BLOGGPAUS

Hejhej!
Har funderat på detta länge nu, ska tyvär ha bloggpaus i några dagar nu.. Har så mycket prov jag måste plugga till och hinner inte att blogga då. Denna veckan kommer vara stressig för mig, men kommer tillbaka igen på fredag! Kommer sakna bloggen jätte mycket!! Hoppas ni ändå stannar kvar och förstår mig, Vi hörs på fredag!

MATTE, SVENSKA & SO

Har massa prov denna veckan som jag har pluggat till, ska fortsätta med det nu. Har inte orkat blogga så mycket idag, har för det mesta bara tagit det lungt. Tänkte fixa lite té nu vi hörs!

COVER - MISTLETOE


FINISH

Hejhej!
Har äntligen städat klart rummet, nu så tänkte jag ta och plugga en stund, medans tjejerna kommer. Oh juste i morgon är det avslutning på tjejgruppen, så jag och tjejerna ska hem till en av tjejgrupps ledarna och baka pizza och ha det kul! Aja Vi Hörs strax.

STORSTÄDA

Godmorgon sötnosar!
Har precis käkat frukost och ska alldeles strax börja städa rummet. Senare så ska jag och Sofia & Jessica plugga So. Ha det bra!

everyone has someone in their life that keeps them looking forward to another day

Hejhej!
Dålig uppdatering i know, men har haft en underbar dag med mina bästa vänner Sofia & Jessica. Helt underbara tjejer. Kan börja med att jag inte har skrattat så här mycket idag, ni anar inte! Först var vi på Nova-Lund och kollade lite i affärer och sånt. Sen stack vi hem till Jessica och käkade glass med hallon och blåbär. Sen helt plötsligt fick vi en skratt attack helt random och började skratta as mycket. Senare vid 7 köpte vi pizza, efter det hoppade alla tre i sängen och fotade, jaa har iallafall haft en underbar dag. Hoppas ni också har haft det. I morgon är det första advent! Jag ska storstäda rummet i morgon och pynta lite i huset med mamma. Men ska sova nu, Godnatt världens bästa bloggläsare!

LÖRDAG 26 NOVEMBER

Godmorgon!
Vaknade vid 10 idag, har precis käkat frukost och fixat mig. Om 1 timme ska jag träffa Jessica & Sofia! Vi ska kolla på film och käka gott. Men först ska vi till Nova-Lund för en grej. Vi Hörs!
Bild i repris..

IM SCARED..

Åhh gud vad rädd jag är just nu, precis när jag skulle logga in på min facebook så stog det att ditt konto har spärrats och att någon ifrån " malaysia " hade varit inne på den klockan 09.55. Min kompis har också blivit spärrad av " anonymos " åhh guuud, har dem inget liv eller, går och förstör andras privat grejer eller hur jag nu ska förklara. Men ni fattar..

MY DAY

Hejhej !
Har inte pallat blogga så mycket idag, men iallafall så här har min dag sett ut :
1. Först kom jag hem, käka mellanmål osv..
2. Stack och träffade Jessica & Sofia.
3. Sen drog vi till Coop - forum och köpte kyckling, glass, hallon, blåbär, godis och läsk!
4. Stack hem till Jessica och fixade en god middag! Det blev kyckling med pommes och beanise sås (stavning)
5. Vi spelade in en video och var riktigt speedade, och hade över kul video kommer...
6. Snackade om allt möjligt, bland annat framtiden..
7. Stack hem, skulle till kusinen i Odarslöv och där träffade man en massa andra kusiner.
8. Och nu är jag hemma!
Så här har min fredag sett ut, hoppas ni också har haft en lika trevlig fredag!

HEELG SNART!

Hejhej!
Dagen har varit chill, har bara haft en lektion och resten av dagen har bestått av " rädda barnen " har alltså inte haft en vanlig skoldag. Men men nu har jag No och slutar om ca 30 min.. sen är det HEELG längtar! När jag kommer så får ni reda på vad som händer ikväll. Vi Hörs!

smile and always be happy. don't make your haters glad by seeing you lonely

Tjeeena!
Hoppas ni blev nöjda med bilderna, bara så ni vet så kommer det en till del. Har precis läst lite i en bok. Nu så ska jag ta och lägga mig, är riktigt trött! Godnatt alla bloggläsare.
Säger godnatt med denna bilden..

DUBAI DEL 1

Burj khalifa på dagen  Burj khalifa på kvällen - dålig kvalité
Poolen vi badade i ...



Mammas kompis barn..











Donuts mums!













Atlantis..











En bild till dig Michelle ♥





Mums Pizza hut..


DUBAI BILDERNA NEXT..

Hejhej !
Tänkte alldeles strax lägga ut bilder ifrån Dubai, Men lägger inte ut så många bilder på mig själv kanske 1/2 eftersom alla blev typ inte bra..

Todays look


Rosa triko & vit randig tröja - Forever 21
Jeans - Cubus

CONVERSE

Hejhej !
Är hemma nu, och har precis fotat " todays outlook " kommer lägga ut dem strax. Har gjort klart No läxan, nu ska jag bara göra lite svenska sen är jag läxfri. Ha det bra!

PLUGGA MED SOFIA

Hejhej !
Skolan var rätt okej idag, efter skolan stack jag hem till Sofia. Hon skulle egentligen hänga med mig hem och plugga men hon pallade inte. Så vi stannade kvar hos henne. Vi har precis bakat pannkakor och nu gör vi lite läxor. Vi Hörs när jag kommer hem.

SÅ HÄR KAN DET GÅ NÄR JESSICA ÄR TOK KÄR

Ni kanske inte fattar men jaja..

