HEMMAKVÄLL

Hejsan ,
Tror jag ska stanna hemma och kolla på någon film och äta lite gott! Har vart ute och fotat lite innan, blev ganska många bilder! Aja ska cykla till coop och handla lite godis nu.. Vi Hörs!

UT & FOTOGRAFERA

Tjena !
Ska nog ut och fotografera i det fina vädret en stund har ju typ inga bilder. Men Vi Hörs!

SKYPE WITH THE LADIES

Tjena, nyss käkat glass med chokladsås mums! Idag så ska jag och några tjejer kolla på någon film och bara ha det kul. Nu så skypar jag med dem.. Vi Hörs!

CODY SIMPSONS NYA ALBUM

Cody simpson har släppt ut sitt nya album på spotify , själv gillar jag inte honom direkt men låtarna var ganska bra! Cheka in nu på spotify!

SO PROVET CHECK √

Hej hej !
Har nyss haft So-prov det gick jätte bra, Nu så ska jag ha svenska. Längtar tills efter skolan för då ska man säkert hitta på något skoj, Vi hörs!

FRIDAY ♥

Godmorgon,
Har nyss käkat frukost och fixat mig om ungefär 30 min drar jag till skolan, Äntligen fredag ska nog hitta på något kul med mina brudar ikväll.. Men vi hörs!

FRIDAY TOMOROW

Tjena bloggen!
Har nyss pluggat klart till So-provet imorgon. Nu så ska jag läsa ett litet tag och sen dejta sängen. Vi Hörs imorgon för då är det FREDAG! Yes!

LOVE ME

Hejsan !
Nu känner jag att jag kan allt , men ska fortsätta lite till ett tag. Idag har jag inte gjort så mycket än att bara plugga! Tagga fredag imorgon!! Men nu så ska jag plugga lite till och sen antagligen sova! Vi Hörs snart..

WE♥IT

Denna hemsidan kan man hitta en massa inspiration där folk lägger ut bilder, Jag älskar den hemsidan själv brukar jag bläddra igenom och hitta inspirationer. Klicka HÄÄR eller på bilden för att komma till hemsidan.

PLUGGAR SO

Hejhej!
Idag ska jag plugga! hur många gånger har jag nämnt ''plugga'' i denna veckan?! 
herregud. Börja tröttna lite på pluggandet och alla läxor/prov vi har haft denna veckan och förra men men där är ju fredag imorgon och då kommer det bli mycket updatering jag lovar! Aja ska " plugga " nu och sen ta en liten paus med läxorna.. Vi Hörs!

GODNATT!

Hejhej
Ska nog sova strax eftersom jag börjar bli lite trött. Imorgon börjar jag åtta -_- Men inan jag sover ska jag läsa lite. Godnatt !

KÄNNS SOM BLOGGEN BLIR TRÅKIG...

Hejhej
Har suttit med läxorna rätt så länge nu , Känner att det sitter i huvudet nu men behöver fortfarande öva lite till. Eftersom jag har så mycket prov och läxor så känns det att min blogg blir lite tråkig! Men ni får stå ut , jag gör mitt bästa. Och jag lovar att blogga så mycket jag kan när jag har tid!

HÖST 2011


SO PROV PÅ FREDAG!

Hejsan !
Idag slutade jag tre , när jag kom hem pluggade jag So eftersom jag har So prov på fredag ! Men det går säkert bra. Japp Vi Hörs snart igen!

We are we and will always stay together ♥

Har nyss läst en stund, nu så ska jag hoppa ner i sängen och sova, Godnatt !
Tagen av Elin

TRÅKIGT!

Hejsan!
Kom nyss hem från bion , det var jätte tråkigt men när filmen var slut så träffade jag en jätte känd arabisk skådespelar som satt och kollade på filmen med oss! Jag blev jätte förvånad, tog ett foto med honom haha ^^
Frågade ett par frågor också. Aja innan idag var jag och fotade lite. Har lite bilder nu iallafall!

CONVERSE

Hejhej!
Musik-provet gick super, slutade klockan tre och när jag kom hem hade mamma köpt ett par lilla converse till mig!
Ville ha den färgen eftersom det är min favoritfärg.Nu så ska jag på bio med hemspåksläraren och min grupp. Vi Hör när jag kommer hem!

IDROTT

Hej bloggen !
Just nu har jag idrott men är inte med för att jag är förskyld men tog med datorn.. Ska snart ha Musik-prov så övar
till det nu! Åhh kommer verkligen inte få bra resultat.. Men jag hoppas, Önska mig Lycka till!
Sitter med rebbe !

REPRIS BILD..

Hej bloggen!
Idag har jag vart på tjejgruppen det var jätte mysigt som vanligt.. Men imorgon är det musik-prov hatar verkligen MUSIK ibland kan det vara kul , men ibland suger det.. Aja ska bara sitta och plugga det så det sitter. Vi Hörs!
Har verkligen brist på bilder , vill ut och fota men har jätte mycket prov. Så ni får nöja er!

