I CAN ONLY IMAGINE

Har suttit och skypat med Jessica i flera timmar nu, för tillfället så sitter jag bara i sängen och lyssnar på musik.
I morgon börjar jag iallafall 8 så ska upp tidigt, det blir en lång dag för mig. Slutar vid 15.40.. Och därefter ska jag hem till Jessica, men nu måste jag gå och lägga mig, Godnatt och dröm sött allihopa!
Glöm inte "veckans blogg" som jag avslutar i morgon 20.00, Big love ♥

WANTEES


CALL ME MAYBE ?

Jag idag!

Hej på er, har suttit och gjort lite läxor. Nu skypar med Jessica, vi bestämmer lite grejer inför i morgon!
Annars gör jag inget speciellt, ska strax gå och lägga mig. Vi hörs strax, pussar!

I BUILT YOU A HOME IN MY HEART


ONSDAG

Jag just nu!

Hej allesammans, kom hem för drygt 1 timme sen. Har precis vart och käkat med mamma på " Max "
Ska alldels strax ta tag i plugget, har sjukt mycket och göra. Men ska försöka uppdatera mycket idag, pussar!

DAGS ATT GÅ TILL SÄNGS

Har varit ganska trött idag, vilket betyder att jag alldeles strax måste gå och lägga mig.
Ska vakna vid 7 i morgon, så måste vara pigg! Ville hur som helst bara önska er en godnatt och hoppas ni har haft en bra dag! Big love. ♥


GLÖM INTE VECKANS BLOGG!

Ville bara påmina er om " veckans blogg " som jag avslutar på torsdag så glöm inte att delta, nu ska jag kolla på top modell. Pussar!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

VARMA KOPPEN + PLUGG

Jag just nu!

Hallo! Har för det mesta bara suttit i sängen med en stor kopp te, samtidigt pluggat lite inför engelska förhöret
i morgon. Annars har jag inte gjort så mycket, ska ta och fortsätta med resten av läxorna nu. Pussar!

GRATTIS HANNA!

Älskar er, ni är bäst!
Photo; Michelle

So sorry för den dåliga uppdateringen, efter skolan gick jag och tjejerna och överraskade hanna med en tårta, hon fyller år idag!
Grattis älskade hanna! ♥

GOT TO LOVE YOU

Hej på er, har suttit i ett par timmar och pluggat till engelska provet som är nästa vecka samt gjort klart det sista på min So:keynote. Nu ska jag byta om och bara ta det lugnt, börjar 10.10 i morgon så lägger mig antagligen senare. Vi hörs, pussar!

THINGS I WANNA DO


FLER LÄSARE GENOM ETT KLICK!

Klicka på bilden eller här.
Om du vill ha fler läsare, så är det här en grej för dig. Bloggriket går till så att du först ska lägga till din blogg på hemsidan. Sedan ska du länka Bloggrikets hemsida på din blogg, och ju mer röster/klick du får så hamnar du högre upp på topplistan. Så gå med i Bloggriket och få fler läsare!


I NEED YOU TO NEED ME.

Hejsan, hoppas allt är bra med er!
Skoldagen idag har varit dryg, slutade vid 3 och sen dess har jag pluggat och samtidigt chattat med lite kompisar. Nu ska jag rensa lite bilder, och sen göra en svenska uppgift. Ni får ha det så bra, pussar!

BLOGGPAUS TILL IMORGON

Hej på er, idag har jag vart i stadsparken med min älskade kusin. Vi fotade massor, fikade i stan och hade riktigt kul!
Synd att det redan är skola i morgon, lovet har varit undebart med dem bästa!
Nu ska jag fixa lite grejer, och sen bara ta det lugnt. Kommer tyvärr ha bloggpaus till i morgon, så vi hörs i morgon igen! Kommer även lägga upp dem nya bilderna från idag i morgon, ni är bäst pussar!
 


THE ONE THAT GOT AWAY

Hejhej, har vart hemma hos Michelle tillsammans med tjejerna vi snackade, skrattade och mycket mer!
Jag och Jessica gick hem vid nio eftersom vi var sjukt trötta efter den långa dagen idag.
Just nu sitter jag i soffan och är ombytt till varma kläder,samtidigt som jag skypar med Jessica.
Ville även påminna er om " Veckans blogg " glöm inte att delta!
Vi hörs strax, Pussar!

TACK TJEJER!

Snygga är vi!
Hej allihopa, kom hem för drygt 1 timme sen. Har haft det underbart med tjejerna, dagen började med att jag tog tåget till Eslöv och träffade Amra. Sedan gick vi runt i stan, snackade, skrattade och hade allmänt kul! Sen drog vi och träffade Jessica & Kanjana. Och vid 3 tog vi tåget till Lund, och sedan mot Nova-Lund. Har inte skrattat och haft det såhär kul på länge, tack tjejer ni är underbara!
Nu är jag riktigt trött, så ska bara ta det lugnt. Pussar!

MOT TÅGSTATIONEN

Drar och träffar Amra, Jessica & Kanjana nu. Vi hörs när jag kommer hem, pussar!

AMRA

Godmorgon, förlåt för den dåliga uppdateringen igår men mitt internet funkade inte. Skönt att det är tillbaka igen, Aja vaknade för 2 timmar sen. Ska börja fixa mig nu, för vid 12 drar jag och träffar Amra!
Får se vad vi hittar på, men nu måste jag börja fixa mig. Vi hörs innan jag går, pussar!
Söta, fina, underbara Amra!