LÄXA 5,6 & 7

Hejhej!
Har bara suttit och gjort matte, men har iallafall gjort klart läxa 5,6 håller på med 7:an nu. Webbar med Jessica samtidigt. Har inte bloggat så mycket idag, men ni vet ju varför.

SOMEONE LIKE YOU

Hejhej!
Sitter här med Sofia, vi har suttit och pluggat och försökt spela in till en läxa men vi lyckas typ aldrig för vi skrattar hela tiden.. Idag ska jag bara plugga så kommer inte blogga så mycket bara så ni vet. Men ska försöka göra mitt bästa.
Så här kan det gå..

FA LA LA


@ SOFIAS PLACE

Hejhej!
Slutade tio över tre, när jag kom hem åt jag snabbt! Sen skulle jag träffa sofia, vi skulle göra läxorna tillsammans. Nu är jag hos henne och vi gör No:n. Ha det bra!
Vi föralltid..

ONSDAG 23 NOVEMBER

Godmorgon!
Engelskan har precis börjat, idag tänkte jag kanske lägga upp bilder från Dubai och vad jag köpte. Har sagt tusen gånger men har haft så mycket att göra så därför har jag inte kunnat. Så om jag hinner så lägger jag kanske ut dem idag. Ha det bra!

you belong with me

  • Tjeeena!
  • Har pluggat, käkat, kollat Tv och chattat med underbara personer. Nu så ska jag läsa ett litet tag, sen ska jag sova. Vi Hörs!


YOU ONLY LIVE ONCE..


never mind, I'll find someone like you

Hejhej!
Har druckit smoothie, och gjort en massa läxor! Bland annat Hemkunskap, Matte och No. Nu förtjänar jag en liten paus från läx-världen haha..

smoothie

Är det någon mer än jag som är sugen på smoothie ? har letat runt lite på nätet och hittat en massa recept, ska ta och fixa en riktigt good smoothie nu, passar perfekt när man har suttit med läxorna i ett tag..

JUST NU


GOD EFTERMIDDAG

Hejhej!
Har suttit och skrivit på min No- uppsats som ska vara inlämnad på fredag, och nu sitter jag och gör lite matte.
Tänkte kanske lägga ut saker jag köpte i Dubai idag, men får se om jag hinner. Hoppas ni har haft en trevlig tisdag!
Kul har man när läraren går ut från klassrummet
photo by; Michelle

PIXLR

Godmorgon!
Började tio över åtta idag, försov mig men kom ändå i tid. Hade hemkunskap nyss och vi bakade kanelbullar!
Just nu har jag engelska, min kompis har hjälpt mig med att ladda ner ett redigerings program där man kan göra coola effekter!
Här är en t.ex. :

MYSIGT

Tänkte ta en paus från pluggandet, och bara sitta i soffan och läsa ett tag! Ska sitta lite med familjen och bara ha det mysigt. Vi Hörs!

PUGGET..

Hejhej!
Sorry har inte kunnat blogga idag så mycket, för att jag slutade vid tre och sen har jag bara pluggat och sen vid halv sex skulle jag på tjejgrupp. Och kom nyss hem det var riktigt mysigt, men som sagt har jag haft det fullt upp hela dagen. Just nu sitter jag och pluggar, och käkar middag samtidigt. Vi Hörs !

GODMORNING

Godmorgon, vaknade halv åtta. Har precis fixat mig, och ska bara käka frukost snabbt! Sen måste jag skynda mig till skolan, ska ju träffa Sofia & Jessica innan för vi skulle ha följe. Men Vi Hörs!

LOVE

Hejhej!
Har duschat och fixat flätor, nu tänkte jag gå och lägga mig! Börjar halv nio i morgon, och ska ha följe med Jessica & Sofia. Godnatt!

DUSCHEN NEXT..

tänkte börja lägga ut dagens outfit varje dag, men vi får se hur det blir! i morgon är det skola, det känns som att helgen har gått så snabbt. Men ska ta en snabbis in i duschen nu, Kram!
En bild jag tog i Dubai..

JENNYS FÖDELSEDAGSFEST

Känner mig riktigt sen med dessa bilder, men men här har ni bilderna.

HAR INTE SKRATTAT SÅ HÄR MYCKET

Hejhej!
Min dag har varit bäst idag, det började med att jag och sofia stack till Nova-Lund och skrattade som faaaaan har inte haft en sån här rolig dag! Senare så följde hon med mig hem och vi skrattade också och typ chilla, sen kom Jessica som vi också hade kul med men dem stack för en stund sen! Min dag har bara bestått av skratt. Hoppas ni också har haft en lika rolig dag som jag har haft. Nu så ska jag chatta med lite underbara vänner, strax kommer lite bilder från Jennys fest, haha har inte hittat kamera sladden så därför har jag inte kunnat lägga ut, Vi Hörs!

SÖNDAG 20 NOVEMBER

Godmorgon!
Vaknade 10 idag, har bara suttit och kollat på Tv. Idag ska jag och sofia till Nova-Lund och fika/käka där och shoppa! Ska bara fixa mig, sen ska vi träffas. Vi Hörs!
Ph; Elin

good as its gets

Hejhej!
Har precis sett klart filmen " New yourk minute " med kusinen, den var riktigt bra! Ska sätta på en till film nu, Vi Hörs!

KALLT

Hejhej!
Pallar inte gå ut eftersom det är riktigt kallt ute, så ska ringa sofia och fråga om hon kan koma hem till mig istället, vad ska ni göra ikväll?