SO NU JAO !

Hej allihopa!
Just nu har jag So och vi kollar på någon tråkig film -_- Ingen pallar kolla så alla har typ uppe sina datorer och surfar runt haha.. Aja måste dra nu Vi hörs när jag kommer hem !
gammal bild!

I WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE IM THE ONLY GIRL IN THE WORLD

Hejhej!
Gästerna stack vid tio, sen dess har jag bara duschat och kollar runt på en massa bloggar! Ska nog hoppa ner isängen och sova nu är super trött ser verkligen inte fram till skolan imorgon -_-
Godnatt allihpa!

SUPRISE FÖR MICHELLE!

Hejhej !
Idag har jag och tjejerna gjort en överasking för Michelle, Vi hade fixat picnik och blåst upp balonger för henne! Nu har vi gäster så kommer inte blogga så mycket.. Men vi Hörs senare!
Vissa bilder är tagna av Jenny och vissa av Julia!

GÄSTER

Hejsan!
Idag har jag bara hjälpt mamma med lite grejer.. Vi ska ha gäster vid sju. Ja och det är vad som händer idag typ. Ska kanske ut och va med en kompis, Det är jätte fint väder idag så ska nog också ut och fota.

BILDER FRÅN KVÄLLEN!

Hejhej !
Tog inte med mig min kamera igår till festen så lånade lite bilder av Hanna & Michelle klicka på namnen för att komma till deras bloggar! Vill också säga GRATTIIS till min kompis Michelle!
Bästa kvällen!

BÄSTA KVÄLLEN !

Heeeeejj bloggen !
Underbar kväll med dem bästa tjejerna Älskar er verkligen!! Kom hem vid tolv och nu så sitter jag bara och surfar runt lite på nätet. Ska strax sova är super trött ! Men men detta blir mitt sista inlägg tror jag. Godnatt!
Tagen av Michelle!

WITH YOU

Hejhej ,
Har nyss städat klart mitt rum , Nu så ska jag ta en snabb dusch och sen får jag se vad jag hittar på!

GODMORGON VÄRLDEN

Godmorgon!
Vaknade vid tio och har bara kollat på filmer.. Nu så ska jag ta och städa mitt stökiga rum. Ikväll blir det fest hos Michelle ju!
Har verkligen bildbrist..

feel it, belive it, dream it, be it

Hejhej!
Har nyss sett " step up 2" har sett den 1000 gg men den är ändå jätte bra! Älskar dansen och allt med den filmen.. Nu så ska jag hoppa ner i sängen och läsa lite sen ska jag sova! Godnatt allihopa..

MAMMA ÄR HEMMA!

Hejsaaaan ,
Mamma kom hem från Ullared föresten för en timme sen typ, har fått en massa saker visar imorgon! Är såå Glad just nu för en sak!

2 FILMER

Hej allihopa!
Har nyss kollat klart två filmer.. jag kollade på : " Prom " och  "Sistershood of the traveling pants" dem var jätte bra rekomenderar starkt! Nu så ska jag nog sätta på en till film och bara mysa i soffan. Vi Hörs!

GODIS+FILM

Hejhej!
Nu så ska jag nog sätta mig i soffan och kolla på någon film , ska käka lite godis och chips till. Så länge skypar jag med några tjejer. Vi hörs!
Repris bild..

klackar by jeffrey campbell

Hejsan!
Hittade nyss en hemsida där det fanns ett par coola klackar speciellt USA och dem Rosa.

STAN

Hejhej !
Kom nyss hem från stan köpte present till Michelle.. Nu sitter jag och skypar med Sofia och Jessica. Ska snart till coop och köpa lite godis och chips! Senare ska jag kolla Idol , Japp så här ser min fredagskväll ut! Vad ska ni göra?

TAGGA FREDAG !

Hejhej bloggen!
No provet gick sådär det var sjukt svårt.. Aja slutade vid två men när jag kom hem var ingen hemma och hade inga nycklar så jag var tvungen att dra till Jessica och vänta där. Skulle egentligen dra till stan med tjejerna men ja jag var ju inlåst.. Men men jag och Jessica tar bussen in till stan nu , och där träffar vi dem andra tjejerna. Vi ska köpa present till Michelle som ska ha fest imorgon. Vi Hörs när jag kommer hem!
Fredag idag YEESS!

.......

Har pluggat i snart sex timmar i sträck pallar verkligen inte mer har fått in alla No information i huvudet nu så det sitter Hoppas jag! Imorgon är det FREDAG så tummen upp för det, ska till Nova med några tjejer och köpa en present till Michelle som ska ha fest på Lördag! Ser verkligen fram emot helgen..
GodNatt allesammans , Så Hörs vi väl imorgon!

