CUPCAKE 99:-


Vad tycker ni ?
Jag tänkte använda den som ringskål, det fanns jätte många att välja bland men till sist hittade jag denna.
Köpte den på chili tror jag affären hette, och den kostade 99:- för er som undrar.

SKYPE WITH THE LADIES

Har nyss sett klart filmen, sitter och skypar med Jenny & Jessica just nu! tänkte snart visa min cupcake ringskål jag köpte idag, så håll utkik.

STEP UP 2

Hejhej!
Har bara suttit och kollat på en massa sminkvideos och fått en massa idéer, nu så ska jag sätta på "step up 2" har sett den typ hundra gånger men den är sjukt bra! Vi Hörs senare.

SMINKVIDEOS

Hejhej!
Kom nyss hem har vart och kollat skräckfilm/äckligfilm med Jessica,Jenny,Sofia och Hanna. Filmen var inte direkt läskig men äcklig, men vi hade det jätte kul! Nu så ska jag kolla lite sminkvideos och käka cookies. Vi Hörs!
Bild från sommaren..

BURLÖV-CENTER

Hejhej!
Jag och mamma åkte till Burlöv-center och shoppade,köpte bara en massa linnen och en Cupcake ringskål.
Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska kanske ut med kompisar men ska först få tag på dem. Vi Hörs!

GODMORGON

Godmorgon!
Vaknade nyss hehe, inte så konstigt eftersom jag var uppe till 3 igår! Nu så ska jag käka frukost, och sen så ska jag och mamma till Ikea eller till något köpcenter. Vi Hörs!

without you

Sitter fortfarande och skypar med Jessica vi snackar om typ allt möjligt! båda är inte trötta, konstigt?
men ska alldeles strax sova! tror att detta blir mitt sista inlägg för dagen, Godnatt!
Våra minnen är typ bäst...

NATURGODIS..

Hejhej!
Pallade inte se någon film, så istället skypar jag med Jessica, samtidigt mumsar jag i mig naturgodis! Är faktiskt inte trött, men ska ändå gå och lägga mig strax. Vi Hörs!

I MORGON BÖRJAR LOVET

Hejhej!
Har bara suttit och käkat en massa "geisha" och kollat bloggar, nu så tänkte jag sätta på en bra film. Vi Hörs snart!

JUST NU


INTERNET TILLBAKA!

Hejhej!
Gästerna stack för typ 1 timme sen, pallade inte blogga när dem var här eftersom ville spendera tiden med dem!
Iallafall internet har kommit tillbaka vilket innebär att det kommer komma nya bilder! Nu så ska jag kolla lite bloggar. Vi Hörs!

GÄSTER

Hejhej!
Idag har jag typ bara chillat, strax så ska vi få gäster! Så ska hjälpa mamma med lite grejer. Annars så har jag typ inget att säga, Vi Hörs!

Saknar tiderna..

Hejhej!
Förlåt för min sämsta upd.. Men har inte haft internet på hela dagen typ. Aja kom nyss hem, har vart med Jenny,Sofia,Hanna och Jessica. Vi stack till Bostället och skrattade och hade det kul. Nu så ska jag käka lite chips och godis framför en bra film. Vi Hörs!

29 OKTOBER

Hejhej!
Vaknade vid nio och har bara suttit och tittat på tv och käkat frukost. Idag så ska jag vara med kompisar, ska kanske till Väla med mamma och shoppa, men om det inte blir idag så drar vi dit i morgon. Men men ska kolla lite bloggar nu, Vi Hörs!

REMEMBER ME

Hej!
Är super trött just nu, ska krypa ner under täcket och kolla på "Remember me" jag hoppas alla har haft en trevlig fredag för det har jag haft! Godnatt.

Bild i repris...

22.50

Hejhej!
Har bara suttit i soffan och bläddrat bland en massa bloggar, Ska strax hoppa ner i sängen och kolla på film. För er som undrar om mitt internet har kommit tillbaka, så har det faktiskt fortfarande inte kommit än. Bloggar från mammas dator, har typ inga bilder här så det får bli en bild från arkivet! Vi Hörs.


JAG GRÅTER BARA I REGNET


its the most beautiful day

Hejhej!
Har nyss sett klart "bad teacher" den var väll helt okej, nu så ska jag mumsa i mig lite godis och kolla lite bloggar. Vi Hörs!

HELGENS PLANER:

Lördag: Kompisar, kusinen

Söndag: Väla med mamma, senare vi på kvällen hemma/kompisar!
På lovet ska jag nog till stockholm/utomlands, kompisar och shoppa massa kläder, jag vet att jag sa att vi hade bokat till stockholm men mamma ändrade sig och tyckte att vi skulle åka utomlands istället! Det ska bli skiit kul, vi funderar att åka till London.. Men vi får se vad det blir, samtidigt vill jag åka till Stockholm eftersom jag aldrig har vart där. Men vill också åka utomlands på ett sätt.

