Lucian gick vi
tillbaka till klassrummen och fikade lussebullar och saft mysigt!
Idag slutar jag två, efter skolan ska jag vara med Sofia & Jessica. Men vi hörs mer under dagen..
Photo by; We ♥ it

Lägger mig tidigt..

Har läst ett par sidor nu och samtidigt druckit upp mitt té. Nu ska jag läsa vidare tills jag somnar, Godnatt!
Love this book!

Toppen bok & Varm kopp té..

Nu ska jag krypa ner under täcket och läsa en bra bok, samtidigt som jag dricker en varm kopp té, ni får ha en trevlig kväll!

Just nu..

Sitter jag i min härliga säng och bläddrar igenom en massa hemsidor..


Samtidigt som jag lyssnar på härlig julmusik..


Ska alldeles strax ta och läsa i min favorit bok, och dricka en varm kopp té..


.


Toppen humör

Har inga läxor så humöret är på toppen! Sitter i soffan och kolla på Tv och samtidigt surfar jag runt på nätet. Det blir nog inget ikväll, ska nog för det mesta bara ta det lungt. Som sagt så ska jag blogga mycket idag har ändå inget för mig. Men men vi hörs!

The moment i met you

Hej, efter skolan gick jag och Sofia hem till Jessica och hade det skoj. Nu är jag hemma och ska alldeles strax käka. Eftersom jag inte har några läxor så ska jag kanske vara med Sofia & Jessica senare, men det är inte säkert..

Lunchat..

Har precis vart och lunchat och lektionen har börjat. Just nu jobbar vi med filmerna och det går bra. Efter skolan ska jag vara med Sofia & Jessica. Vi ska kanske baka, eller hitta på något skoj. Vi hörs strax igen!

@ School

Godmorgon!
Är i skolan nu och jobbar med vår film.. Slutar halv tre idag, har inga läxor på hela veckan! Så ska antagligen vara med någon kompis. Bloggar mer under dagen. Vi hörs!

Go'natt

Godnatt!

Duschen next!

Jessica & Sofia gick hem precis, nu ska jag ta en snabb dusch. Vi Hörs!

Santa claus is coming to town


Film med Jessica & Sofia..

Hej är nästan färdig med garderoben har bara lite kvar, just nu sitter jag och skypar med Jessica hon och kanske Sofia kommer hit senare, vi ska kolla på film och käka gott. Hoppas ni också har en trevlig kväll för det ska jag ha, Vi hörs!

Rensa garderob

Har vart ute och fotat i trädgården precis, nu tänkte jag rensa garderoben och kasta det jag inte vill ha. Ha det bra!

Mina inköp :

Depend nagellack - Kicks 25 kr Hårspray - H&M 19.50 kr

Nagellack & Hårspray

Kom precis hem från Nova-Lund, vi fikade och gick runt i affärer. Köpte ett nagellack och en hårspray. Lägger ut bilder strax. Ska kolla lite bloggar nu. Vi hörs!

Run the world

Älskar denna låten!

Godmorgon

Godmorgon!
Har precis käkat frukost, nu tänkte jag kolla lite Tv medans kusinen kommer. Sen drar vi till Nova-lund en sväng, senare ska jag nog vara med någon kompis. Vi hörs!

Jullov snart!

Sitter i soffan och har kollat på en masa filmer nu, längtar så himla mycket till jullovet! I morgon så ska jag träffa kusinen en stund sen ska jag antagligen vara med någon kompis. Men nu tänkte jag sätta på en film, vi hörs!

Vad sägs om en frågestund ?

Hej!
Har funderat på att lägga ut en liten " frågestund ", om det inte blir så många frågor tar jag bort den. Så passa på att fråga nu, så svara jag på allt den 14/12 .

Fixat naglarna..

Fixade naglarna precis, Här har ni bild :

401 inlägg kvar..

Har exakt 401 inlägg kvar, jag tror inte det kommer bli exakt 1000 inlägg detta året, men man vet aldrig? ska försöka så gott jag kan.
Min ben & jerry plånbok :

Tillfällig

Har suttit i en timme nu och fixat lite.. Som ni redan ser så har jag lagt till snö, ändrat header, bytat färg på bloggen, fixat kommentars rutan & lagt till " stöd rosa bandet " längst upp i hörnet osv... Vad tycker ni ? själv blev jag jätte nöjd. Men headern jag gjorde är bara tillfällig. Ska fixa en ny på jullovet.

Rörigt..