ULLARED

Hejhej !
Inte så mycket bloggning idag men imorgon är det FREDAG och då kommer jag blogga jätte mycket. Mamma ska till Ullared imorgon önska jag kunde hänga med men har skola -_- Men hon skulle köpa en massa grejer till mig därifrån. Nu pluggar jag No och skypar med brudarna Vi Hörs!

MY PASSION FOR photography

Hejhej allihopa!
Klarade matte-provet det gick jätte bra! Imorgon har jag No-prov det kommer jag säkert att klara hoppas jag eftersom jag har övat jätte mycket.. Men ska öva tills det sitter i huvudet haha ^^ Vi Hörs snart!
Ett snabbt collage jag gjorde igår!

DREAMS COMES TRUE

Har suttit och pluggat jätte mycket nu, jag hoppas på att jag klarar matte provet imorgon
ni får önska mig lycka till! Nu så ska jag hoppa ner i sängen och läsa ett litet tag.
Sov så gott allihopa! Så Hörs vi väl imorgon.

JUST SMILE

Hejhej!
Har som sagt bara suttit och pluggat hela tiden.. Gjorde nyss klart hem-språks läxan och håller på att öva inför matte provet imorgon. Samtidigt sitter jag och skypar med Sofia & Jenny. Vi Hörs!
Just smile!

YOU MAKE ME LOVE YOU


PLUGG MED ELIN

Hej bloggen!
Tyvär bloggade inte idag eftersom jag har typ bara pluggat hela dagen, Jag och Elin pluggade Matten & No:n tillsammans.. Som tur den hade jag inte matte-prov idag för att min matte lärare var sjuk YES! hihi... Nu så sitter jag och gör hem-språksläxan pallar verkligen inte läxor men så ser resten av min vardag ut! kommer blogga mer snart Vi Hörs!

Good night sweetheart

Nu ska jag lägga mig under täcket, läsa lite och sen är det väl dags för mig att sova. Kan verkligen
inte sova men klockan är snart tolv och har skola imorgon..
Jaja, ni får sova så gott allesammans och så hörs vi väl imorgon!

AWESOME!

Hej bloggen!
Kunde tyvär inte inte blogga idag eftersom jag skulle hälsa på morbror som jag inte har träffat på länge. Vi hade det jätte mysigt allihopa och satt och snackade och åt en massa gott. Träffade också mina saknade kusiner som är 3,5 och 6. Kom hem vid nio och har bara pluggat , Mamma hjälpte mig med No:n och matten. Men men så gästblogade min kompis Elin här! Hon hade fixat en ny header som nu är upplagd. Vad tycker ni om den ?

SMYGTITT


ELIN HÄÄÄR

Hejhej, Elin häääär! Nadin ska iväg nu och hon undrade om jag kunde gästblogga. Såklart jag gör det! Nadin hann inte blogga för hon skulle iväg så jag gör inlägg till henne. Men aa. Header är på väg och kommer en bild som ni kan smygkolla på. Men aa, har inget mer att säga. Kommer ett inlägg snart igen. puss på er! Kika gärna in på min blogg!
gammla bilder på nadin! ♥

MATTE PROV IMORGON

Hej!
sitter och skypar med jessica , fick nyss reda på att det är matte-prov imorgon! Och har glömt matte-böckerna i skolan... Vet inte vad jag ska göra paniik! Vi hörs.

112

Hejhej , Har egentligen gympa nu men vissa stack och joggade och vissa valde att göra några stafetter... Men jag och dem andra valde att " jogga " och när vi joggade så hittade vi gungor på vägen och tänkte gunga snabbt! Men så hade jag otur och trillade bakåt och landade på huvudet och nacken.. Har sjukt ont nu kanske ska till sjukhuset vi vet inte än. Sitter och väntar på någon lärare nu med Rebecca och Elin!

2 SCHOOL 4 SCHOOl

Godmorgon bloggen , Vaknade typ halv åtta och jag börjar åtta. Försov mig så kommer komma lite försent till skolan idag! Men kommer blogga under dagen , Vi Hörs!

PEACE


UTAN LÄXOR HADE LIVET VARIT BÄST

Hejhej , Hemma nu det var jätte mysigt på tjejgruppen vi gjorde en massa roliga " lekar " och bara snackade! Nu så ska jag plugga No,Svenska och Matte eftersom vi har tre prov denna vecka! Kommer som sagt försöka blogga då & då. Vi Hörs!

ME WITHOUT YOU IS LIKE:


@ Jenny

Hejhej , Efter skolan stack jag och dem andra tjejerna till Jenny.. för att vid fem ska vi på tjejgrupp kommer hem sju typ. Just nu sminkar vi varandra och bara har det kul! Vi Hörs när jag kommer hem.
Lavio girls!