FILMMARATON

Ska alldeles strax börja fixa mig, vid 6 går jag och träffar hanna, elin & sofia sen drar vi till coop och handlar lite gott. Halv 6 blir det filmmaraton på bostället, ska bli jätte kul!
Pussar.
just nu ..

NEW IN

Svarta jeans med dragkedja - Veromoda 299 :-
Grå topp - Ginatricot - 99:-
Blå stickad tröja - Ginatricot - 199:-

VÄLA

Hej på er, allt bra med er?
Jag kom nyligen hem, har haft det sjukt kul med min underbara vän. Vi var bland annat i Väla och shoppade, nu är jag somsagt hemma och ska alldeles strax fota mina nya inköp!
Vi hörs, pussar!
Det var jätte fint väder idag!

GAMMLE VÄN

Godmorgon allesammans, har ni sovit gott ? det har iallafall jag gjort. Har precis käkat frukost och nu så ska jag snabbt börja fixa mig. För vid 12.15 blir jag hämtad av min kompis mamma, jag ska nämligen hem till en kompis  i Veberöd. Det ska bli jätte kul och få träffa henne, vi har inte träffas på mer en 2 år!
Men nog om det, ni får ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem. Pusssar!
Sjukt snygg outfit, eller vad säger ni ?

VECKANS BLOGG!


STAY WITH ME.

Har suttit och fixat överraskningen en stund, men den är inte uppe förens senare ikväll. Nu ska jag dricka lite te och läsa i en bok, pussar!

HELLOW!

Hej på er allihopa!!
Jag hoppas ni har haft en lika trevlig dag som jag har haft, kom iallafall hem för en timme sen. Har vart lite överallt balnd annat i triangel (köpcentrum). Köpte en present till min kompis, plus lite grejer till mig. Nu hade jag tänkt ta och fixa en liten överraskning till mina underbara läsare, så ni får hålla utkik. Pussar!

SÖTING

Godmorgon allesammans, vaknade för drygt 2 timmar sen. Har precis fixat mig och käkat frukost, ska alldeles åka men tänkte bara uppdatera lite. Kommer hem vid 4 nån gång alltså blir det ingen uppdatering förens jag kommer hem. Men vi hörs senare, pusssar!

INREDNING

Hej på er, kom hem för drygt 1 timme sedan. Har precis bytt om, och börjar bli lite trött. Tänkte alldels strax gå och lägga mig. I morgon ska jag och mamma åka och handla lite ny inredning till vardagsrummet, men med det här inlägget säger jag Godnatt så hörs vi i morgon! ♥
bild i repris, kommer nya bilder i morgon!

AT THE MOMENT

Just nu!

Hejsan!
Jag, sofia & jenny stack till coop och köpte en massa gott, snackade och skrattade det var iallafall sjukt kul!
Nu är jag hos min morbror och ska vara här till 11 för att passa min lilla kusin. Hade alldeles strax tänkt sätta på en film och mysa. Ha det bra, pussar!

BARNVAKT

Hej på er, har hjälpt mamma med lite grejer och just nu gör jag ingenting. Vid nio ska jag vara barnvakt till min underbara kusin.Tar antagligen med datorn till kusinen så det blir mycket uppdatering. Men innan dess så ska jag och några kompisar ut. Nu måste jag börja fixa mig, vi hörs pussar!

HEMMA

Hejhej, kom hem vid 4. Har haft det sjukt kul med mina tjejer, vi fick bland annat en goodiebag med en massa saker i. Efter tjejmässan tog vi snabbt bussen till Entré, sen åkte vi hem. Nu ska jag gå och hjälpa mamma med lite grejer, vi hörs pussar!

MORGON

Godmorgon, vaknade vid 10. Har precis plattat håret, käkat och just nu gör jag ingenting. Ska strax ut och träffa tjejerna och sen tar vi tåget till malmö, det kommer inte bli så mycket uppdatering idag!
Men vi hörs såklart när jag kommer hem, pusssar!

TJEJMÄSSA

Hejsan, har precis kollat klart top model. Nu ska jag bara kolla lite bloggar sen går jag och lägger mig. I morgon ska jag, michelle & hanna ta tåget till Malmö, vi ska nämligen på en tjejmässa. Åker redan vid 12 och kommer hem vid 6-tiden eller innan. Hinner nog uppdatera innan jag går, ni får ha det så bra!
Godnatt ♥
Hanna, Jag, Elin & Michelle!

SEMMLEDAGEN

Hej allesammans!
Kom hem för drygt 3 timmar sedan.Vi gick runt lite, snackade och hade allmänt kul!
Har iallafall precis tagit ett varmt bad, bytat om och fönat håret. Nu så har jag satt mig bekvämt framför soffan med en mumisg semla, glöm inte att det är "semledagen" idag!
Nu blir det top model sverige, pussar!
Bilden är i dålig kvalite därför är den i svartvitt, just so you know!

SEMMLEDAGEN

Hej allesammans!
Kom hem för drygt 3 timmar sedan.Vi gick runt lite, snackade och hade allmänt kul!
Har iallafall precis tagit ett varmt bad, bytat om och fönat håret. Nu så har jag satt mig bekvämt framför soffan med en mumisg semla, glöm inte att det är "semledagen" idag!
Nu blir det top model sverige, pussar!
Bilden är i dålig kvalite därför är den i svartvitt, just so you know!

FRIEND

Har bara suttit och kollat på videos och tagit det lugnt, nu ska jag sätta på mig ytterkläderna och sedan dra och möta en kompis. Vet inte när jag kommer hem, men vi hörs såklart pussar!