Bara så ni vet så ska jag fixa bloggen nu, så därför kan det vara lite rörigt i bloggen.. Men blir väll klar senare.

Lite bilder sen övernattningen..

Tacosen vi lagade!
Lite bilder sen övernattningen hos mig, lite sen.. men men här har ni dem !

Mina inköp :

Armband - H&M 19.50 kr
Halsband - H&M 39 kr Armband - H&M 29.50 kr
Svarta jeans - H&M 199 kr
Hår rulle (som jag ska använda till mina jeans) - Ginatricot 19.50 kr

jeans,smycken..

Hej är hemma nu, trots jag bara skulle köpa ett par svarta jeans blev det en massa smycken och annat. Hittade tyvärr inga snygga vinterskor, så jag och mamma får åka och handla ett par i morgon eller något.. Kommer alldeles strax fota mina inköp, så håll utkik!

Snabbis mot nova..

Hejhej!
har lite bråttom nu , mamma och jag ska snabbt till Nova och handla nya svarta jeans och ett par vinterskor. Sen tänker vi fika på Esspresso Hous! men skyndar mig hem sen, för  jag ska fixa bloggen som jag sa. Vi Hörs!
image description

fräscha upp bloggen ?

Har verkligen inte haft tid till att " fräscha " upp bloggen, men idag tänkte jag ägna min tid till att fixa bloggen, lägga upp videos, bilder osv.. Ska kanske till Nova-Lund med mamma snabbt eftersom jag måste köpa ett par svarta jeans och nya vinterskor men det är inte riktigt säkert. Annars blir det en helt vanlig hemmakväll för mig.

Lördag 10 december

Godmorgon!
Vaknade vid tio, ska alldeles strax gå och käka frukost. Har spenderat hela morgonen med att bläddra i en massa tidningar och kollat lite Tv. Är så glad att Amanda fondell vann! Fast jag inte hann se finalen..

Underbar fest!

Hejhej!
gick hem vid 12 igår, festen var helt klart underbar! Det började med att vi alla tjejer åkte in till stan och käkade på V.E.S.P.A det var riktigt gott. Senare åkte vi hem till Hanna och snackade massor och käkade gott! Sen kollade vi på en sjukt bra film, och ja sen åkte vi hem! Dagen var alltså helt klart bäst. Jag hoppas ni också har haft en super bra fredag för det hade verkligen jag! Tog aldrig med kameran så det blev aldrig några bilder, men ska låna av mina kompisar när dem har lagt ut dem.
När vi sjöng för hanna, lånad av Michelle!

To the town..

Hejhej!
Fredag idag YES! Sitter i skolan och har egentligen No men vår lärare sa att vi fick göra vad vi ville, så passade på att blogga! Efter denna lektionen ska jag och tjejerna till stan och köpa present till Hanna som har fest ikväll. Kommer inte blogga förens senare. Vi Hörs!

Be yourself

Jag kanske inte är söt, inte snygg, har inte den perfekta kroppen, inte särskilt vacker och inte heller killarnas första val men en sak är jag säker på, det är att jag är mig själv & är alltid lika Glad!

Im free!

Hejhej!
Är entligen färdig med alla läxor! Nu sitter jag i soffan och lyssnar på härlig julmusik. I morgon måste jag vakna tidigt eftersom jag ska platta håret.. vi får väll se om jag hinner. Men ska ta och lyssna på musik lite till innan jag går och lägger mig.

Elsas värld..

Hejhej!
Nu har jag tagit en liten paus ifrån alla läxor, ska ta och kolla på mitt favorit program " elsas värld " som börjar nu. Vi Hörs!


Nytt

Mamma köpte två ansiktsmasker till mig idag, tror jag ska sätta på en idag..
Tack mamma!

Prov, Utv-samtal...

Hejhej!
Slutade vid halv fem idag, eftersom jag hade hemspråks prov det gick jätte bra! Och sen hade jag Utv-samtal. Det gick också jätte bra. Nu har jag bara en So inlämning som jag måste göra klart, är redan nästa klar. Men har bara en sak att tillägga innan jag lämnar in den. Min dag har alltså varit tuff, men i morgon är det fredag och sen är allt över! Vi Hörs snart..

drunk on love..

Med den här bilden säger jag Godnatt till mina underbara läsare..

JAG ÖNSKADE JAG KUNDE SPOLA TILLBAKA TIDERNA..

Har såå hiimla underbara minnen med dem bästa! Önskade jag kunde spola tillbaka tiderna, har mycket
fler bilder..

