Smink jag använder dagligen

Jag brukar inte använda foundation, puder osv.. i skolan, Utan jag använder mest mascara till skolan och kanske ibland lite eyeliner. Jag börjar alltid med att skölja ansiktet innan jag sätter på sminket, sedan sätter jag på en ansiktskräm som jag brukar köpa på kicks. Sedan smörjer jag in hela ansiktet, och tillslut sätter jag på mascaran & eyelinern. På fester och annat brukar jag använda " rouge" som jag köper på H&M eller Kicks, jag använder även ögonskugga (tunt, oftast brukar det inte synas) som jag oftast köper på H&M, aa sen sätter jag bara på mascaran och sedan eyelinern. Sådär brukar jag sminka mig!
Det var också någon som undrade om jag kunde visa alla mina nagellack, så här kommer en bild på nästan alla. Dem nya från " veromoda "  är inte med för jag köpte dem förra veckan, och bilden har jag tagit för ett tag sen..
Hoppas ni som frågade fick svar på era frågor, och om ni har några andra förslag/frågor på vad jag kan blogga mer om eller visa så är det bara till att kommentera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0