CAN I WAKE YOU UP?

Hej på er, vaknade vid nio. Sen dess har jag bara kollat på tv, käkat frukost och läst lite bloggar. Nu ska jag börja fixa mig och sen ringa någon kompis. Vi hörs, pussar!

BABY YOU'RE FIREWORK

Med detta säger jag godnatt, hoppas ert lov har startat som planerat! Natti! ♥

HÅRINPACKNING

Hej på er!
har precis bytt om och nu hade jag tänkt sätta på en ansiktsmask. Sitter även med en hårinpackning i håret. Vi får höras lite senare tycker jag, har inte så mycket att skriva om just nu känner jag. Pussar!


PLANER

Dessa planer är inte helt bestämda, men ungefär sådär ser min vecka ut!

KRISTALLER

Foto & redigering: Nadin Al-ubaidi

Kamera: Nikon D3000


TRÅKIGT

Har suttit och fixat naglarna, rensat lite i garderoben och just nu gör jag ingenting. Funderar på att ta min tid till att fixa bloggen. Hoppas ni har haft en härlig måndag. Pussar!
Den här skjortan ska köpas denna månaden!

DONT FORGET TO SMILE


Hej på er! Mår ni bra? Själv mår jag bara bra. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag, men idag har jag och mamma varit i stan och gått runt i lite affärer och fikat osv.. köpte en ansiktsmask som jag hade tänkt sätta på ikväll och ett par tights. Kom iallafall precis hem, och nu ska jag ta och måla naglarna. Pussar!


TACK!

svar: tack så hemskt mycket! men tar tyvärr inte upp saker som handlar om mitt privatliv, dessutom
är ni anonyma.

SOMETIMES LIFE FEELS PERFECT

Hejsan, har kollat på filmen och just nu sitter jag och planerar veckan!
Kommer träffa en massa vänner som är otroligt saknade, lägger ut en " veckans planer " i morgon.
I morgon ska jag och mamma åka in till stan och fika osv.. får se vad som händer senare mot kvällen. Förmodligen så är detta sista inlägget för dagen, ni får sova så gott sötnosar ♥

SÅ SÖTA!


FILM TIME

Hej på er, har varit på ganska dåligt humör idag därför har det inte blivit så mycket uppdatering.
Har iallafall ätit, tagit det lugnt och kollat på film. Ska alldeles strax sätta på en till film, Dance Flick. Den är sjukt bra, och grymt rolig. Ni får ha en mysig söndagskväll, pussar!

DON'T KNOW ME? DON'T JUDJE ME.

Vet faktiskt inte vart jag vill börja eller hur jag ska skriva, Men, kommer ni ihåg då man var liten? Guuud så bra allt var då, inte sant? Jag kommer verkligen ihåg dom där dagarna då man gick i 1an, 2an, 3an, 4an och 5an. Man var överlycklig över att få springa ut på skolgården och leka med sina kompisar. Allt var så enkelt, inga problem, inga bekymmer, man grät då man inte fick äta godis och då det var läggdags klockan 8.. Kommer ihåg då jag och mina klasskompisar sprang ut från skolan på rasterna och slogs om vem som skulle gunga först. Då man alltid lekte kingout, kurragömma och åkte pulka på vintrarna osv..
Gud vad tiden förändrades, och fortsätter att förändras hela tiden. Dem vännerna man tror är ens liv, är verkligen inte dem man tror att dem e. Varför kan inte allt bara vara perfekt ? Har ni någonsin känt att inget räcker till? Att vissa dagar är så mycket sämre än dom andra? Att man bara vill försvinna ett tag och komma tillbaka då allt är perfekt igen och man älskar sitt liv?
Har haft massa sådanna perioder på senaste, vill bara börja om ..
Jag har en massa underbara vänner som jag älskar och ni vet vilka ni är. Men ska inte tråka ut er med detta! Kände bara för att skriva lite och dela med mig, Det sista jag vill säga är life isn´t perfect as you think!

SUNSHINE

Solen skiner, och jag har precis vart ute och fotograferat en stund. Nu ska jag fixa en kall smoothie och bara ta det lugnt, pussar!

SUNDAY

Hej på er!
Har ni sovit gott inatt? Det är ju lov nu, hur skönt som helst! Jag har i alla fall sovit gott. Just nu sitter jag och kollar på tv.Vad ska man göra en dag som denna? har inte riktigt bestämt vad jag ska göra, kanske vara med en kompis? gå ut och fotografera? fixa bloggen? får se vad det blir. Men nu måste jag gå upp och börja göra mig i ordning, pussar!

MYSKVÄLL HOS SOFIA

Har precis bytt om, nu ska jag börja fixa mig. Drar till sofia och kollar på film hos henne, får se när jag kommer hem. Ni får ha en mysig lördagskväll!

KÄRLEKSMUMS

Blev precis färdig med mina kärleksmums, dem blev super goda!
när jag har druckit upp mitt te, tänkte jag ta och fota lite vattenbilder. Ska även ta och fixa lite grejer på bloggen.
Vi hörs strax, pussar!

BAKA

Tog precis fram lite ingridienser, och nu ska jag baka " kärleks mums "
Pussar!

LÖRDAG

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag, var riktigt trött igår innan jag skulle lägga mig. Idag hade jag tänkt gå ut och fotografera, får se vad som händer lite senare. Men vad ska ni göra idag då ?
Pussar!
Miss the times, when everything was perfect ...