MYSKVÄLL

Hejhej!
Har haft det skiit kul på Nova-Lund med dem bästa! Köpte inget speciellet, köpte bara en Ben & Jerry glass det var jätte gott, mina favoriter är nog "Baked Alaska" & "Chocklate cookies" vilka är era favoriter?
Skulle egentligen ut med tjejerna nu, men mamma skulle på något möte och pappa är på jobbet så var tvungen att passa lillebrosorna! Så det får bli en vanlig myskväll med godis och någon bra film. Vi Hörs!

HÖSTLOOOV !

Hejsan!
Slutade 12.10 idag men jag och några andra stannade kvar i skolan ich hade kul! Äntliiiiiiiiigen loov, har längtat jätte mycket. Idag ska jag och mina kompisar ha det kul, vi ska till Nova-Lund och shoppa, Ben & Jerry öppnar idag så vi ska käka glass! Hoppas ni har haft en bra dag än så länge så Hörs vi när jag kommer hem!


ÄNTLIGEN TILLBAKA

Heeeeej !
Är tillbaka med bloggningen igen! Har saknat bloggen faktiskt.. Men har inte pallat blogga eftersom har bara haft en massa prov och läxor dessa dagar. I morgon har jag No-Prov och So-Prov.. Men det kommer iallafall bli skönt med lov nästa vecka! Ska ju till stockholm kanske eller utomlands. Aja ska starx göra mig i ordning och lägga mig. somsagt börjar jag med bloggningen igen i morgon på riktigt då. Vi Hörs i morgon!

BLOGGPAUS

Hejhej!
Har inte kunnat uppdatera pågrund av att internet inte funkar än, men iallafall ja har vart och köpt en ny vinterjacka det blev en Everest från staidum 999:- och ett par Uggs från Dinsko för 199 :- Kommer inte kunna uppdatera så mycket mer idag, så det får helt enkelt bli en bloggpaus tills internet är tillbaka igen! Men pappa lovade att han skulle köpa nytt internet i morgon, och då kommer jag såklart kunna blogga igen! Jag vet att statestiken kommer sjunka men sånt e livet.. ni har en förklaring varför så ja. Men Vi Hörs i morgon antagligen i skolan. Ha det så bra så länge.

SMILE

Hejhej!
Just nu har vi So och svensk/engelskan ska strax börja. Idag slutar jag tre, efter skolan drar jag och mamma till Nova-Lund och shoppar. Ikväll blir det tjejgrupp ska dit med Jenny,sofia och kanske Hanna. Aja jag hoppas att internet har kommit tillbaka nu, men annars bloggar jag från mammas dator! Vi Hörs.

VANLIG SÖNDAGSKVÄLL

Hejhej!
Har nyss tagit ett varmt bad, ska alldeles strax ta och läsa lite. I morgon är det skola, pallar inte! Men har ändå lite sovmorgon så det är skönt. Vi Hörs snart!

INTE HAFT INTERNET

Hejsan!
Förlåt för min sämsta updatering, men internet har fortfarande inte börjat fungera än.. Har iallafall varit på Entre´ med mamma! har vart och kollat på vinterjackor, hittade en everest jacka men den fanns inte på lager så ska till Nova med mamma i morgon och köpa den där istället.
Aja annars har jag inte gjort så mycket. Är fortfarande lite förkyld men inte jätte. Nu så ska jag ta och kolla lite bloggar och chatta med kompisar. Vi Hörs!

SISTA INLÄGGET FÖR DAGEN

Tror detta blir mitt sista inlägg för dagen, ska sätta på en film strax och bara mysa i soffan. Är sjukt förkyld öch mår inte så bra! Men i morgon är internet för hoppningsvis tillbaka och då kommer jag såklart att blogga. Ni får ha en underbar kväll,Godnatt så ses vi i morgon pusss!

Bild från arkivet eftersom jag inte har några bilder på mammas dator..


MIN DAG...

Hejsan!
Förlååt för min extremt dåliga updatering men somsagt var jag ju i kävlinge med Jessica och kollade match. Efter matchen skulle vi till center-cyd men när vi skulle ta bussen fick vi vänta i 2 tim ute i det kalla vädret. När bussen kom åkte vi dit, och när vi skulle hem så var vi tvugna att först ta bussen tillbaka till kävlinge som då gick om 1 tim och en halvtimme. Vi visste inte vad vi skulle göra eftersom center-cyd skulle precis stänga.. Men som tur var träffade vi på Jessicas mammas kompisar som vi fick skjuts av. Så snällt av dem! Aja när jag kom hem kände jag att jag var riktigt förkyld och orkade inte sova över hos mormor så stannade hemma! Har inte kunnat blogga pågrund av att jag inte hade internet på min dator. Så just nu är jag inne på mammas dator som är sjukt seg.. Vi Hörs! 
 