HAR ONT I HUVUDET

Hejhej!
Dagen var som sagt underbar, vi käkade lunch på en resturang på Nova-Lund och sen fikade vi på ben & jerry. Träffade även Jenny & Jessica! Var med dem en stund också. Nu är jag hemma, har jätte ont i huvudet ska ta huvudvärks tablett och hoppas på att det hjälper. Ska ju vara med Sofia & Elin ikväll. Men men Vi Hörs!
Älskar denna bilden, saknar gamla tider..

WHEN YOU GIVE ME THE TRUE LOVE, I WILL GIVE IT BACK TO YOU

Hejhej!
Kusinen ringde nyss och sa att vi kunde dra till Nova-Lund, och Sofia skulle typ iväg. Men vi skulle
träffas senare ikväll jag, Sofia och Elin. Men har lite bråttom nu måste dra, men Vi Hörs när jag kommer hem!

Sofia is on the skype

Hejhej!
Rubriken talar om vad jag gör just nu. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra vi funderar på att gå till Nova-Lund och shoppa en stund och kanske fika på ben & jerry. Någon hade visserligen gjort hål i mitt cykel däck, så pappa skulle fixa det i morgon när han kommer hem. Så vi får se vad det blir av.. Vi Hörs!

VILL HA EN IPHONE 4 S !!!!

Vill så jätte gärna ha en iphone 4 s! Ska kanske få en.. Ska bara tjata, tjata och tjata tills jag får en haha..

LISTEN


LÖRDAG 11.03

Godmorgon!
Vaknade vid 10 och har precis käkat frukost. Idag ska jag och Sofia kanske vara, om inte jag skulle följa med kusinen till Nova-Lund. Ska ta och läsa lite skvaller tidningar som jag oftast brukar göra på en Lördag. Vi Hörs!
Ny bild tagen i Dubai på hotellet..

HAR INTE GLÖMT DUBAI BILDERNA

Hejhej!
Bara så ni vet så har jag verkligen inte glömt bort Dubai bilderna, håller fortfarande på att redigera dem och fixar lite. Så dem kommer kanske upp på söndag.. Ska försöka göra klart dem så fort jag kan iallafall!
Aja ska ta och läsa lite nu, sen så ska jag sova! Godnatt.
Bild jag tog i flyget..

underbar dag

Hej
Har inte pallat blogga eftersom jag hade jätte bråttom efter skolan, Men har iallafall sett filmen " breaking dawn " sjukt bra !! speciellt slutet.. Men ska inte berätta mer om den för att vissa av er kanske inte har sett den. Aja efter filmen stack jag, Jessica, Sofia och Jenny ut och skrattade och hade det kul, sen stack alla hem för vi skulle käka. Men jag kunde inte gå ut med dem för att mormor kom och hälsade på, sen kom mina morbröder och mostrar också! Så har alltså haft en underbar dag! I morgon ska jag kanske träffa Sofia och vi ska säkert hitta på något skoj. Men ska ta och sova strax eftersom jag är jätte trött! Bloggar strax igen.

BE YOUR SELF

Godmorgon på er!
Just nu har jag So, men tänkte ta och blogga snabbt! Idag är det äntligen fredag!!! Längtar tills efter skolan för då ska jag ju se " twihlight " har läängtat. Men men måste dra nu, Vi Hörs!

GODNIGHT ALLIHOPA!

Med denna bilden säger jag Godnatt! tog fotot på flyget när jag hade tråkigt..

IM FREE

Är äntligen färdig med alla läxor, nu så ska jag kolla lite bloggar och kanske sätta på en film. Ska ta och redigera lite bilder från resan senare har redan börjat så är snart klar. Vi Hörs!

SKYPAT I 2 TIMMAR

Har suttit och skypat med Sofia i 2 timmar nu, och samtidigt gjort en massa No. Vi planerade om att kanske sova över på lördag till söndag, inte säkert. Men men vi har iallafall reserverat platser, vi ska se filmen i morgon klockan 15.30. Är redan sjuuukt sugen på att se den! Aja ska fixa en kopp té nu, Vi Hörs strax!
Bild i repris..

HELGENS PLANER

Fredag - Bio med sofia, jenny och jessica
Lördag - Nova-Lund med kusin
Söndag - Kompisar
Så här ser min helg ut, kanske händer mer grejer. Men vi hörs!

SKYPE MED SOFIA

Hejhej!
Har precis käkat, sitter och skypar med Sofia. Tänkte alldeles strax lägga ut helgens planer så håll utkik!

BREAKING DAWN

Har försökt reservera platser tills i morgon, men bio-automaten funkade inte typ.. Så istället får man hoppas på att det finns biljetter kvar tills i morgon. Vill ju jätte gärna se den!! Har sett alla twiglight filmerna.
Men men ska ta och plugga lite till nu, Vi Hörs!

YESS!

Hejhej!
Slutade vid tjugo i fyra, skulle egentligen ha utvecklingsamtal idag.Men mamma skulle på något viktigt möte nu, och pappa är i London. Så det blir inget utv. idag! Nu så ska jag plugga, längtar tills i morgon eftersom då är det FREDAG YESS!
Sööööööt !

todays look

Tog en snabb bild i skolan på " todays look "
Satte på mig något enkelt idag..
Randig tröja - Ginatricot
Ljus blåa jeans - Ginatricot
Tubhalsduk - Ginatricot
Uggs - Dinsko

SVENSKA NU !

Hejhej!
Svenskan har precis börjat, ska sitta och läsa en stund. När jag kommer hem så ska jag kolla biljetter till " twighligt " filmen, jag, Jessica, Jenny och Sofia kanske skulle se den i morgon vi skulle egentligen se den igår när det var premiär men vi hann inte. Aja ska börja läsa nu, slutar tjugo i fyra idag eftersom jag har hemspråk.. Men bloggar mer under dagen, Vi Hörs!
Förra vintern..