I MORGON

Mina planer kommer i morgon istället, nu ska jag bädda ner mig under täcket och sova. Godnatt världens bästa läsare! ♥

TÄVLING - HOS TINANJ.BLOGG.SE

Hejsan, kikade precis in på den HÄR super söta tjejens blogg. Hon har nämligen startat en TÄVLING där man kan vinna två fulla säckar med olika grejer. Perfekt ellehur ? var med du också! Jag tror Tina hade blivit super glad om just du hade velat vara med. Själv är jag helt klart med!
Säck 1.

- 10 st nagelack från märket Depend i olika färger
- Ett presentkort på Kicks värt 1100 kr!
- Tandbleknings kit från Simple smile
- 3 st Victoria Secret Body Splash
- Ett par låga Converse i strl. 38

 

Säck 2.

- 5 biobiljetter till valfri film på valfri SF biograf!
- Lancome Euphoria parfym
- Ett presentkort på MQ värt 900 kr!
- Ett par Hunters i strl 38
- Foundation, concealer samt puder från makeup store!

Lycka till!

IF YOU TREAT ME RIGHT, I'LL TREAT YOU BETTER

Tagen för några dagar sen ..
Vi har precis sett klart filmen " The next tree days " har sett den 1000 gånger och ändå är den sjukt bra, rekommenderar för er som gillar Action. Men nu ska jag snabbt byta om till myskläder, sen ska jag ta och chatta med lite underbara vänner. Tänkte även lägga ut planerna inför sportlovet. Håll utkik, pusssar!

GOTT

Hejsan, har suttit och myst med syrran och mamma. Vi kollade på en sjukt bra film, käkade en massa gott!
bland annat cheesecake som min underbara syster hade bakat, mummss! nu ska vi sätta på en till film får se vilken det blir. Men jag hoppas mina läsare har haft en mysig fredag! pussar.

HIT THE LIGHTS

Hejsan, kom hem för si sådär 1 timme sen. Har precis städat smikbordet, nu ska jag bädda sängen och fixa det sista. Ikväll blir det en mys kväll med Syrran & Mamma eftersom hon åker på söndag! Men nu ska jag fixa det sista på rummet, och sen åka och handla lite gott med mamma. Ni får ha en super mysig fredagskväll vi hörs strax pusssar!

ÄNTLIGEN LOV!

Hejsan! Provet gick toppen, slutade vid 14.10. Jag och några vänner sitter kvar i skolan och väntar på Sofia som har hemspråk.Sen drar vi hem till Jenny och fikar och har det skoj! Äntligen lov, har verkligen längtat! Kommer såklart blogga mycket. Men nu måste jag dra vi hörs sen, pussar!

FÖRLÅT!

Hej på er, So sorry för den dåliga updaten idag.
Just nu är jag helt trött, utmattad och svag i hela kroppen. Har ju spenderat hela den här dagen genom att bara plugga. Känner verkligen att jag kan det hära med no:n nu, men ni får önska mig lycka till!
Har iallafall precis bytt om till sov kläder och borstat mina tänder, känns jätte skönt att bara lägga sig i sängen och sova nu. Ska upp tidigt imorgon så att jag inte behöver tänka på att stressa, tänkte även ta en snabb ducsh innan jag drar mig mot skolan. Men men ska jag gå och lägga mig nu, Godnatt världens bästa läsare pussar! ♥

STUDDY

At the moment..
Hejsan, har precis vart på coop med sofia och handlat gott! Nu ska vi sätta igång med plugget. Kommer somsagt inte uppdatera så jätte mycket, men ska försöka. Ni får ha det så bra, pusssar!

GODFÖRMIDDAG!

Just nu!
Godförmiddag alla ni sötnosar! Just nu har jag matte och slutar om cirka 8 minuter sen är det lunch.
Idag slutar jag 15.40, efter skolan ska jag plugga med Sofia inför no:provet. Hinner knappt blogga, har en massa plugg osv.. Men ska såklart försöka, ni är bäst pusssar!

Plugg, Plugg, Plugg

At the moment ..
Japp, det här är vad jag gör just nu. Sitter nämligen och pluggar för fullt till no provet på fredag, samtidigt sitter jag och mumsar i mig en glass. Nu är det bara två dagar kvar, sen lov!
Hoppas ni har haft en trevlig onsdag, pussar!

TURN MY SWAG ON

Hejsan, slutade vid 15.10 men jag och några kompisar stannade kvar efter skolan och hade allmänt kul.
Har käkat, bytt om och nu ska jag ta fram lite läxor. Ni får ha det bra, så hörs vi senare. Pusssar! ♥

IN SCHOOL

I skolan, just nu.
Sitter inne på min nästsista lektion, matte! Min lärare är sjuk så passade på att blogga. Efter matten har jag slöjd och sen slutar jag, 15.10. Efter skolan ska jag snabbt hem och fixa mig en smoothie, sen ska jag plugga. Får se vad jag hittar på senare, men nu ska jag packa ihopa mina grejer och dra mot slöjden. Vi hörs när jag kommer hem. Pussar!

BEDTIME

Har precis sett klart " top model sverige ", och nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni har haft en mysig tisdag med någon ni tycker om! Vi hörs imorgon mina små hjärtan ♥

YOU AND ME, FOREVER

Hejsan, har läst några sidor i no:boken och dels gjort lite so. Nu ska gå och sätta mig i min mysiga säng och kolla på " Top model sverige " har även fixat mig en stor kopp med vanilj te. Vi hörs senare, pussar!