SNÄLLA BLI MIN

Hejhej!
Har suttit och kollat på en film och bara myst i soffan. Nu så ska jag ta och göra mig iordning och sen hoppa ner i sängen och läsa ett litet tag. Pallar inte skola imorgon.
Sov så gott !

STYLING PRODUKTER

Hårspay fixerar frisyren och håller alla hårstrån på plats. Hårspay finns med olika hållbarhet.

Värmeskydd ska alltid användas innan du plattar, lockar eller fönar håret. Det skyddar mot slitage.

Mousse appliceras i handdukstorrt hår för bäst resultat. Det ger volym, fyllighet och stadga till frisyren.

Saltvattenspray är särskilt snyggt på sommaren. Det ger en känsla av strävhet i håret, som ter bad i saltvatten.

Serum förhindrar frissighet samtidigt som det gör håret super glansigt.

Torrschampo fräschar snabbt upp håret om du inte hinner tvätta det. Det doftar gott och ger en matt känsla.



Jag använder märket " Bed head " som är riktigt bra till håret.Det finns en massa olika sorter.




MYSIGT

Hej , ska nog stanna hemma ikväll ska sätta på någon bra film och bara ta det lungt. Strax kommer det upp ett inlägg om hår sprayer och lite annat!

VANLIG SÖNDAGS KVÄLL!

Hejsan , Hemma nu har ju vart på " kalas " det var trevligt. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på kanske va med någon kompis. Annars ska jag bara ta det lungt och chilla !

@ ELIN

Hejhej , Just nu är jag hos Elin vi ska snart ut och fota. Men tänkte passa på att blogga snabbt! Efter fotorundan drar jag till min kusin som fyller 9 år! Vi Hörs.

KULTURNATTEN

Hejhej , har inte bloggat vet ! , men igår var jag på kulturnatten med en massa kompisar och hade det skoj! Och efter det stack jag till min kusin. Så hann inte blogga.. Men idag så ska jag ut och fota med alla tjejer ska träffa Elin snart. Hinner kanske inte heller blogga så mycket idag heller men ska försöka..

Heja LUNDAGÅRD/H43

Hejhej , Har nyss fönat håret och ska bara sätta på mig kläderna. Vid kvart i två träffar jag Jenny,Sofia och Hanna vi ska kolla på handbollsmatch! Aja Vi Hörs!
Tagen av Elin!

MATCH

Godmorgon , vaknade vid nio. Idag ska jag och några andra kolla på tjejernas hanbollsmatch dem möter Eslöv så det ska bli spännande att se! Aja ska fixa mig lite nu. Vi hörs!

SNABBIS!

Ska duscha snabbt för att mitt hår luktar en massa hår-sprayer och annat usch ! Men men detta blir mitt sista inlägg. Godnatt allihopa!

LAVIO ♥

Bästa kvällen , Vi kollade först på Idol och passade min lillebror måste bara säga " TACK TILL MICHELLE,JENNY,HANNA,ELIN,JESSICA och SOFIA " Ni är dem bästa barnvakterna ever! Haha säg bara till när ni vill komma och passa haha! Senare kom Fredde vi plattade håret på honom och gjorde en massa coola grejer i håret.
Tjejerna fixade mitt hår och smikade mig också, Jätte fiint kan jag säga!
Bilder från kvällen:
Styling med fredde!
Före:
Efter:
Vad tycker ni ?
Tack för en underbar kväll allihopa!

VÄNTAR PÅ TJEJERNA..

Hejhej , Har nyss städat lit mitt rum och vid halv åtta kommer tjejerna till mig och vi ska kolla på Idol. Men nu så ska jag och mamma åka och handla gordis/chips ! Vi Hörs!

FREEEDAG!

Hej allihopa , FREDAG idag !! Det innebär att det blir mycket bloggning idag.
Idag så ska jag va med mina tjajor och vi ska hitta på något kul !

GODNATT VÄRLDEN

Godnatt , allihopa så Hörs vi imorgon!

VAD TYCKER NI ?

Hej , Vad tycker ni om min nya design och header ? Updatera eller tryck F5 ,Blev faktiskt rätt nöjd! Aja ska snart lägga mig , men innan det ska så ska jag läsa lite i No boken.

TRÖTTNAT PÅ MIN HEADER..

Tjena ! , Har verkligen tröttnat på min header den känns så sommrig och då längtar jag bara till sommaren.
Så har fixat en header och design den kommer upp snart ! Så håll utkik.
Smygtitt:

SKOLFOTOT

Tagen av : Michelle<3

CUBUS

Hej , Super dålig updatering jag vet. Men eftersom Cubus öppnade idag så stack jag och några kompisar dit och hade det skoj ! Köpte inget från Cubus men köpte ett par hörlurar från Tiger ^^. Aja ska plugga lite So nu.
Vi Hörs !