MYSIG KVÄLL

Hejhej!
Har haft en underbar kväll med familjen och moster,morbror och mormor. Därför har jag inte kunnat blogga..
Men en bra nyhet är att jag har hittat min kamera-sladd så har överfört alla bilder nu. Men kommer inte lägga ut
dem idag eftersom ska alldeles strax hoppa ner i sängen och sova. I morgon börjar jag åtta.. Aja detta är sista inlägget för dagen, Godnatt!

FIXAT & TRIXAT SKALET

När jag var i Dubai köpte jag mobil-klistermärken i flera olika färger. Så på flyget tog jag min tid till att pynta skalet, blev jätte nöjd.

Eller vad tycker ni ?

Läxor

Har suttit och pluggat No och matte, är klar nu! Vi ska alldeles strax få gäster min morbror,moster och mormor kommer strax. Skulle egentligen hem till Jenny och träffa tjejerna men mamma berättade nyss. Jaja ska kolla lite bloggar nu. Vi hörs!
Dagens outfit -
Jeans - Ginatricot
Korall och vit randig tröja - forever 21
Halsband - Fått av mamma
Tyvär inga bra bilder men jaja..

BACK ON TRACK

Hejhej!
Är hemma nu, kom hem igår kväll vid 11 tiden. Har vart i skolan idag och träffat mina underbara vänner som jag har saknat. Jag och Jessica tänkte se filmen " twighligt " den fjärde idag men vi hann inte det är ju premiär idag. Så istället så ska vi se den på fredag med Jenny och Sofia och om någon av dem andra vill hänga med. Vid halv sju drar jag hem till Jenny och träffar Sofia & Jessica! Hon har FF så vi ska ha det skoj. Men ska ta och plugga nu Vi Hörs!
Lägger upp bilderna från resan ikväll kankse..

HEJDÅ DUBAI , HEJ IGEN SVERIGE

Hejhej!
Vi har precis vart nere och käkat frukost, flyget åker vid 5 tiden så kommer hem någon gång vid 11. Nu så tänkte vi ta en sista promenad ute på stan, vädret är på topp idag 35 ° ! synd att vi åker just idag. Orkar inte med skolan, men sånt e livet. Detta blir det sista inlägget idag, jag bloggar antagligen inte säkert när jag kommer hem. Kommer sakna Dubai..  Pussss Vi Hörs!

...


DUNKIN DONUTS

Åhhh älskar dunkin donuts, käkade där idag! Hittade en massa fina bilder på we ♥ it, så gjorde ett snabbt collage.

.


i dont know why you love me, and thats why i love you

Hejhej!
Har precis tagit en snabb dusch, har bara badat och solat idag. Vid 6/7 gick vi och promenerade på stan och käkade god middag. Nu så ska vi packa ner det sista i resväskan sen så tänkte jag sätta på en bra film och käka ben & jerry som jag köpte på hotellet nyss.
Har ni några bra filmtips ni skulle vilja dela med er?

TO THE BEATCH

Hejhej!
Nu drar jag till stranden, har lite bråttom eftersom taxi chauffören väntar på oss där nere. Men jag bloggar när jag kommer hem. Vi Hörs!

LAST DAY IN DUBAI

Hejhej!
Vaknade för 1 timme sen, och har precis vart nere och käkat frukost. Nu så ska jag fixa mig för vi ska alldeles strax till stranden och bada, sen på kvällen ska vi promenera en stund på stan. Kommer inte kunna lämna Dubai, ni anar inte hur fint det är här men i morgon åker jag tillbaka till kyliga Sverige. Vi hörs strax!
En bild jag tog i flyget..

DREAM GIRLS

Hejhej!
Kom nyss hem efter en shopping tur på stan och " Dubai center " det som är så bra är att " burj khalifa " ligger exakt utanför köpcentrumet så fotade massor, köpte även en randig tröja från " forever 21 " och 2 parfymer från " victoria secret " visar när jag kommer hem. Har också köpt presenter till mina underbara vänner, nu så tänkte jag sätta på filmen " dream girls " i morgon så ska vi tillbringa dagen vid stranden och bara njuta av solen, eftersom vi inte har haft så mycket tid till att bada och sola, så vi bestämde oss till att tillbringa dessa sista dagar på stranden. Vi Hörs strax!

UT & BADA

Hejhej!
Kunde inte blogga dessa dagar eftersom vi hade inte så mycket tid, dessa dagar har jag vart i Atlantis,havet, en massa köpcentrum och mycket mer.. Har precis vaknat klockan är 11 hos oss nu. Vi ska ner i hotellet och käka frukost strax, sen blir det bada och gå runt på stan har shoppat massor som jag kommer visa när jag kommer hem. Hinner somsagt inte blogga under dagen, men bloggar ikväll när jag kommer hem. Vi Hörs! Saknar alla mina underbara vänner jätte mycket pussss på er.
Saknar er och Hanna W , Hanna B och Rebecca som inte är med på bilden lavioo!

Börjar bli lite dött på bloggen nu.

Hejsan jag heter jessica och jag är nadins bästa vän. Jag tänkte gästblogga lite, för bloggen
börjar se så dött ut. Iallafall ni vet ju att hon är i DUBAI och har det skönt och trevligt där.
Ha en super dag kram / jessica!

RICE KRISPES

Sitter och käkar rice krispes nu, ska strax ta och lägga mig eftersom vi ska vakna tidigt i morgon. Detta blir nog det sista inlägget för idag. Godnatt allihopa så Hörs Vi i morgon.
Jätte fula bilder, men ni får nöja er!

LÅNGT INLÄGG!