GODNATT UNDERBARA LÄSARE

Godnatt, i morgon drar jag och Jessica till Kävlinge och kollar match efteråt drar vi till centercyd. Kommer
kanske inte blogga så mycket, men tar med datorn till Mormor så det blir updatering! Pussssss.

WE DON'T HAVE THE POWER, BUT WE NEVER SAY NEVER

Hej!
Har nyss sett klart en film, nu så ska jag nog kolla lite bloggar och käka godis samtidigt! Känner att jag fortfarande har ont i halsen ska ta någon halstablett strax och hoppas på att det går över. Vi Hörs!

HELGENS PLANER:

Hejhej!
Detta är mina planer för helgen:
Lördag: följa med Jessica på en handbolls match och sen Center-cyd, Vid 6/7 ska jag till mormor och sova över där.
Söndag: Antagligen vara med mormor en stund och sen ska jag och mamma kanske köpa en vinterjacka och skor, senare kompisar.
Japp detta är min planer för helgen. Vi Hörs!

SJUK TYP?

Hejsan!
Blev ingen myskväll med Jessica, eftersom jag känner att jag börjar få feber och har sjukt ont i halsen. Min kusin är här och ger mig lite sällskap! Vi ska strax kolla på en film och käka chips och godis. Jag pallar egentligen inte kan typ inte äta något har sjukt ont i halsen. Men ni får ha en trevlig kväll! Så Hörs Vi snart.

PIZZA

Hejsan !
Kom nyss hem, har vart med Jessica och fotat och bakat! Pappa ska strax iväg och köpa pizza MUMS! Ikväll kanske jag ska kolla film med Jessica och käka en massa gott. Men vi har inte bestämt än. Just nu sitter jag och skypar med Jessica, Celice och Emma. Ha det bra så länge!

HELG

Hejsan,
Äntligen HEEEELG! Slutade två och sen stack jag hem till Jessica och vi bakade pankakor. Idag vet jag inte
riktigt vad som händer ikväll, men antagligen kompisar. Vi Hörs !

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE

Godnatt på er alla, nu så ska jag hoppa ner i sängen och sova för i morgon är det äntligen fredag! hoppas
att ni har haft en riktigt bra torsdag för det har jag haft.

VANILJ TÉ

Har nyss pluggat klart inför So förhöret imorgon känner att det sitter nu, just nu sitter jag i soffan och myser med en kopp vanilj té samtidigt kollar jag på något tråkigt program. Ska strax ta och läsa lite och sedan kolla lite bloggar.

JUST NU



VINN NYA IPHONE 4 S

Hejsan !
Nu kan ni ha chansen att vinna den nya iphone 4 s hos dennism.se! Jag är också med. det ända ni behöver göra är bara att gilla på bloglovin,dela tävlingen på facebook och blogga om tävlingen på din blogg! Klicka på namnet eller p åbilden för att komma driekt till tävlingen.

......

Hejsan !
har bara suttit och pluggat So, nu så ska jag ta och jobba lite matte! Vid sju börjar mitt favoritprogram så ska ta en liten paus strax. Vi Hörs snart!

ÄNTLIGEN KOMMIT

Hejhej!
kom nyss hem från skolan hade hemspråk så slutade tjugo i fyra, när jag kom hem såg jag att jag hade fått ett paket! Det var nagelkittet som jag vann hos emlas.se, har väntat i flera månader. Aja ska ta och käka mellanmål snart och sen plugga So! Vi Hörs.

SVENSK/ENGELSKA MED ELIN

Hejhej ! Just nu har jag svensk/engelska det är skit tråkigt! Men snart börjar bildlektionen och då ska vi jobba
med våra filmer det ska bli kul! Slutar tjugo i fyra idag eftersom jag har hemspråk. Vi Hörs när jag kommer
hem. Hahaha jag och Elin har alltid kul på lektionerna!

FOLLOW YOUR HEART

har nyss läst lite,ska kolla lite bloggar nu och sen sova! Godnatt alla underbar läsare.

H&M - SALE

Sitter och bläddrar mellan alla kläder på H&M, om ni går in på rea så hittar ni en massa höst kläder,smycken,väskor accessoarer och mycket mer! Jag har suttit i en timme typ och har hittat en massa snygga kläder och smycken! du kanske också hittar något fint, kika in nu innan allt tar slut!
Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan!