MIDDAG

At the moment ..
Hejsan, kom precis hem. Har vart på middag hos en släkting, nu ska jag snabbt byta om och sedan ta läsa lite i min no-bok. Hoppas ni har haft en härlig tisdag, tänkte även snabbt överföra bilder från dagen. Vi hörs strax, pussar!

UTGÅNG

Hej mina vänner, kom hem vid halv fyra ungefär och har precis käkat. Nu ska jag gå ut och fotografera en liten stund med en kompis. När jag kommer hem ska jag iväg på en middag så vi hörs senare när jag kom hem, ni får ha en mysig " alla hjärtans dag " pussar! ♥
Älskade lillebror!

GLAD ALLA ♥ DAG!

Överraskningen för mina vänner!
Godmorgon, Glad alla hjärtans dag börjar jag med att säga!
Har precis vart och överraskat mina vänner.
Sitter iallfall på min andra lektion, svensk/engelska nu! Efter denna lektion har jag lunch, sen idrott.
Back to the work, vi hörs sen pussar!

LÄGGDAGS

Tagen idag ..

Hej allihopa, sitter i min super mysiga pyamas-tröja som jag fick för några månader sen.

Det är tisdag imorgon vilket betyder alla hjärtans dag, har en rätt så kort skoldag framför mig, slutar 3 jämfört med dem andra dagarna, därefter blir det att ta mig hem och fixa några saker. Blir nog bra!

 

Tar och lägger mig redan nu faktiskt, är jätte trött dessutom så. Men med detta säger jag godnatt ♥

 


MY NEW SHOES

Halloy my friends! har för det mesta bara suttit och kollat på tv med mamma, druckit några koppar te och  svarat på lite frågor som ni har ställt. Har dessutom fixat överraskningen till i morgon, nu hade jag tänkt läsa lite i min No-bok och sen bara ta det lugnt. Börjar 10.10 i morgon, skönt med sovmorgon för en gång skull!
Hade helt glömt bort att jag skulle lägga ut en bild på mina nya skor, så har ni bilden:
Dinsko - 299 :-

ALLA ♥ DAG

Alla ♥ dag

Imorgon är det ju alla hjärtans dag, Vad ska ni hitta på ? Har ni bestämt något än ? och framför allt med vem ?
Själv så ska jag överraska mina vänner med en liten grej i skolan i morgon, och sen så kommer min syster hit så ska antagligen sitta och mysa med familjen! Det är ju trotts allt ALLA hjärtans dag, och min familj/mina vänner är mitt största hjärta ♥

PLUGG I HÖGSTA HUGG!

Ligger i min härliga säng nu och lyssnar på musik samtidigt som jag pluggar till No:provet. Har ätit, bytt om och gjort klart en skoluppgift. Nu ska jag hänga upp lite kläder, svara på lite frågor och städa lite. Sen ska jag återgå till No:n. Jag hoppas ni har haft en härlig måndag, puussar!

OUTSIDE

Foto & redigering: Nadin Al-ubaidi

Kamera: Nikon D3000


FOTOGRAFERAT

En bild jag tog precis ..

 

Hejhej, kom hem för ungefär en timme sen. Har även vart ute och fotograferat en stund, nu ska jag sätta mig och börja plugga. Händer inget speciellt ikväll, ska antagligen bara plugga hela kvällen. I morgon kommer syrran, har saknat henne! Men men ni får ha det så bra, pussar!


GODNATT

Bild på mig och Jessica!
Hej på er, har precis fönat håret och ställt fram lite nya böcker osv.. Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. I morgon är det skola så ska upp vid halv åtta får se om jag hinner med något inlägg då annars hörs vi under dagen, Godnatt allihopa!

FUJI DIREKT

Har just beställt 100 framkallade bilder helt gratis från fujidirekt.se. Inte ett enda öre kostar det bara frakten
29 kr, super! När man har beställt 100 bilder så kostar det 0,75 kr/st därefter.
Måste köpa ett stort fotoalbum när bilderna kommer! Längtar efter att få dom nu! Det tar bara 2-5 vardagar.

Är du en Iphone/Samsung ägare ?

Har hittat en super bra sida där du kan köpa sjukt billiga iPhone skal! Finns olika märken, som Louis Vuitton, Chanel, Gucci, vanliga skal och en massa andra som leopardfärgade skal, glittriga skal och sjukt mycket mer! Det medföljer också alltid skärmskydd till alla skal. Sen så är det fraktfritt! Kolla in på sidan! Här. Eller klicka bara på bilden här nedanför så kommer du dit direkt.


Snöbollskrig

Kom precis hem, har inte haft internet hemma så gick ut och träffade en massa kompisar. Vi hade snöbollskrig, det var sjukt kul. Nu ska jag fixa en stor kopp med varm choklad, sen ska jag plugga vidare. Vid nio hade jag tänkt ta en snabb dusch, går och lägger mig vid tio idag. Ni får ha det så bra, pusssar!

Alla har varit små

Hejsan, kom hem vid två och därefter jag gick jag ut och träffade Jessica & Sebbe i hallen. Vi kollade på en match, och sen körde vi snöbollskrig. Nu är jag hemma och har precis käkat lunch, just nu skypar jag med en kompis. Ikväll ska jag antagligen bara plugga, ni får ha det så bra!

Söndag

Godmorgon! Vaknade för drygt två timmar sen, har precis käkat scones som jag bakade för en stund sen. Idag ska jag till min kusin, och sen ska jag plugga. Men nu måste jag börja göra mig i ordning för sen åker vi. Pussar!
Resultatet på mina scones!