Hejhej!
Omg, Är äntligen framme. Kom fram igår vid 5, men det fanns inget internet. Så idag köpte mamma internet. Ska berätta om hela min resa nu! Det började med att vi fick åka i flyget i 6 timmar, det var lite läskigt denna gången eftersom hela planet skakade hela tiden. Men när vi kom fram så kände man den varma luften. Efter vi hade tagit våra väskor och allt tog vi en taxi upp till hotellet, taxi-chauffören var jätte konstig haha. Aja när vi kom fram till hotellet tog det ett litet tag tills vi fick komma upp till rummen. Jag vilade en stund sen bestämde vi oss för att gå ut och käka och promenera på stan. Vi valde att käka på pizza hut, det var jätte gott. Sen tog vi en liten promenad ut på stan, vi gick in i en massa affärer och så köpte jag ett par ballerina. Senare stack vi till ett café och drack smoothie och milkshake, jag drack smoothie med smaken jordgubb och hallon mums. Sen gick vi tillbaka till hotellet och då var klockan runt 11, vi satt och kollade på Tv och skrattade och hade det jätte kul.
Nästa dag stack vi till ett köpcentrum som är jätte känt och det är " Dubai mall " tror jag det hette. Det var liksom 5/6 våningar och i varje våning var det cirka 1000 affärer en våning med bara resturanger och en med bara märkes kläder typ blueberry, lacost och allt, sen var det en våning med bara barn kläder, och en våning med bio, en våning med smycken/skor, och en våning med hemgrejer och mycket mer... Och så vi fick vi se världens största akvarium med hajar och alla sorters fiskar fotade jätte mycket. Aja sen gick vi in i en mega stor godis affär som också var känd och den hette " candydellicous" tror jag.. Och där inne kunde man hitta allt ifrån karameller till choklad, liksom allt godis man kan gilla! Köpte massor.. Sen gick vi in till masssa affärer, sen fanns det ett litet café som hette "cupcakes projekt" dööör så söta cupcakes det fanns. Käkade en med godisglitter, har fotat jätte många bilder.. Sen käkade vi där också. Och när man gick ut från köpcentrumet fanns det en vattenfontän som dansade till musiken haha ni kanske inte fattar men det är sant haha, sen fanns det också " burj khalifa " som är den största byggnaden i hela världen. Fotade massor.. Bara så ni vet fanns det bara turister haha... Köpcentrumet stängdes tolv så vi stack vid 10. Efter vi hade varit i alla affärer och sånt så hade vi jätte ont i fötterna så därför stack vi tidigt. Nu är jag i hotellet och har precis fått tillgång till internet, har skypat med Elin och nu chattar jag med Jessica. Saknar alla min underbara vänner.. I morgon så ska vi till atlantis där man också kan se alla sortes fiskar så ska fota jätte mycket. Sen ska vi också till stranden och bada, senare så ska vi till stan och shoppa och käka gott ! Detta blev ett långt inlägg hoppas ni pallar läsa. Ska sova snart eftersom vi ska vakna tidigt i morgon. Hinner kanske blogga i morgon om inte taxi cauffören är tidig. Annars bloggar jag såklart! Tog tyvär inte med mig datasaldden så alla bilder kommer när jag kommer hem. Ska ta och käk mini bananer nu hehe. Vi hörs!

DUBAI

Hejhej!
Är säkert framme nu och njuter av 30° värme, vi ska antagligen ta en taxi upp till hotellet eller någon buss. Så fort jag kommer till hotellet så ska jag vila en stund sen om jag får tag på internet kommer jag säkert blogga. Ha det bra för det har säkert jag.
Längtar tills vi ska gå och bada..

LÄXOR,MUSIK OCH FILM

Nu sitter jag säkert på flyget och lyssnar på musik och samtidigt gör lite läxor. Har med mig lite pringels och godis som jag strax ska käka framför en bra film. Vi ska åka en lång flygresa i 6 timmar.. Aja Vi Hörs strax med ett till tidsinställt inlägg.

Good life


SITTER ANTAGLIGEN PÅ FLYGET NU..

Hejhej!
Detta är ett tidsinställt inlägg, just nu sitter jag säkert på flyget och är riktigt glad. Flyget landar nog vid 4/5 om det inte blir försenat. Här på flyget ska jag göra en massa grejer bland annat: Läxor eftersom jag kommer inte palla göra dem när jag är i Dubai. Ska också sätta på en film,läsa och lyssna på musik kanske sova? Men ni får ha det bääst här , så Hörs Vi kanske när jag är framme!

HEJDÅ SVERIGE , HEJ DUBAI !

Japp nu åker jag , klockan är ca: fem på morgonen. Är super trött! Men strax ska vi ta tåget mot Malmö och sen flyget. Kommer sakna allihopa, och bloggen. Kommer inte uppdatera så mycket det vet ni om. Men om det är så att jag inte får tillgång till internet så vet ni varför. Men jag lovar att skaffa det på något sätt! Rubriken säger ju typ allt!
HA DET BÄÄÄÄST, FÖR DET SKA JAG HA! Vi Hörs!
Ni är helt klart bäääääst, älskar er! Kommer sakna er fett mycket.

JUSTIN BIEBER IS MY DREAM

Hejhej!
Har försökt blogga innan men det funkade inte, säkert något fel på blogg.se men aja måste sova nu för att kunna vakna upp i morgon. Men det kommer ett inlägg innan jag åker också! Godnatt allihopa.