NOBOD'YS PERFECT

Jag kanske inte är söt, inte snygg, har inte den perfekta kroppen, inte särskilt vacker och inte heller killarnas första vall men en sak är jag säker på, det är att jag är mig själv!


NADIN - 1998

Gamla minnen , saknat tiden..

FET GRYYM


Hej , Som sagt har det inte blivit så jätte mycket updatering idag för att jag har pluggat fick reda på att jag skulle ha ett matte-prov också nästa vecka ! Så ja det händer inte så mycket i mitt liv just nu.

SIMS SOCIAL

Hejhej , Slutade vid tre idag sen dess har jag bara suttit och spelat Sims social på facebook ! Skiiit kul. Skypar med Elin & Jessica samtidigt. Men men jag har ju lovat att bilderna kommer idag , fast lite senare !

@ SO WITH GIRLS JAO !

Sitter i skolan och har So nu med sööta girls!

KAN INTE TIDEN GÅ TILLBAKA..

Hittade en massa bilder sen jag var liten i mitt fotoalbum som jag inte har kollat på jätte länge i. Ska kolla igenom dem nu , kommer en massa bilder sen jag var liten imorgon.

blogg.se

Hejsan , Blogg.se har vart såå dryg idag därför har jag inte kunnat blogga ! , Gjorde två inlägg innan men det funkade inte att publicera.. Aja men nu funkar det , Ville bara säga att jag nyss har pluggat och har äntligen tid till att blogga. Nu så ska jag kolla lite bloggar och samtidigt Tv.

PLUGG..

Hej , är suuper trött orienteringen söög ! vi gick vilse i ända till södra sandby typ :S Aja efter skolan stack jag till jessica. Nu så ska jag plugga kommer inte bli så mycket updatering idag.
Vintern närmar sig..

ORIENTERING -_-

Hej, Sitter i skolan och har engelska nu efter engelskan ska vi till skrylle och jogga 8km -_- . Vi hörs efter skolan!

GODNATT , och sweet dreams !

SOME TIMES I FEEL LIKE IM ALONE

Hejhej , Har suttit och pluggat hela kvällen ! Missade IDOL pågrund av läxorna. Aja tog en liten paus från läxorna , skypar med Michelle , Hanna och Jessica nu. Ska snart gå och lägga mig för imorgon har vi orientering -_- .

MYCKET PLUGG..

Hejsan , ursäkta för min dåliga uppdatering men har ju somsagt vart på tjejgruppen det var jätte kul och mysigt!
Har också ägnat mig till att göra läxor har tre prov nästa vecka So,No och svenska. Japp så bara så ni vet så kommer det inte bli så mycket uppdatering denna vecka men ska försöka jag lovar.

MARACA

Hejhej , Chill dag i idag , har ju vart på tjejmässa möte halva dagen. Efter det hade jag bara två lektioner sen slutade jag ! Vid fem ska jag på någon tjejgrupp med kompisar. Nu så ska jag plugga lite engelska. Vi Hörs!

GODNATT,SWEET DREAMS !

Hejsan , Sitter och skypar med jessica nu. Ska sova nu typ imorgon ska jag och tjejerna typ skippa skolan eftersom vi ska på någon tjejmässa möte. Så vi får vara lediga 2 timmar NAJS ! Men men rubriken säger allt !
Lavio!

SNABBIS

Hej på er, Gick ut och träffade jessica en stund vi stack till coop och handlade lite godis , och träffade vi Sofia,Jenny,Hugo och Alex. Vi snackade lite med dem och sen stack vi. Nu är jag hemma och ska ta en snabb dusch.
Sen ska jag skypa med Jessica och kanjana.

SEPIA

Hej på er  , Just nu sitter jag här hemma och passar mina lillebröder ! Har vart med jessica för en stund sen. Nu så ska jag skypa lite med kompisar. Vi Hörs!

NU DRAR JAG OCH TRÄFFAR JESSICA ♥


IM INTO YOU

Hejsan , Kom nyss hem från center-cyd köpte inget speciellt bara två nagellack och ett halsband. Nu så ska jag käka och sen så får jag väll se vad jag ska hitta på.

LOVE THE WHAY YOU LIE


CENTER-CYD

Godmorgon , Vaknade vid tio och sen dess har jag bara kollat på Tv och käkat frukost! Idag blir det center-cyd med mamma och syster. Ska dit snart så vet inte om jag kommer kunna blogga mer! Men annars Hörs vi när jag kommer hem.

TÄNK ATT TIDEN HAR GÅTT SÅ FORT

Hejhej , Har suttit och kollat en massa gamla bilder sen jag var liten tänk så snabbt tiden har gått! Saknar alla gamla tider då jag var en liten bebis.