Cheesecake

Var precis ute och följde Sofia en bit, vi har haft det sjukt kul! Nu ska jag byta om, och sen ska jag bara ta det lugnt.
I morgon ska jag iväg, och sen ska jag kanske plugga med en kompis. Har ett No prov nästa fredag som jag verkligen måste plugga till. Hoppas ni har haft en mysig lördagskväll, pusssar!
Vi åt bland annat denna super goda Cheesecake ♥

What's meant to be, will be

Hejsan, kom hem för en stund sen. På Nova träffade vi Julia & Hanna och vi hade fett kul!
Köpte bara lite käk och en smoothie. Jag och Sofia har precis vart och handlat gott, och nu ska vi sätta på en film.
Jenny kommer kanske lite senare, hörs sen Pussssssar!
Bild från dagen ..

L.O.V.E

Hej allesammans, har gjort mig ordning och ska strax gå ut och träffa Sofia. Vi hade tänkte ta en liten promenad till Nova och gå runt i affärer och så. Efter Nova hade vi tänkt gå hem och chilla och kanske kolla på en film. Ungefär sådär ser min Lördag ut, men ni får ha det så bra sötnosar så hörs vi när jag kommer hem. Pusssar!
Löve you ♥

I like how it feels

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan. Har legat i sängen och kollat på Family Guy i någon timme nu. Vad ska man göra en dag som denna?  ska förmodligen ut och träffa vänner eller ut med mamma.

Ska iallafall gå upp ur sängen alldeles strax och börja göra mig i ordning, sen får jag hitta på något kul. Pusssar!

Dubai ..


Mysig fredagskväll

Två snabba Photo-booth bilder ..
Just nu sitter jag i min härliga säng och lyssnar på musik, dricker cola och käkar lite godis också. Har spenderat hela kvällen med att kolla på två super bra filmer. Den ena hette " Girls have fun " och den andra hette
" John ducker must die " båda är tjejfilmer och rekommenderas starkt, nu hade jag tänkt surfa runt lite på nätet och chatta med underbara vänner sen hade jag tänkt gå och lägga mig. Jag hoppas ni har haft en mysig fredagskväll, och med detta inlägget önskar jag alla mina läsare en Godnatt! ♥

Min mamma är bäst!

Hej på er, kom hem för en timme sen och sen dess har jag bara suttit och käkat glass och kollat på ett Tv program. Hos sebbe kollade vi på en film, bakade pannkakor och snackade. När jag kom hem såg jag ett par nya skor inne på mitt rum, mamma hade vart och köpt ett par über snygga skor till mig tack världens bästa mamma!
Hon hade även vart och hyrt två filmer + köpt en massa godis till mig. Så nu ska jag sätta på en film och käka en massa godis, ungefär sådär ser min kväll ut. Ni får ha en underbar fredagskväll så hörs vi senare på kvällen. Pussssar!
Visar skorna senare ..

For you, i would do anything

Hej på er, äntligen fredag! Efter skolan gick jag, Sofia & Jessica hem till Sebastian och nu är vi där. Vi ska typ lyssna på musik, baka och snacka. Ikväll ska jag vara med Sofia, vi ska kanske kolla på film eller gå ut. Men vi hörs sen när jag kommer hem. Pussssar!
At the moment ..

Måla naglarna

Nu känner jag att matten sitter i huvudet, innan jag går och lägger mig tänker jag snabbt måla naglarna har massor med färger jag aldrig har använt så ska passa på att använda dem. Sen går jag och lägger mig, börjar rätt så tidigt morgon, 8.10!
Önskar er en godnatt och självklart hörs vi i morgon igen! Puss på er och sov gott sötnosar! ♥

Hårprodukter

Tänkte berätta lite om vad jag brukar använda för hårprodukter, observera att bilden nedan är tagen för ett par månader sen så har massor med nya hårsprayer osv..
Jag börjar alltid med att borsta håret, sen sprayar jag håret med en balsam spray som dock inte är med på bilden. Därefter sprayar jag värmeskydd och plattar håret.
När jag är färdig sprayar jag försiktigt med lite hårspray (Orangea långa flaskan) och sen är jag är färdig!
Nästan alla mina hårprodukter är ifrån märket " Bed Head " och själv tycker jag att det märket är sjukt bra!
1. Hårspray -
2. Det är en typ av volymhårspray eller vad man nu ska säga -
3. Hårgele själv brukar jag inte använda det, vet dock inte varför jag har en -
4. Mini Hårspray -
5. Det är en Hårspray som gör att håret blir glansigare och luktar sjukt gott -
6. Hårvolym -
7. Hårkräm som man använder innan man har duschat, sen blir håret riktigt lent och luktar riktigt gott!
Hoppas du fick svar på din fråga, kram!

It´s friday tomorrow

Sitter i min härliga säng och värmer mig med en urmysig filt, har käkat, kollat elsas värld och nu ska jag plugga en stund till. I morgon är det fredag, toppen! har inte planerat något än, drar kanske in till stan med en massa vänner annars blir det en helt vanlig fredagskväll för mig. Fick en kommentar på om jag skulle kunna lägga ut en bild på vad jag använder för hårprodukter, lägger upp det strax. Pussssar!
Gammal bild på mig och jessica!

Mysigt

Hejsan! Hoppas att ni mår bra, för det gör jag. Efter skolan gick jag hem till Jessica och där var Sofia. Vi snackade, käkade pizza, skrattade, dansade och hade allmänt kul. Sen jag kom hem har jag för det mesta bara pluggat inför matte förhöret, nu ska jag ta en liten paus från läxorna. Mamma har precis fixat nygjorda toasts till mig, så ska sitta och mumsa i mig dem samt kolla på Elsas värld. Pussar!