MY DREAM IS PARADISE

Hejhej!
Har precis tagit en snabb dusch, kommer inte kunna sova.. Men ska ändå lägga mig strax! Vi Hörs strax igen.
Photo by; Elin

WHEN LOVE COMES TRUE

Hejhej!
Kom hem vid halvåtta, har sagt farväl till mina underbara kompsiar. Kommer sakna alla mina vänner och även bloggen eftersom jag kommer inte uppdatera varje dag, nu när jag ändå är borta i 1 vecka så ska jag njuta av det. Hoppas ni förstår hur jag menar, Men jag lovar att blogga så fort jag får internet på hotellet. Men somsagt kommer inte blogga alls mycket. Ska åka vid fem på morgonen så det kanske kommer lite tidsinställda inlägg under dagen. Annars så lovar jag att jag kommer blogga. Men ska ta och radera lite bilder på kameran och ladda den. Vi Hörs!

DÖÖÖR SÅ SNYYGG

Hejhej!
Kom precis hem, köpte bara ett par tights. Efter Nova-Lund stack jag och mamma och köpte snacks och lite annat till flyget. Ska strax ringa Sofia och ha följe med henne till tjejgruppen. Men Vi Hörs när jag kommer hem!

MOT NOVA-LUND

Hejhej!
Har lite bråttom nu, ska till Nova-lund med mamma och handla ett par tights snabbt! Sen ska vi åka och handla lite snacks och annat som vi ska ha med på flyget. Vid halv sex drar jag på tjejgrupp med kompisar, sen vid kvart över sju drar vi och träffar dem andra tjejerna och snackar lite med dem, och sen så ska jag säga hejdå till dem! Kommer verkligen sakna min bästa vänner. Aja ska dra nu Vi Hörs när jag kommer hem!
Tog denna bilden för två månader sen..

strax mot skolan

Godmorgon!
Har precis käkat frukost, som jag sa börjar jag halv nio så fick lite sovmorgon ska ta och fixa mig nu. Kommer antagligen blogga under dagen inte säkert, annars så bloggar jag när jag kommer hem. Vi Hörs!
Gammal bild på mig och sötnosen Jessica..

MIN DAG I MORGON :

Har precis hoppat ner i sängen med en bok i handen, ska ta och läsa en stund innan jag går och lägger mig. Börjar halv nio i morgon så får lite sovmorgon.. Efter skolan ska jag och mamma åka och handla lite grejer inför resan, Senare vid halv sex ska jag på tjejgrupp och träffa en massa kompisar.. Och ja säga farväl till dem bästa!
Sådär ser min dag i morgon ut, detta blir nog mitt sista inlägg för dagen. Godnatt allihopa!
Kommer sakna alla mina underbara vänner..

HEMMA

Hejhej!
Kom hem för 1 timme sen, Har haft det skit kul. Tog en snabb dusch precis. I morgon e det skola pallar inte..
Men det kommer bli skönt att slippa skolan i 1 vecka! Aja ska strax sova är jätte trött. Men Vi Hörs snart!

OM 1 TIMME..

Hejhej!
Sitter och chattar med kompisar, Om en timme drar vi på bröllopet! kommer säkert hem sent ikväll, men om jag pallar så kommer jag blogga när jag kommer hem. Detta blir nog sista inlägget innan jag drar. Ni får ha en jätte trevlig kväll allihopa, så Hörs Vi när jag kommer hem!

Gammal photobooth bild..

NI FÅR HA EN TREVLIG KVÄLL..

Hejhej!
Sitter och chattar med kompisar, Om en timme drar vi på bröllopet! kommer säkert hem sent ikväll, men om jag pallar så kommer jag blogga när jag kommer hem. Detta blir nog sista inlägget innan jag drar. Ni får ha en jätte trevlig kväll allihopa, så Hörs Vi när jag kommer hem!

Gammal photobooth bild..

SKA PÅ FEST STRAX..

Hejhej!
Förlååt för min dåliga uppdatering, men jag har vart och träffat en massa släktingar idag! Så hann inte blogga, Ska strax på bröllop, min nästkusin gifter sig idag. Så ska börja fixa mig nu, det kommer komma ett inlägg till innan jag drar. Annars så önskar jag alla mina läsare en trevlig kväll! Så Hörs Vi antagligen när jag kommer hem.

I ♥ YOU

Med den här bilden säger jag Godnatt , och sov så gott allihopa!

I Don't Hate You, I've Just Lost All Respect For You

Hejhej!
Har precis sett klart filmen "17-again" tyckte inte den var jätte bra, men rekommenderar den ändå. Nu så ska jag hoppa ner i sängen och läsa ett tag, har inte läst på länge... det kommer ett till inlägg innan jag går och lägger mig. Vi Hörs!

ÄNTLIGEN FÄRDIG !

Hej!
Är äntligen färdig med packningen YES! Om ni undrar varför det har tagit så lång tid, så är det för att jag bara har småpackat hela tiden, Men nu så är jag klar! Ska alldeles strax sätta på en film och bara ta det lungt. Vi Hörs!

409 INLÄGG

Hejhej!
Kollade nyss på en av mina kompisars blogg och såg att hon hade lagt ut hur många inlägg hon hade gjort! Så tänkte det kanske hade varit kul om ni fick reda på det. Sammanlagt har jag gjort 409 inlägg, rätt nöjd eftersom jag skaffade bloggen i somras så inte konstigt. Jag hoppas på att jag gör ca 900-1000 inlägg detta året men man vet aldrig, jag måste ju blogga mycket då! Men vi får se hur det blir. Puss på er så länge!

Headers jag har haft:

KOMPISAR

Hejhej!
Har vart med kompisar, vi stack hem till Jenny och kollade på en massa videos och skrattade sjukt mycket. Gick hem vid halv nio eftersom jag och mamma ska fortsätta med packningen. Aja ska packa klart det sista nu, Vi Hörs!
Har inga bilder det är därför jag har samma bilder hela tiden typ! Men jag hittar inte min datorsladd så
därför kan jag inte lägga ut nya bilder.. Men jag lovar att lägga ut nya bilder så fort jag hittar sladden..