LOVE YOU LIKE A LOVE SONG


MY PASSION FOR photography

Hej , Har nyss tagit ett varmt bad nu sitter jag i soffan och bläddrar mellan alla kanaler på Tv, Ska snart sätta på ansiktsmask. Ni får ha en trevlig kväll !

EN FRÅGA & ETT SVAR

Hejsan , Fick nyss en fråga av någon anonym så fick ta det här eftersom personen inte hade skrivit sin blogg ( om den har någon ) :
Hej , Skriver tyvär inte upp mina släktingars namn osv.. här på bloggen + att du också är anonym! Tack det gör mig jätte glad!

BE WITH SOMEONE WHO MAKES YOU HAPPY

Hej allihopa , Har vart med kusinen och haft det jätte kul. Nu så ska jag ett varmt bad och sen sätta på en ansiktsmask som jag köpte förra helgen! Japp så ser min lördags kväll ut. Jag får väll se vad jag hittar på efter det.

COOP

Hejsan , Min kusin ringde nyss och frågade om vi kunde cykla till coop , Vi ska köpa godis och chips och annat eftersom vi ska kolla på en film och ha det kul! Aja ska dit nu Vi Hörs senare.

10 SEPTEMBER

Hej på er, Just nu sitter jag och kollar lite Tv och samtidigt kollar jag lite bloggar! , Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men antagligen kusin eller kompis. Vi Hörs!

WONDERFUL DAY

Hejsan , Förlåt för att jag inte bloggade när jag kom hem men jag kom hem sent , direkt efter jag hade vart med tjejerna så stack jag till min kusin som fyllde 19 ! Men men kvällen var super najs med alla mina underbara tjejer!
Lavio Girls !

IKVÄLL

Hejsan , Är hemma nu och har nyss käkat mellanmål är med kusinen lite. Senare så ska jag träffa tjejerna och vi ska kolla på Idol tillsammans det kommer bli jätte skoj. Sen sticker jag lite tidigare typ tio eftersom ska på min kusins 19-års fest ! Ha det gött än så länge.

FREDAG IDAG JAO!

Hej på er, Fredag idag !! Sitter i skolan och har svenska har nyss vart på sjukhuset och bytat " Bandage" och lite annat det var riktigt infekterat, Aja efter skolan drar jag kanske till Nova med jessica om hon inte är sjuk. Seeyya!
Fun whit the kamera !

Be proud of who you are

Hejsan, Sitter och skypar med jessica nu , snart ska jag lägga mig eftersom jag ska till sjukhuset imorgon igen!
Haha vi har alltid lika skojigt!

MINA PLANER :



RENSAT NAGELLACK

Hejsan , Har suttit och och rensat bland nagellack och har hårsprayer och annat nu är jag äntligen klar !
Resultat:
Här har ni en bild på mina nagellack har fler men vissa syns inte!
Här är lite nagellack och annat som inte syndes på den första bilden!

KÄKA

Hejsan , Har kommit halvvägs på läxorna ska ta en liten paus nu , Här hemma luktar det så gott eftersom mamma har gjort bakad potatis till middag mmumms ! Men men nu så ska jag käka middag och sen plugga klart!

BILDBRIST

Hejsan , Hade hemspråk idag efter skolan så slutade vi tjugo i fyra! Idag blir plugg ska göra klart en So text och lite annat, Men om jag blir klar tidigt så kanske jag drar ut och fotograferar har verkligen bildbrist!!

CHILLAR

Hej bloggen , Förlåt för att jag inte bloggade i skolan men hade bråttom började åtta idag så hann inte! Men men nu så sitter jag i skolan och har svenska men jag är klar med mitt manus så har inget att göra så passade på att blogga!
En bild på mig i jordanien , när jag skulle kolla på en konsert i en känd plats där! Ni anar inte hur mycket folk det var. Jag ser lite konstig ut men jaja...

GODNATT

Hejsan , Har nyss duschat och ska sova har nyss också skypat lite med jessica ! Men men Godnatt så Hörs vi imorgon !

i even look good in the broken mirror

Hejsan, vet att jag inte har bloggat så mycket idag men det ska förbättras! Aja nu så ska jag duscha och sen ska jag typ sova börjar tidigt imorgon! det kommer ett till inlägg senare.

TUGUMMI

Hej , Kom nyss hem från mormor det var jätte mysigt vi kollade på Tv och åt en massa gott! på vägen hem åkte jag och mamma och handlade och då passade jag på att köpa tugummi , ville testa en ny smak och så jag köpte Extra liquid det är typ jordgubb och plommon! Men den verkar god.