In school

Hejsan, sitter i skolan och har Svensk/engelska vår lärare är typ sjuk så vi har en vikarie.
Idag slutar jag 15.40, efter skolan ska jag plugga till ett matte förhör och sen drar jag kanske ut med en kompis. Men nu måste jag återgå till plugganet, pusssar!

Tack för hjälpen!

Tänkte bara snabbt slänga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig, har ju för det mesta bara suttit och lyssnat på musik och pluggat för en del. I morgon börjar jag redan vid 8.00, så ska upp tidigt! Har precis tagit fram lite kläder som jag ska ha i morgon får se om jag hinner med en dagens outfit annars kommer det väll en bild under dagen. Har även fått en massa tips på vad jag kan blogga om osv.. Tack för hjälpen inlägget finns fortfarande kvar för er som vill kommentera lite fler tips eller så. Men nu måste jag gå och lägga mig, Godnatt söta läsare ♥

Hjälp !?


Haha


Kladdkaka

Tog bilden med min digital kamera ..
Här ovan ser ni resultatet på min kladdkaka. Den blev supergod, fast jag råkade ha inne den lite för länge i ugnen, så den blev inte så kladdig som jag önskat. Men man lär sig av sina misstag, så nästa gång vet jag att den ska vara inne 5 minuter mindre.

Baka

Nu har jag gjort klart en no:uppgift, och nu hade jag tänkt baka något gott. Efter bakandet måste jag göra klart en till skoluppgift. Ungefär sådär ser min kväll ut, min kamera laddare har försvunnit därför har jag inte kunnat ta bra bilder. Men ska leta lite till, annars ska jag och mamma åka och handla en ny i morgon. Ha det bra!

Black and white girl

Hejsan, efter skolan gick jag snabbt hem för vi skulle få gäster. Och nu har gästerna gått så ska sätta igång med en skoluppgift. Har även vart och köpt ett Marabou choklad, så ska sitta och mumsa i mig det med en kopp te. På fredag har jag ännu en matte diagnos som jag också måste plugga till. Annars så har dagen varit helt okej, hoppas ni också har haft en bra dag. Pussar!

Onsdag

Jag och Jessica just nu!
Hej på er, befinner mig i skolan just nu och har matte. Har precis vart och käkat lunch, efter matten har jag slöjd och sen slutar jag slutar vid 15.10. Men engelska provet gick toppen!
Efter skolan ska jag plugga och kanske vara med någon kompis, nu måste jag återgå till matten vi hörs sen, pussar!

At the moment

Ligger i min härliga säng och har precis övat in dem sista glosorna. Nu ska jag sova, ska upp rätt så tidigt i morgon för att hinna läsa på lite då också börjar vid 8.10! Men jag hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi i morgon Godnatt!

Belive in your dreams

Nu så har jag satt mig bekvämt i soffan och laddat upp med en stor kopp te framför Top Model Sverige! Lägger mig tidigt ikväll också. Pussar!


Plugg!

Hejsan, Sofia gick precis hem. Nu ska jag snabbt ta och käka middag sen ska jag återgå till pluggandet för vid 8 börjar Topmodel sverige. Kan en del glosor nu, har bara lite texter och frågor kvar. Hoppas det går bra för mig!
Hörs.
Plugg, plugg!

Endless

Hej på er, dagen har varit bra fast jag ändå har varit på lite dåligt humör för övrigt så har jag precis käkat mellis. Och strax kommer Sofia, vi hade tänkt plugga till ett engelska prov som vi då ska ha i morgon!
Ikväll är det Top model sverige så ska hinna plugga klart till dess, Hörs!

Godnatt sweeties!

Kvällens sista bilder

Innan jag går och lägger mig, avslutar jag denna kväll med en tredje kopp te. Älskar verkligen te, så sjukt gott, i alla möjliga tillfällen. I morgon börjar jag klockan 10.10, skönt!

Vill bara tacka alla er läsare för att ni gör alla mina dagar. Era fina kommentarer värmer och ni är så fina! Önskar er en godnatt och självklart hörs vi i morgon igen! Puss på er och sov gott sötnosar! ♥



The boys who ..


Ny duschad

Hej på er, har precis torkat håret och satt på mig varma kläder. Nu ska återgå till pluggandet, har lite so & no kvar att plugga sen ska jag plugga lite glosor. En varm kopp te hade passat perfekt nu, ska nog gå upp och fixa en snabbt, kram!
Bild i repris ..

Music is my life

Sjukt bra låtar!

I close my eyes and pray

Hej, gick och kollade på tjejernas match med en massa vänner. Nu är jag hemma och ska alldeles strax ta ett varmt bad, sen ska jag återgå till pluggandet. Har ju en massa inlämningar, 1 prov osv. Åter kommer lite senare med lite musiktips tänkte jag!

Minne ..

Hittade en gammal video på datorn precis, detta var absolut inte förberett!
(Vår - 2011)

Hög statstik

Hej på er, det blev lite ändrade planer efter skolan stack jag hem till Sofia. Nu är jag hemma och har precis käkat mellis, nu ska jag ta och plugga lite engelska. Vi hörs!
Statstiken har gått upp mycket ni är bäst!