KUSIN VITAMIN

Hejhej!
Kom nyss hem, Har vart hos kusinen. Mamma och jag stack dit vid ett. Nu så ska jag antagligen ut och träffa kompisar om jag får tag på dem. Men Vi Hörs!
Bild i repris..

GRATTIS HANNA


Idag fyller denna bruden år! Ett stort GRATTIIS till henne. I ♥ YOU ! För att komma till hennes blogg:
Klicka HÄÄR !

PACKAT HELA MORGONEN..

Godmorgon!
Har bara packat sen klockan tio, Har packat ner allt nu. Men ska ha lite annat också. Iallafall idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska kanske till Nova-lund med kusinen inte säkert. Vi Hörs strax!

GODNIGHT ALLIHOPA!

Rubriken säger allt!

FACEBOOK LÄMNA INTE MIG!

Hejhej!
Sitter i sängen och kollar på Tv, ska strax sätta på en bra film och käka lite godis till! Har ni hört att Facebook kommer hackas i morgon!! Jag kan verkligen inte leva utan FACEBOOK! Om ni inte tror mig så kolla Aftonbladet där står det. Detta kan ju också vara ett ryckte men man vet ju aldrig..

HITTAR INTE KAMERASLADDEN

Hittar tyvär inte kamerasladden, har letat i hela huset men hittar inte den. Men mamma ska hjälpa mig att leta så det är lungt. Hade fotat jätte många bilder, men tyvär. Dem kommer väll nog upp i morgon om jag och mamma hittar den. Vi Hörs!
Har fått ganska långt hår tycker jag..

KÖPT SENASTE VECKORNA..

Tänkte lägga ut lite vad jag har köpt dem senaste veckorna, har inte pallat lägga ut. Men strax bjuder jag på det!
Ni kommer även få se på min nya vinterjacka som jag köpte förra veckan! Vi Hörs strax.

I LOVE YOU

Hejhej!
Har vart och haft det suuuuper med dem bästa, vi kollade idol och käkade godis, skrattade mycket och hade det sjukt skoj! Nu så skypar jag med Jessica och samtidigt packar klart inför resan har mycket kvar hehe...
Vi Hörs!

BÄSTA FREDAGSKVÄLLEN MED DEM BÄSTA!

Rubriken säger allt!
Photo; Michelle

UT OCH TRÄFFAR BRUDARNA

Hejhej!
Ska fixa mig nu och käka snabbt, sen träffar jag Jessica och senare träffar vi brudarna! Kommer bli sjukt kul eftersom har inte träffat dem på jätte länge känns det som. Sen drar jag till min kusin och sover över där. Vi Hörs tar med datorn till min kusin också.

PACKA,PACKA..

Hejhej!
Har precis tagit fram resväskan och ska strax börja packa ner kläder jag ska ha med, har tagit fram lite kläder men ska ta fram lite till! Det sägs vara ca 30° där, så kommer vara solbränd när jag kommer tillbaka haha! Aja ska fortsätta med packaningen nu, Vi Hörs!
Denna texten skrev underbara Jessica till mig, har redan skrivit tillbaka till henne! Älskar dig twini ♥

FREDAG 4 NOVEMBER

Godmorgon!
vaknade vid nio tiden, och har bara bläddrat bland en massa bloggar! Idag är det fredag, så ska hitta på något kul med mina bästa vänner tror jag! Men ska ta och käka frukost först och sen får vi se vad det blir. Vi Hörs!

stereo heart

Dags att sova nu, Godnatt allihopa!

NY HEADER

Hejhej! som ni ser så har jag bytat header kände för att byta, denna är bara tillfällig ska ha en annan senare som jag måste fixa rätt så länge på och som kommer ta tid, så bjuder på denna så länge! Uppdatera om ni inte ser den. Kommentera gärna om vad ni tycker. Vi Hörs!

A tight hug can do so much for someone that's hurting

Gammal bild..

您好

Fick reda av Jessica att den filmen vi skulle se hade inte premiär förens 11 november, konstigt eftersom när vi skulle kolla filmer på filmstaden så stog det att den hade premiär den 2 november. Alltså blir det ingen bio i morgon, men vi hittar väll säkert på något kul!
Om ni undrar vad det står som rubrik , så står det Hej på kinesiska!

THREE THINGS ABOUT ME

• Jag älskar att resa utomlands, och därför vill jag bli flygvärdinna när jag blir stor!
• Jag gillar att umgås med familjen och mina bästa vänner.
• Jag har 4 syskon.
Det här var tre saker om mig.

LYSSNA PÅ DENNA ↓


VAR GLAD FÖR DEN DU ÄR

Hej!
Har precis tagit en snabb dusch, nu så sitter jag och chattar med en massa underbara vänner! Humöret är på toppen idag känns det som, statestiken har gått upp , och har fått en massa härliga kommentarer av er! Det glädjer mig jätte mycket bara så ni vet. Vi Hörs strax!
Dit åker jag snart..

FILMKVÄLL MED THE GIRLS

Hejhej!
Direkt efter Nova-Lund bestämde jag och Sofia för att dra hem till mig, sen ringde vi jessica och frågade om hon ville komma och kolla på film med oss. Sen när hon kom så kolla vi på filmen "sleepover" den var sjukt bra! Jessica & Sofia stack precis! Aja GISSA vad jag fick reda på nyss? JO att jag ska till DUBAI på tisdag, Mamma och Moster hade planerat en resa tillsammans utan att jag visste något, så på Tisdag gäller det! LÄNGTAR som fan! Ska surfa runt lite på nätet nu och chatta med kompisar Vi Hörs!
Dåliga Phooto-booth bilder, men pallade inte ta med System!