I SET FIRE TO THE RAIN


MISTLETOE

Hejsan!
Sitter och pluggar till So läxförhöret, samtidigt lyssnar jag på Justin biebers nya låt som äärr sjukt grym! Ska strax ta en liten paus och käka chokladpudding med grädde MUMS!

PLUGGAT I 2 TIMMAR

Hejsan!
Skolan var helt okej idag, har bara suttit och pluggat So hela tiden. Har So läxförhör på fredag så ska plugga lite till! Vi Hörs.

OH nana WHATS MY NAME ?

Hejsan!
Har bara suttit med matten hela kvällen, nu så ska jag läsa lite och sedan hoppa ner i sängen och sova. Detta är det sista inlägget för idag, Godnatt och sov så gott.


PLUGGA MATTE

Hejhej!
Skulle egentligen plugga med Jessica, men vi pallade inte, så vi tog fram kameran och började fota. Det var jätte kul! Men nu så ska jag ta fram matteböckerna och göra läxan. Vi Hörs!
Love you ♥

HUBBA BUBBA


BALLERINA

Hejhej!
Slutade tre idag, har bara suttit och kollat på toy story 3 med lillebrosan. Nu så ska jag ta och plugga lite matte med Jessica, ska bara käka i mig dem sista ballerina kexen och skynda mig till henne. Vi Hörs!

SOMETIMES IT LASTS, BUT SOMETIMES IT HURTS INSTEAD

Har nyss läst lite, och ska strax borsta tänderna och sova. Börjar tidigt i morgon därför tvingar jag mig själv att sova nu för att kunna vakna i tid i morgon. Godnatt och sov så gott!

JESSICAS FAKE SIDECUT

Hahaha , Jessica hur kunde du klippa dig så ? :(
Det var iallafall bättre! Ni anar inte hur mycket vi sitter och skrattar just nu!

ORDKUNSKAP

Just nu sitter jag och pluggar lite ordkunskap, samtidigt snackar jag med Jessica på skype! Ska snart ta en lite paus ifrån ordkunskapen och plugga So en stund.

NY DESIGN PÅ G

Hejhej!
Har suttit och funderat på detta ganska länge idag faktiskt! Tänkte fixa en snygg design som är lite mer höstig och roligare. Har redan en plan på hur den ska se ut så ska kanske börja fixa i morgon eller idag. Men det kommer ta tid.. Men jag lovar att lägga ut den så fort den är klar! Vi Hörs.

HOME SWEET HOME

Hejsan!
Har vart på tjejgruppen det var jätte kul och trevligt! Sen stack vi och kollade på tjejernas handbolls träning. Och nu så har jag nyss käkat och sitter och pluggar. Har So läxförhör på fredag så ska plugga till det strax. Vi Hörs snart!

MELLANMÅL

Hejhej!
Slutade nyss, skolan var helt okej idag! Nu så ska jag ta och käka mellanmål och sen plugga. Vid fem drar jag till tjejgruppen och träffar Jenny,Rebecca,Sofia och Hanna det ska bli kul. Vi Hörs!

BACK TO SCHOOL

Har nyss kollat på något Tv program och druckit té, ska strax borsta tänderna och och läsa lite. ser verkligen inte fram emot skolan i morgon. Men jag hoppas att ni har haft en bra söndag för det har jag haft! Godnatt.

VECKANS SKÖNHETSTIPS:


film med jessica

Hejhej
har nyss kommit hem, har vart med Jessica och kollat på film och haft det kul! Synd att hon åker på söndag kommer sakna henne! Aja strax kommer ett inlägg om ett skönhetstips som jag lovade att jag skulle lägga ut ikväll. Vi Hörs!

UT OCH FOTAR

Hejhej!
Har nyss käkat lunch och ska strax ut och fota en stund, det är så fint väder idag! Har typ inga bilder..Senare drar jag hem till Jessica och kolla film och har det kul! Vi Hörs.

SJUKT DUKTIG


16 OKTOBER

Hejhej!
Hann inte blogga igår eftersom jag pallade inte, satt bara och kollade på en massa filmer och myste. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske någon kompis vem vet ? Iallafall ikväll bjuder jag på ett skönhetstips så håll utkik.Vi Hörs!

BILD REPSIS...

Hej!
Har nyss käkat och just nu sitter jag och skypar med tjejerna! Vid 6 drar vi till Ladan och har det kul, Vad ska ni göra ikväll?
Bild i repris...

I ♥ JUSTIN BIEBER


DÅLIG UPDATERING..