Monday

Hejsan, befinner mig i skolan just nu och har so. I morse var vi i ishallen och åkte skridskor med klasserna. Har precis vart och käkat lunch med tjejerna. Har bara en lektion kvar sen slutar jag!
Efter skolan hade jag tänkt gå ut och Fotografera kanske med någon kompis, har inga bilder. Men men ska fortsätta med so:n nu, vi hörs!

Ny design

Är äntligen färdig med min nya design, har suttit i flera timmar och fixat den nu! Har bara en grej kvar, men jag blev sjukt nöjd. Hoppas ni gillar den, ska ha kvar denna rätt så länge. Men men nu ska jag bara lägga till lite grejer. Ha det bra!

Fixat nya designen ..

Hejsan, tyvärr har jag inte haft tid till att blogga eftersom jag först och främst har vart med Jessica och vi har fixat min nya design, hon gick hem för en liten stund sen. Nu ska jag fixa det sista på designen för sen är den klar! Är riktigt nöjd med den. Designen är förmodligen uppe strax eller i morgon. Hoppas ni haft en bra helg!

Depression is not a sign of weakness, it means you have been strong for far too long

Hej på er, idag har jag varit hos min mormor och hälsat på lite. Kom hem vid 2, nu ska jag ringa Jessica och se om hon svarar har typ ringt henne 1000 gånger haha men får aldrig tag på henne! Aja ska förmodligen hitta på något skoj med henne. Ni får ha det bra!

Stars are blind

Hej, kom hem vid 10 kvällen var underbar vi stack till Coop och handalde en massa gott sen stack vi till Boan
(Fritidsgård) och hade det jätte roligt med en massa kompisar. Nu sitter jag i soffan och kollar på mitt favorit program. Vi hörs!

Kompisar

Hej på er! Köpte lite grejer från Ikea som jag kan visa någon dag. Men nu är jag iallfall hos Sofia, och vi ska alldeles strax gå och ut och träffa lite kompisar. Det blir inte en sen kväll för mig, eftersom jag ska kolla på mitt favorit program som jag absolut inte vill missa då det är sista avsnittet ikväll. Men vi hörs någon gång vid nio-tiden. Puss!
Just nu!

Mot ikea!

Har precis fixat mig, nu ska jag bara ta på mig ytterkläderna och sedan drar jag och mamma mot ikea. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men bloggar när jag får tillfälle till det ha det bra!

Ikea

Godmorgon, vaknade vid tio. Har precis käkat frukost, och nu ska jag läsa lite bloggar och kolla lite tv. Vid 2-3 ska jag och mamma till Ikea för att handla lite grejer till mitt rum. Vi hörs!

thinking of you makes the world look like a fairytale

Har suttit och mumsat i mig lite godis, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan gå och lägga mig. Är riktigt trött, men men Godnatt!

Sjukt bra!

Hejhej, kom hem för 1 timme sen typ. Filmen var ändå sjukt bra! Nu ska jag ta fram lite godis som blev över, sen ska jag bara ta det lungt. Vi hörs!
Bilden är inte i bästa kvalite, eftersom jag tog den med mobilen!

Fotograferat!

Hejsan, har vart ute och fotograferat med en kompis. Nu ska jag ta och fixa mig, för sen ska jag och mamma åka till entré och kolla på " Misson impossible " den sägs vara sjukt bra! Bloggar mer innan jag drar, puss!

Friday funday

Sitter inne på min tredje lektion, Svenska! Efter lektionen är det lunch, sen har jag bara en lektion kvar. Slutar vid två idag, ska ut och fotografera med en kompis! Sen ikväll blir det antagligen kompisar, eventuellt bio med mamma. Men vi hörs när jag kommer hem!
Tog snabbt en bild på dagens outfit - Jeansväst - klippt själv - Svarta jeans - H&M - Vit tröja - H&M

Everybody needs somebody sometimes

Hejsan, gästerna gick hem för ett tag sen! Har precis gjort klart so läxan, nu ska jag kolla elsas värld och sen ska jag öva på ett litet no:förhör i morgon. Hoppas ni har haft det bra!
Åh vad jag vill att sommaren ska komma ..

Torsdag

Hej, slutade lite tidigare idag. Skulle egentligen ha hemspråk men känner att jag inte mår så bra! Aja om ungefär en tjugo minuter kommer lite gäster hit. Så det kommer inte bli värsta uppdateringen, men ska göra mitt bästa! Ni får ha det bra, så hörs vi senare!
Bild från igår!

Iphone 4S

Hejsan, jag tänkte tipsa er om en tävling hos världens bästa skönhets blogg - IDA ♥ Där hon lottar ut två iphone 4S. Hon hade blivit jätte glad om en av er skulle vilja delta i tävlingen, själv är jag självklart med! Missa inte denna toppen tävlingen som pågår i två dagar till. Så komigen nu!
Vill jätte gärna vinna en!

Fråga & Svar

Svar: Tack ska du ha! Jo visst, många har redan frågat det och jag har aldrig haft tid till att fixa en. Men kan säkert klippa ihopa en video i helgen, ha det bra!

Veckans planer:

Planerna är inte riktigt bokade eller vad man nu ska säga, men ungefär så här ser resten av min vecka ut!

Marry the night

Hejsan! har precis tagit fram en massa läxor som jag ska sätta igång med nu, vi hörs!

Rubrik

Hej, kom precis hem. Slutade vid tre när jag kom hem fixade jag snabbt en smoothie och därefter satte jag upp en massa nya afficher och lite sånt. Vid sex gick jag och träffade jessica i hallen, vi kollade på en träningsmatch och nu är jag hemma. Ska kolla ett tv program nu, vi hörs!

RSS 2.0