3 TIM

Hej på er, tänkte bara göra ett snabbt inlägg innan jag ska till min mormor. Aja skolan var chill idag har vart på Akuten och fått vänta i tre timmar till sist fick vi hjälp och dem fixade hålet och lite sånt. Men ska dit på fredag igen och kolla så att allt e bra och sånt har faktiskt ont men inte jätte mycket längre. Men nu så ska jag dra till mormor med mamma bloggar när jag kommer hem!
Gammal bild!

MISS ME

Tjena , har suttit och kollat lite bloggar och pluggat engelsk texten. Men nu så måste jag sova är ganska trött faktiskt! Så Godnatt så hörs vi imorgon.

ÄNTLIGEN KLAR!

Hej på er, Skrev nyss klart mitt manus ! Är glad nu har jag bara engelsk texten kvar och sen är jag läxfrii!
Ny tagen bild!

IMORGON

Hej på er, Ska till Vårdcentralen imorgon eftersom det stängt nu och om vi drar till sjukhuset så kommer vi få vänta i flera timmar. Så pappa har bokat tid imorgon på morgonen istället! Nu så ska jag kolla lite bloggar och sen ska jag göra klart mitt manus!
Muums är såå sugen på detta nu!!

VÅRDCENTRALEN

Hejsan, Ska till vårdcentralen nu eller sjukhuset eftersom mitt skinn har växt över örhänget! Låter lite äckligt men jag vaknade i morse och såg att skinnet hade växt över örhänget. Ucsh aja jag tror vi får åka in till sjukhuset eftersom vårdcentralen är antagligen stängd nu ! Ja om jag ska åka så berättar jag det ;)

6 SEPTEMBER

Hej , sitter och pluggar lite Engelska , skolan var helt okej. Idag så ska jag plugga hela tiden tills jag blir klar med alla läxor. Har nyss fått en ny plattång eftersom min gamla funkade inte så nu kan jag platta håret!

NY HEADER FIXAD


BEST THING I NEVER HAD

Hej på er , Har pluggat lite Engelska-glosor ett tag nu. Men men nu måste jag sova ska vakna halv sju imorgon.
Godnatt på er !

....

Tjena , Har kollat Idol och gjort lite läxor nu sitter jag och kollar lite bloggar och sånt. Ska sova snart eftersom jag börjar 8.00 imorgon och har hemkunskap!! Aja det kommer ett till inlägg sen blir det inga fler. Puss Vi Hörs!


IDOL

Hej , Kom nyss hem från träningen där träffade man en massa kompisar.
Nu så ska jag kolla IDOL. Och senare ska jag plugga.
Hon här är såååå jävla grym !

MOT JESSICA

Hejsan , Ska gå och va med Elin och jessica nu och sen ska jag kolla på deras handbollsträning nu Vi Hörs när jag kommer hem.

@ SKYPE

Hejsan , Sitter och käkar mellanmål tror inte det blir någon Nova idag men kanske. Eftersom det regnar typ ute.
Aja sitter och skypar med Jessica också vi köpte lite godis från handlaren som vi sitter och äter nu hihi!
Usch..  igga miig!

SITTER I SKOLAN..

Tjena , Sitter i skolan och har So så tänkte passa på att blogga snabbt! Idag slutar jag tre och efter skolan så ska jag nog till Nova med min kusin eller kompis. Aja men ni får ha det bra så Hörs vi när jag är hemma!

HATE THAT I LOVE YOU SO

Hej bloggen , Har nyss duschat och sitter och myser framför tv och datorn. Imorgon är det skola ser inte fram emot det men ja.. Jag tror jag ska sätta på en film snart.
Vi Hörs!

HOME

Hejsan, jag är hemma nu är lite trött fast vi hade det jätte kul ändå ! Aja nu så ska jag käka middag och sen duscha. Vi Hörs!
Bra jobbat tjejer ! Tagen av : jenny

MOT FRISKIS

Hej , Nu drar jag och träffar sofia och Jenny. Vi Hörs när jag kommer hem.

ROSA,GRÖN,MÖRKROSA

Hej på er, Har varit ute och fotat i det underbara vädret. Tog en massa fina bilder som kommer ut under dagen antagligen. Aja nu så ska jag ta en glass och sitta ute i trädgården. Senare vid fem drar jag och träffar Sofia och Jenny och sen drar vi till Friskis & svettis!

FRISKIS & SVETTIS

Hej , Tror jag vet vad jag ska göra idag , ska till friskis & svettis med Jenny och sofia och några andra typ det är en sån gratis dag så ska dit vid 5. Ska ut och fota lite trädgården det är 21° !!

ENTRÉ

Godmorgon , vaknade vid nio tiden pallade inte blogga då. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra kanske ska till Entré med syrran för hon har ju tagit körkortet så vi kanske ska dit. Så länge ska jag bara kolla lite Tv och bloggar.

be careful what you wish for

Hej, ska gå och lägga mig nu eftersom jag är jätte trött. Godnatt så Hörs vi imorgon.