Hejhej!
Förlåt för min dåliga updatering men igår kom jag hem vid nio och sen när jag kom hem firade vi min lillebror och käkade tårta och det mysigt. Pallade inte blogga då, och var jätte trött. Men det var sjukt kul igår vi stack först till ladan och skrattade och hade det bäst och sen stack vi till bostället och hade det trevligt. Idag så ska jag till Ladan och ha det kul med alla! Nu skypar jag med hanna,hanna och sofia. Vi Hörs!

GODNATT

Godnatt, berättar om allt imorgon pallar inte nu är jätte trött sov så gott allihopa!

JAFET JAY SAMSON!!

Hejhej !
Äntligen FREDAG! Idag ska jag och mina kompisar till Ladan och har det kul! jag tar med nog med mig min lillebror för han ville så gärna följa med! Aja just nu är jag suuuupper glad eftersom jag fick Jafet jay samson i idol att komma imorgon typ , jag chatta med honom nyss och fick hans nummer och allt är sååå GLAD! Men bara så ni vet kommer jag komma hem sent så kanske inte så mycket bloggning ikväll men ska försöka!

I never said i was an angel

Ska alldeles strax göra mig i ordning, har nyss läst lite.Nu så ska jag ta och hoppa ner i sängen och sova Godnatt!

GLASS

Hejhej!
Mamma köpte hem lite glass idag, så ska sitta och mumsa i mig lite! Sen så ska jag hoppa ner i sängen och läsa ett tag. Vi Hörs!

DAGENS INKÖP :


Stickad Magtröja H&M 99:-
Svarta jeans Ginatricot 199:-

Tyvär bilderna blev inte så tydliga, pallade inte fota med systemkameran så ni får nöja er med dess!

LÄXFRI

Hejhej!
Har äntligen städat klart hela min garderob. Hittade en massa tröjor som jag inte har använt på jätte länge haha..
Har inga läxor tills i morgon YESS! Kanske bara lite ord som jag måste kunna tills nästa vecka så det e chill!
Denna kvällen kommer jag tillbringa med min familj men jag kommer såklart också blogga! Snart kommer ett inlägg med kläderna jag köpte idag.

RENSA GARDEROB

Hejsan!
Kom nyss hem från Nova-Lund, var där med Elin köpte ett par svarta jeans och en stickad tröja bara, visar ikväll!
Nu så ska jag ta och rensa hela garderoben det ska bli kul! Det kanske blir en liten bloppis vem vet ? om ni vill att jag ska lägga ut en bloppis kommentera då, Vi Hörs!

BE YOUR SELF, NOBODY'S PERFECT

Du säger att du älskar regnet, men när det kommer fäller du upp ditt paraply.
Du säger att du älskar vintern, men när vintern kommer, stänger du din dörr.
Du säger att du älskar vinden, men när vinden kommer, fryser du.
Därför blir jag så rädd när du säger att du älskar mig.

JUST STOP FOR A MINUTE AND SMILE

Hejsan!
Har nyss gjort klart en svenska läxa, nu så ska jag kolla lite bloggar. Har ni något tips på någon bra blogg?
Kommentera om du vill att jag ska kolla just din blogg!

HALSDUK 99:-

Hejhej!
Kom nyss hem från Nova-Lund köpte bara en halsduk på Ginatricot för 99:- , skulle köpa en massa tröjor men hittade inga! Imorgon drar jag till Nova med Elin igen, och då ska jag köpa svarta jeans och en massa tröjor.
Vi sticker direkt efter skolan. Aja bilderna på halsduken blev inte så tydliga så fick ta en bild från Ginatricot istället!

MOT NOVA..

Hejhej!
Skolan var helt okej idag slutade vid tre, har nyss käkat mellanmål och pluggat lite, men ska strax till Nova med någon kompis.. ska handla nya tröjor,en halsduk osv.. Men Vi Hörs när jag kommer hem!

when love comes true

Godnatt, så Hörs Vi i morgon!

water splash


Tog dessa bilder i helgen, tyckte att dem blev ganska coola ändå!

SATSUMAS

Hejhej!
Nu när det ändå är Höst, har världens godaste frukt kommit kan ni gissa vilken ? jo det är satsumas! Älskar verkligen satsumas fast dem är lite sura, men det är ju det som är gott! Just nu sitter jag och mumsar i mig några stycken!

PLUGG,PLUGG

Hejsan ,
Har nyss käkat klart min kladdiga kladdkaka som blev toppen! Nu så ska jag in i pluggvärlden och börja plugga lite.Samtidigt som jag pluggar kan man alltid ha lite sällskap på skype med en underbar vän som heter Jessica.
Har alltid lika kul med lillebrorsan..