1 vecka kvar..

ååhh cirka 1 vecka och några dagar kvar nu till jullovet längtar!
Ska träffa en massa kompisar jag inte har träffat på länge och umgås med dem. Och ska kanske iväg någonstans med familjen. Ska göra massor på lovet som jag ännu inte har planerat. Men ska för det mesta umgås med mina när & kära.

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN

Hejhej!
Sitter och skypar med Sofia, har pluggat klart till provet i morgon. Har även gjort klart alla mina läxor. Nu chattar jag med underbara personer, livet är perfekt just nu! Vi Hörs!
Åhh så ska jag också pynta min Mac book..

DROGAR RIHANNA..

Älskar Rihanna nuförtiden, speciellt " drunk on love ", " where have you been ? " , " talk that talk " & " We all want love " Älskar alla hennes nya låta, drogar dem! Men nu ska jag kolla på mitt favorit program.

of all the lies I've heard, "I love you" was my favorite

Hejhej!
Har pluggat till hemspråks provet jätte mycket, sitter samtidigt och skypar med Sofia! Vi planerar att hitta på något kul på Lördag men vi vet inte riktigt vad.. Kanske drar till Stan och fikar och går runt i affärer ? vi vet inte riktigt..Men på fredag så blir det fest hos Hanna för hon har fyllt år, det ska bli skoj. Vi Hörs än så länge.

NADINSLIFE.BLOGG.SE

Hej!
Slutade vid tio över tre idag, nu sitter jag och skypar med Sofia. Är lite ledsen inom mig för en grej.. Men men ska ta och plugga till Hemspråks-prov i morgon. Vi Hörs!
Snabb photo booth bild..

7 december 2011

Godmorgon!
Just nu har jag engelska, kom lite sent eftersom jag var hos tandläkaren från klockan tio i åtta till tjugo över. Men men idag är det den sista engelsk lektionen så vi kolla på en tråkig film.. tänkte kolla lite bloggar, och sen se klart den tråkiga filmen. Vi Hörs!

YEAY !

Har tyvär inte hunnit att blogga så mycket idag, har bara suttit och gjort en massa läxor. Det är ju sista veckan nu, så vi har så mycket att göra.. Iallafall ska alldeles strax sova, men innan dess tänkte jag bara blogga snabbt. Är så himla glad, statestiken har höjts och jag hoppas ni verkligen stannar kvar! Har även fått en massa underbara kommentarer av er. Tack det glädjer mig! Men nu ska jag sova, annars kommer jag aldrig vakna i morgon. Godnatt!

I HATE MY HOMEWORKs..

Hejhej!
Slutade vid tre, har käkat mellis. Har suttit med läxorna i ett tag nu, Men är snart klar med min So- Text. Sen har jag bara Hemspråks-förhöret jag ska öva till. På fredag ska Hanna B ha fest! Det ska bli kul, läängtar!

GODNATT!


TOPP HUMÖR

Hejhej!
Är klar med matte läxan, just nu sitter jag i soffan med en kopp té och kollar lite sminkvideos! Jag älskar att kolla på sminkvideos, jag får så mycket inspiration. Funderar på att göra en. Vem vet ? Aja ska alldeles strax hoppa ner i sängen och läsa en bra bok. Vi Hörs strax, och ursäkta för min dåliga uppdatering. Ska bli bättre på det.

VINN IPHONE 4S

Hejhej!
Just nu är jag med i en tävlingen där man kan vinna en Iphone 4 s hos DENNA super söta tjejen. Har följt bloggen jätte länge nu. Iallafall jag vill vinna en eftersom jag inte har en, om jag hade vunnit en så hade jag blivit såååååååååhhäääääär glaaaaaaaad ! Ni anar inte.. Ska iallafall hoppas på att jag vinner. Klicka på bilden för att komma till tävlingen direkt :

SNÄLLA NI MÅSTE STÅ FÖR DET NI SKRIVER..

Svar; Tack för tipset " emma " , men du har kommenterat min blogg flera gånger fast olika namn. Varför kan man inte bara stå för det man skriver. Om det nu är så att du inte har någon blogg, så kan du skriva det. Har kollat upp Ip- adressen och vet att du bor i Lund. Men det jag försöker säga är att nästa gång du kommenterar skriv ditt äkta namn och om du har en blogg eller inte. Jag påpekar inte just dig " emma " det finns flera som har kommenterat med samma Ip- adress men med flera olika namn varje gång, så till alla mina bloggläsare tänk på det! Skulle vara tacksam!

give me snow ..