"HTC WILDFIRE S"

Hej bloggen , Har suttit och kollat på lite olika mobiler och jag tror jag har någon favorit och det är " HTC wildfire S " Den är sjukt snygg + att min kusin har en sån fast den som är lite större och hon tyckte den var jätte bra. Tror jag ska köpa den. Aja nu så ska jag kolla lite bloggar och sen sova !

Varför är du så söt ?

Hejsan , Har haft det jätte kul idag. Min lillebror fick jätte många presenter och lite annat! Nu så ska jag logga in på skype och snacka med kompisar kanske ?
En bild jag tog innan idag !

SAKNAR DIG


LÄNKNING

Johanna hjälpte mig med en sak och hon förtjänar en länkning klicka HÄÄR eller på bilden
för att komma till hennes blogg!

TÅRTA

Hejsan, Har vart och fotat en stund i trädgården ! , Nu så ska jag hjälpa mamma med lite tårta och snacks mina kusiner kommer antagligen snart.

FUNDERAR..

Hejsan, Frågade nyss mamma och pappa om jag kunde få en ny mobil och det fick jag.Men vet inte vilken sitter och funderar och kollar lite runt. Någon som har något tips ?

DAGENS INKÖP :

Ginatricot 199:-

NOVA

Hejsan , Förlåt för att jag inte bloggade idag men har vart på Nova med mamma sen klockan tolv och vi skulle köpa lite saker till vardagrummet och så shoppa vi med! Jag köpte en randig-tröja från Ginatricot visar i nästa inlägg. Aja nu så ska jag chilla för ikväll blir det födelsedags-fest för min lillebror.

NEVER LET YOU GO

Med denna bilden säger jag Godnatt!

I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Hej , Har nyss kollat klart filmen " Älska mig " den är så sjukt sorglig men jag tipsar om den! Nu skypar jag med Sofia & Jessica och kollar fb samtidigt. Har nog inget mer och säga. Vi Hörs!

FILM + GODIS

Hejsan , Sitter på mitt rum och kollar lite bloggar och lite sånt nu så ska jag sätta på en film som heter "Älska mig" min kusin tipsa mig om den och sa att den var sjukt bra så lånade filmen av henne ,till filmen ska jag käka Godis och chips!
Gammal bild på mig , men jag pallade inte ta en ny så hittade denna på datorn !

DÅLIG UPD...

Hej på er, förlåt för dålig updatering men som ni vet har jag vart på Nova med Jessica,julia,elin,michelle,hanna,sofia och patricia det var kul. Köpte en present till min lillebror och käkade på resturang. Och sen när jag kom hem stack jag till min kusin fira min lillebror åt tårta och lite sånt. Imorgon så ska vi fira honom igen här hemma och då kommer det en massa släktingar och lite sånt haha ! Aja ni får ha en underbar kväll.
Mums äääär så sugen på det nu !

EN FRÅGA & ETT SVAR

SVAR -
Hej , Kommer faktiskt inte in på din blogg det kan bero på att din blogg inte finns eller så har du tagit bort den eller stavat fel till Bloggnamnet. Iallafal så hade jag annars varit med ! :D

GRATTIS LILLEBROR ♥

Hejsan , sitter i skolan och har So! Ville bara säga GRATTIS TILL min lillebror som fyller 3 år idag!
Älskar dig! Detta var när han var liten ♥

FÖRLÅT , FÖR ATT JAG ALDIRG SAGT FÖRLÅT


Med denna bilden säger jag Godnatt !

HATAR MATTE !


PLUGGA.SE

Hejsan , Har suttit och sorterat alla mina nagellack,smink,hårprodukter,smycken och parfymer osv.. Och är äntligen klar! Har rensat allt som jag inte vill ha och det som inte funkar och lite sånt. Nu så ska jag plugga lite matte sen är jag klar med alla mina läxor!

VIDEOINLÄGG?

Hejsan , Har vart på mina kompisars handbollsträning idag och kom hem för typ 1 timme sen. Sen dess har jag pluggat lite matte och funderat på att göra ett videoinlägg där jag visar mina nagellack , hårprodukter och lite annat. Vet inte riktigt men om nu tycker det så kommentera SNÄLLA !
Ph ; by Nadine

YEEESS!

Hejsan , Jag skulle egentligen ha hemspråk efter skolan men när jag väll skulle dit så hittade jag inte henne letade överallt men hittade ändå inte henne så skitsamma! Har nyss ätit mellanmål och nu så ska jag kolla lite bloggar och chatta med kompisar. Vi Hörs!
Tagen av Elin !

SVENSK/ENGELSKA

Hejsan, Just nu har jag Sv/Eng det är chiill idag slutar jag klockan tjugo i tre typ ! Vi Hörs efter skolan.
Sitter och leker lite med kameran !

RSS 2.0