ÄLSKADE SKITUNGE ♥

Hejhej!
Skolan var helt okej idag slutade kvart över tre, har nyss käkat och nu så sitter jag med mamma och beställer ringar,smycken. Ska strax börja med plugget. Tänkte också baka kladdkaka snart MUMS, Vi Hörs!
Älskade skitunge♥ ...

you don´t deserve my tears

Har nyss gjort mig i ordning inför skolan i morgon, Börjar 8.10 palla? Men sånt e livet.. Ska strax sova men ska skypa lite med Jessica en stund till, Vi Hörs!


VECKANS SKÖNHETSTIPS:



JAG GAV DIG EN CHANS MEN DET TOG MIG INGENSTANS

Ska strax ta en snabb dusch och sen så tänkte jag fixa ett inlägg om skönhetstips. Så Vi Hörs snart igen!

MIN DAG

Hejhej !
Idag har jag haft otursdagen, det började med att vi cyklade till Nova och så ösregnade det på oss.. Sen när vi var framme skulle jag ta ut pengar på kontot, så spärrades mitt kort och hade inga lösa pengar. Så jag kunde helt enkelt inte köpa något ja som skulle "stor shoppa" men som tur var har man alltid bästa vänner som lånar ut lite pengar jätte snällt! Aja efter Nova kom vi på att det var tjejgrupp idag , så jag och några kompisar cyklade i ös regnet dit. Det var jätte mysigt som vanligt! Och nu så är jag hemma, har precis käkat och ska snart ta en snabb dusch. Vi Hörs!

NOVA-LUND

Hejhej !
Direkt efter tandläkaren stack jag och jessica hem till henne och kollade på en film som hette " honey 2" den var jätte bra! Vi två drar alla tjejer till Nova-Lund (köpcentrum). Vi Hörs!

GODMORGON

Godmorgon,
Har nyss käkat frukost och ska strax ut och träffa Jessica, sen drar vi till tandläkaren, Efter tandläkaren ska vi fota med Elin. Vid två drar jag och möter mamma i stan inte helt säkert men kanske. Vi Hörs!

och vad du än försöker säga nu, så får du mig ändå

Godnatt, sötnosar!

vanilj té

Hejhej!
Just nu sitter och dricker vanilj té och chattar med kompisar. imorgon ska jag upp tidigt för jag ska följa med jessica till tandläkaren! men innan jag sover ska jag kolla lite bloggar en stund. Vi Hörs!

SKYPE WITH JESSICA

Hejhej!
Har nyss målat naglarna och käkat kladdkaka MUMS! Nu så sitter jag i soffan och skypar med Jessica, ska snart ta en snabb dusch. Vi Hörs!

SPA

hejhej!
Har nyss sett en film som hette "sleepover" den var helt okej. Nu så tänkte jag fixa naglarna, sätta på en ansiktsmask, pedikyr och annat mysigt tänkte att detta kan man göra en tråkig-söndagskväll eller? Aja detta är mina planer för kvällen. Vi Hörs!
Hittade en hemsida nyss på nätet om att man kunde göra " newspaper nails " ändå snyggt kolla denna videon om hur man gör osv.. ↓ jag måste bara testa!

lalala

Hejhej!
Har vart och promenerat lite med mamma och käkat glass,
Nu så ska jag kolla lite bloggar och käka samtidigt. Vi hörs!

Älskar dig lillebror ♥

HELT SJUUKT

Heelt sjukt, ändå rätt duktig för att vara så liten!

9 OKTOBER

Godmorgon!
Vaknade vid nio tiden och sen dess har jag bara suttit och kollat på Tv och käkat frukost, I morgon har jag studiedag NAJS! Men idag så ska jag antagligen ut med mamma vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men kanske in till stan en sväng eller till något köpcentrum ? Vi Hörs snart igen!

YOU ARE MY OTHER HALF

Godnatt, sov gott allihopa!

FADE INTO DARKNESS

Hejsan
Kom hem för en timme sen, skönt och träffa släkten har inte träffat dem på flera veckor nu så det var jätte mysigt. Nu så ska jag sätta på en film och sen sova. Vi Hörs!

KUSIN VITAMIN

Hejhej
Har nyss kollat en film med mamma, strax drar vi till min kusin och träffar släkten. Det ska bli kul! Så ska börja fixa mig och sånt nu, kommer hem sent ikväll så blir inte någon bloggning. Kanske något mobilinlägg vet inte. Men annars får ni ha en jätte trevlig kväll allihopa.