Hejhej!
Idag har skolan varit helt okej, efter skolan gick jag och sofia hem till Jessica och hade det skoj. Gick gem vid fyra, sen gick jag och hämtade lillebror. När jag kom satte jag igång med plugget! har ganska många läxor denna veckan. Men detta blir sista vanliga skol veckan sen är det över dem två sista veckorna ska vi ha temavecka och annat! Det sägs att det kommer snöa här nere i Skåne i morgon, ååh vad jag längtar.  Men men ska jobba vidare med läxorna nu, vi hörs strax!
Photo by; Elin

FINISH √

Har pluggat, bakat, duschat och satt på en ansiktsmask. Just nu sitter jag i soffan med en kopp vanilj-té
och kollar på något Tv program, ska alldeles strax ta och läsa en bra bok. I morgon är det skola, tänk
att helgen har gått så snabbt ? Aja ska ta och kolla på Tv en till stund. Vi Hörs!

taco

Tacosen jag, Sofia & Jessica lagade :
Det blev ändå lyckat..

HAR NI NÅGRA BRA FILMTIPS ?


PLANER!


DAGENS SÖTIS :

Döör så sööt..

Söndag 4 december

Hejhej!
kom hem vid 11 igår därför pallade jag inte blogga, var aldrig på väla eftersom det ösregnade och det blåste jätte mycket, istället gick vi hem till min mormor och hade det trevligt. Idag är det söndag.. ska ta och plugga lite har en massa prov nu i veckan så ska plugga till det, sen så tänkte jag baka med mamma. Har precis städat klart rummet och fixat garderoben. Ska ta och plugga nu, Vi Hörs!
Saknar min kanin..

väla med mamma

Hejhej!
Jessica & Sofia stack precis, just nu väntar jag på mamma. När hon har kommit så drar vi till Väla och shoppar!
Skulle ju egentligen kolla match med tjejerna, men ska inte dit längre. Önskar dem lycka till och att dem vinner!
Vi Hörs senare under dagen, det kommer inte bli så mycket uppdatering i bloggen idag. För efter väla så ska jag kanske till min moster som också bor i Helsingborg. Men bloggar när jag kommer hem, pusss!

älskar er!

Godmorgon!
jag och Sofia vaknade vid 10, vi ska alldeles strax käka frukost. Men först måste sömntutan (Jessica) vakna. Vi Hörs!

GODIS, FILM, DANSAT, KUDDKRIG, CHIPS

Hejhej!
Vi har gjort massor, vi har haft kuddkrig, dansat " belly dance ", kollat film, käkat godis & chips och skrattat. Dagen har varit super. Just nu sitter vi vid varsin dator och spelar spel. Vi är inte ett dugg trötta, så vi är nog uppe till 3 hehe.. Vi får ju se ! Har även fotat massor, allt kommer upp på lördag/söndag. Pussssssss en så länge.
Minnen..

JESSICA & SOFIA

Hejhej !
Just nu är jag med Jessica & Sofia, vi har precis sett klart filmen " Säg att du älskar mig ", vi har även lagat tacos och käkat en massa gott gott! Dem sover här idag, nu tänkte vi se en film. Vi Hörs senare!

@ SCHOOL


Godnatt, vi hörs i morgon!

you can make me sad,
you can break my heart,
you can hurt me in all ways,
but please,
don't leave me.
Because
I can't live without you..

All i want for christmas is you


JULMUSIK

Hejhej!
Sitter just nu och dricker varm choklad, samtidigt lyssnar jag på lite julmusik! Har inga läxor, men strax så ska jag ta och läsa en stund. Vi Hörs!

HELGENS PLANER:

Mina planer inför helgen och i morgon:
Fredag: Ska sova över med Sofia & Jessica. Kommer bli bäst!
Lördag: Jag , Sofia & Jessica ska kolla match, och senare antagligen vara.
Söndag: Ut och fota med Elin till min header. Senare vet ej!
Så här ser mina planer inför helgen ut. Hoppas ni också har en lika trevlig helg som jag!

1 december

Hejhej !
Är äntligen tillbaka igen. Har haft en massa prov denna veckan. Men nu är jag fri!! Sofia är här och vi har precis pluggat klart No:n. Igår bakade jag och mamma lussebullar så satt och käkade en massa med en kopp varm choklad mysigt! Har även satt på lösnaglar sofia hjälpte mig hehe.. men nu ska vi hitta på något, Vi Hörs!
Mums..

RSS 2.0