NOVA-LUND MED SOFIA

Hejhej!
Ändrade planer mamma ska på något möte så vi ska iväg senare istället! Strax drar jag och Sofia till Nova-Lund och shoppar. Vi Hörs när jag kommer hem!
Älskar dig sofia!

DAIM TÅRTA

Hejhej!
Sitter och käkar Daim-tårta mums! Ska strax iväg med mamma, men innan vi drar ska jag kolla klart mitt favorit program! Vi Hörs.

WE FOUND LOVE

Godmorgon!
Har precis käkat frukost och ska strax kolla Tv. Idag ska jag, mamma, syrran iväg någonstans kanske Väla eller köpenhamn men vi får se. Vi Hörs snart!

ONLY GIRL IN THE WORLD

Hejhej!
Har bara suttit och kollat covers/videos hela tiden. Nu så ska jag hoppa ner i sängen och sova. Godnatt allihopa!

L.O.V.E

Just nu sitter jag och chattar med Jessica, strax tänkte jag sätta på en bra film och käka klart min Ben & Jerry! Vi Hörs.



Nadin tipsar!

Hejhej!
Tänkte tipsa er om 2 bra tjejfilmer:

16 wishes :


Picture this:



Finns jätte många fler, men dessa två tipsar jag om verkligen. Vi Hörs!


VECKANS PLANER!

Torsadag: Ut med mamma och syrran, kanske Köpenhamn/Väla

Fredag: BIO med Jessii vi ska se footlose, senare sova över med kusin!

Lördag: Shoppa med mamma eller va med kompisar!

Söndag: Ska på fest med mamma,syrran!

Japp detta är mina planer inför veckan, sen är det skola. Shiiiet var lovet har gått fort. Tycker inte ni det?


Blir ingen video idag..

Hejhej!
Har vart med Jessica och Sofia, efter det så stack jag till kusinen. Vi hade det jätte kul, kollade på en massa filmer och skrattade. Kom precis hem, just nu chattar jag med en massa kompisar. Strax kommer en planering om vad jag ska göra i slutet av veckan, så håll utkik ojsan juste glömde berätta att jag inte kommer lägga ut en video idag tyvär det får bli någon annan dag. Vi Hörs!

@ JESSICAS PLACE


När löven har fallit på marken, har jag fallit för dig

Hejhej!
Det blir nog ett video inlägg ikväll, nu så ska skynda mig till Jessica för vi ska hitta på en massa roliga saker. Vi Hörs ikväll!

funderar på att lägga ut en video..

funderar på att lägga ut en video där jag visar vad jag har för smink osv..  Eller vad tycker ni ?
Bild i repris..

LUNCH

Hejhej!
Mamma har precis fixat lunch så ska ta och käka nu, efter det så ska jag ta och sätta på en bra film. Senare så ska jag antagligen vara med Jessica, men vi får se. Vi Hörs!

2 november

Godmorgon!
Vaknade vid nio, har nyss sett klart en film. Idag ska jag kanske vara med Jessica eller till Ikea med mamma eftersom vi ska köpa lite grejer till mitt rum. Och i morgon ska jag,mamma och syrran till Danmark/Köpenhamn det ska bli sjukt kul. Nu så väntar jag på att Jessica ska logga in på facebook så vi kan bestämma hehe. Vi Hörs!
Saknar dig rebbe..

TAKE ME OR LEAVE ME

Nu så ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova. Godnatt allihopa!

redan halv tolv..

Ojsan! klockan är redan halv tolv. Tiden har gått väldigt fort utan att jag har märkt något haha..
Har nyss sett klart filmen, och just nu sitter jag och kollar lite bloggar. Ska strax ta och lägga mig eftersom jag är
ganska trött. I morgon hade jag tänkt lägga ut lite bilder på mitt rum (om jag pallar). Vi hörs snart.
Älskar dig..

BEN & JERRY

Sitter och käkar Ben & Jerry glass mums! Samtidigt som jag kollar på "picture this"...

PICTURE THIS

Hejhej!
Kom hem vid åtta, har nyss tagit en snabb dusch. Nu så ska ja se klart filmen "picture this" vi såg nästan klart hela jag och Jessica men sen började filmen hacka så vi pallade inte. Men ska se klart den nu. Vi Hörs!

MOT JESSICA

Ska dra och kolla på film med Jessica, Vi hörs ikväll!

mot coop

Hej!
Är äntligen färdig med rummet, blev faktiskt nöjd (kan visa mitt rum någon dag). Aja nu så tänkte jag cykla till coop och köpa godis och pringels! Vi Hörs.

ÄNDRADE PLANER

Hejhej
Ska inte till Nova-Lund utan ska sitta hemma och ha det tråkigt, ska städa lite rummet! har precis möblerat om mitt rum med mamma så ska fixa lite till. Vi Hörs snart.

1 NOVEMBER

Godmorgon!
Vaknade för en stund sen och har precis käkat frukost, idag ska jag och Jessica till Nova-Lund och shoppa och senare på dagen ska jag och mamma möblera om mitt rum som jag sa! Vi Hörs strax.
Älskar denna bilden..

I CAN'T IMAGINE A LIFE WITHOUT YOU

Med den här bilden säger jag Godnatt till mina underbara läsare!

By; Ginatricot


COLLAGE..

Hejhej!
är inne och kollar H&M:s hemsida, ska strax fixa ett collage på kläder jag vill ha och ska köpa! I morgon kanske jag och Jessica drar till Nova-Lund och shoppar. Sen på dagen ska jag och mamma möblera om mitt rum det ska bli kul! Men ska börja fixa collaget nu så får ni se hur det blir senare..

RSS 2.0