MYS MED MAMMA

Mamma kom nyss hem med pizza och läsk, så ska sätta mig och käka. Senare ska jag och mamma kolla på någon film och käka godis & chips, bara ha det mysigt. Vad ska ni göra ikväll då ?

Header på G

Har nyss fixat en header som jag kanske ska ha men den är fortfarande inte riktigt färdig. Så ska fixa lite mer på den nu, skulle egentligen till stan med tjejerna men mamma är inte hemma och jag måste ha busskort -_-
Så det får bli en hemmadag antagligen. Ska sätta på en film nu och samtidigt fixa headern. Vi hörs!

GODMORGON SUNSHINES

Bloggade inte igår eftersom direkt när jag kom så var jag jätte trött och pallade inte sitta vid datorn så jag somna direkt, men det var sjukt kul hos Jenny kan jag säga! Nu så ska jag fixa lite frukost och sen kanske va med någon kompis.
Gammal bild, Älskar er!

FIXA MIG

Just nu håller jag på att fixa mig, strax ska jag träffa Elin hon ska locka mitt hår! Sen vid kvart över sex drar vi till Jenny! Kommer hem sent ikväll så som sagt blir det inte så mycket bloggning men ska försöka! Vi Hörs!

PRESENT KORT - H&M 1000kr

Hejsan
Åh jag är med och tävlar om ett present kort värd 1000kr! Hos denna tjejen:http:thousandmil.blogg.se, Var med och tävla du med! Jag själv älskar H&M eftersom dem har jätte snygga kläder där, och om jag hade vunnit det presentkortet hade jag köpt vadsomhelst där det finns ju typ allt! Missa inte denna chansen var med och tävla du med!

TAGGA FEST IKVÄLL !

Hejsan ,
Idag är det äntligen FREDAG! Ikväll blir det fest hos jenny för hon fyller år det ska bli skoj! Ska snart träffa Elin sen drar vi till Nova och köper present. Vi Hörs!

you are my dream

Har nyss repeterat lite i boken, och ska alldeles strax hoppa ner i sängen och läsa. I morgon är det redan fredag, och tänk vad veckan har gått så snabbt! Men det innebär att det blir mycket bloggnig.Detta är mitt sista inlägg
för dagen. sweet dreams!
Godnatt!

SKYPE WITH JESSICA

Hejsan , Har nyss värmt lite kanelbullar och nu så sitter jag i soffan och skypar med Jessica! Känner att jag har blivit lite förkyld och hostar lite hoppas det går över tills i morgon, för Jenny ska ha fest! Och vill inte missa den. Men ska skypa lite till och sen läsa lite. Vi Hörs!
Photo by; Julia

NIKON

Hejsan !
Har bara suttit och gjort Matte och So hela tiden, Nu så ska jag ta en snabb dusch och sen fortsätta med läxor. Vi Hörs!

SÖÖÖT

Hejhej!
Har inte pallat blogga alls idag, kom hem vid fyra eftersom jag hade hemspråk. Ja sen dess har jag pluggat Matte och skypat med Elin. Nu så ska jag göra So-läxan och plugga lite matte.Vi Hörs!

SAKNAR TIDERNA..

Godnatt, Så hörs vi imorgon!

klar!

1.Började med att smörja händerna med Atrix, Som är en sjukt bra handkräm och som gör att naglarna blir
lena.
2.Sen filade jag naglarna så att dem blev mjukare och lenare, och sen målade jag bara över den ros/röda
färgen.

Klar!

FIXA NAGLARNA

Ska nog ta och fixa naglarna nu, Har typ inte haft på nagellack i ungefär två veckor nu.Så ska ta och fixa dem i ett tag nu.Kommer före & Efterbild senare.Vi Hörs!

you turned out to be the best thing i ever had

Hejhej!
När vi kom till Bostället så var vår ledare inte där, hon var antagligen sjuk så vi gick dit onödan.Fast vi hade det jätte kul ändå, Vi testade på Dj grej (kommer inte ihåg vad det heter), Men det var jätte kul annars. Nu så ska jag ta och läsa lite. Vi Hörs!

STOCKHOLM BOKAT √

Fick nyss reda på att jag ska till STOCKHOLM på höstlovet YES! Vi har nyss bokat, har aldrig vart i Stockholm så det ska bli kul att åka dit, LÄNGTAR!

PROV √

image description
Tjena!
Har nyss käkat mellanmål, Äntligen klar med alla prov! Och det innebär att jag kommer blogga mer.
Vid sju drar jag till Bostället och träffar tjejerna för vi ska på något möte som handlar om tjejmässan.Vi Hörs!

TIDEN HAR GÅTT VÄLDIGT FORT..


ON MY MIND

Godnatt, sov så gott allihopa!
Tagen av- Michelle

JAG GRÅTER BARA I REGNET

Hejsan! Har bara pluggat och övat inför prov i morgon, fixade lite vanilj-té nyss också. Men ska fortsätta med pluggandet nu. Vi Hörs!

ÄLSKAR DIG ♥

Hej , har nyss vart med Jessica vi fotade för båda hade bildbrist. Aja nu har jag iallafall ett par bilder.
Älskar dig, och kommer alltid att göra det oavsett vad som händer ♥

KANELBULLARNAS DAG

Hejhej !
Kom nyss hem, vi fick reda på våra resultat idag det gick bra! Mamma har nyss fixat lite mellan mål så ska käka nu, ska snart börja med plugget! I morgon har jag Engelsk & Hk prov :s Glöm inte att det är kanelbullarnas dag idag !
Sen så ska man träffa denna bruden!

GODNATT

Godnatt, allihopa Vi Hörs imorgon!

JUSTIN BIEBER

Hejhej !
Har nyss pluggat klart till engelska provet, ska iförsej plugga imorgon också. Aja just nu sitter jag och läser lite om Justin Bieber om ni inte redan visste det så gillar jag Justin Biber hehe.. Men ska alldeles strax sova men det kommer ett till inlägg snart!

KANELBULLAR

Mamma har nyss bakat kanelbullar Mums! Det är ju kanelbullarnas dag imorgon så glöm inte det. Ska sätta mig och fika nu och samtidigt pausa från läxorna !
Mums!

NOVA,TJEJGRUPP OCH PLUGG

Hejhej !
ojj glömde blogga.. Men har faktiskt inte haft tid, har vart på Nova med Jenny och fikat och kollat runt i affärer. Sen stack vi och träffade hanna och sofia på tjejgruppen. Och ja nu är jag hemma och ska alldeles strax börja med plugget ! Har engelska & Hk prov på onsdag!! Palla.. Aja ska sätta igång med plugget strax, ska bara läsa lite bloggar först!

ANSIKTSMASK

Ska nog sätta på en ansiktsmask jag köpte igår, och läsa bloggar! Har ni några tips på bloggar?

GRILLAT ♥

Hejhej !
Sorry för dåligt upd.. men idag har jag vart och grillat hos min moster och kusiner! Det kändes riktigt häligt att få träffa kusiner och släkten. Har inte träffat dem på länge så vi åkte dit idag! Nu så kollar jag lite bloggar och chattar med kompisar! Jag ser att statestiken har höjts, blir riktigt glad när jag får jätte många besökare. Men Vi Hörs!

VANLIG SÖNDAG

Hejhej!
Idag blir det en nog vanlig hemmadag, Helgen har gått jätte snabbt och imorgon är det redan skola -_-
Nu så ska jag sätta på en film och bara chilla, Vi Hörs snart!

FRUKOST

Godmorgon bloggen!
Vaknade nyss, Nu så ska jag fixa lite frukost och läsa lite bloggar. Vi Hörs!

JÄTTE BRA FILM!

Hejsan
Har nyss sätt klart filmen , den var ass grym! Rekomenderar den starkt!!! Aja ska nog kolla fb och sen sova. Godnatt!

16 wishes

Hejhej
Har nyss fixat lite popcorn och dricka, Nu så ska jag hoppa ner i soffan och kolla på "16 wishes" den verkar vara jätte bra! Men Vi Hörs snart igen..

UNDERBAR KVÄLL

HEjsan ,
har ju vart på stan med mamma men när vi kom dit hade affärerna stängt så vi promenera lite och åt glass och lunch det var jätte fint väder idag också ! Aja senare stack jag och några tjejer ut och köpte lite godis och fotade, måste bara säga att jag aldrig har skrattat så här mycket haha!
Har fler bilder men dessa bjuder jag på!

1 OKTOBER

Godmorgon!
Har nyss tagit en snabb dusch och nu så ska jag börja fixa mig eftersom jag ska till stan med mamma och min lilebror, vi ska shoppa och fika! Det är jätte fint väder idag.. Skulle egentligen kolla på tjejernas match. Men senare ska vi ut och fota allihopa det ska bli skoj! Vi hörs när jag kommer hem!

sometimes I just want to say, Good night

GodNatt, Vi Hörs imorgon!

► Play the moment ▌▌ Pause the memories ■ Stop the pain ◄◄ Rewind the happines

Hejhej
Har bara suttit och kollat på en massa filmer och ätit en massa gott hela kvällen. Känner verkligen att jag är riktigt trött nu, så ska hoppa ner i sängen och sova. Men det kommer ett till inlägg snart igen. Vi Hörs!
Lånad av Julia

RSS 2.0